Giwrgos_M Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, Το τελευταίο 6μηνο εχω θέμα με την ταχύτητα μου. Εχω 24αρα και βλεπω απτο ρουτερ οτι συχρονίζει στα 14.. Απο τα 14 πεφτει στα 8,αν δεν κανω επανεκκινηση παραμενει στα 8. Αν κανω επανεκκινιση επανερχεται στα 14 αλλιως παραμενει στα 8. Αλλα,παραμενει στα 14 για 2 μερες περιπου και ξανα πεφτει στα 8 και αντε παλι απο την αρχη. Μιλησα με οτε 3-4 φορες,μου αλλαξανν ρουτερ αλλα τιποτα. Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω:; Η καλωδιωση ειναι νεα στο σπιτι,εχω utp απο το κουτι του ΟΤΕ στο ρουτερ απευθειας,δεν παρεμβαλεται τιποτα ωστε να πω οτι εχω καπου απωλειες.. Και μετα το τηλεφωνο κουμπωνει στο ρουτερ.
dimitrisg55 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Καλημέρα, Το τελευταίο 6μηνο εχω θέμα με την ταχύτητα μου. Εχω 24αρα και βλεπω απτο ρουτερ οτι συχρονίζει στα 14.. Απο τα 14 πεφτει στα 8,αν δεν κανω επανεκκινηση παραμενει στα 8. Αν κανω επανεκκινιση επανερχεται στα 14 αλλιως παραμενει στα 8. Αλλα,παραμενει στα 14 για 2 μερες περιπου και ξανα πεφτει στα 8 και αντε παλι απο την αρχη. Μιλησα με οτε 3-4 φορες,μου αλλαξανν ρουτερ αλλα τιποτα. Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω:; Η καλωδιωση ειναι νεα στο σπιτι,εχω utp απο το κουτι του ΟΤΕ στο ρουτερ απευθειας,δεν παρεμβαλεται τιποτα ωστε να πω οτι εχω καπου απωλειες.. Και μετα το τηλεφωνο κουμπωνει στο ρουτερ. Στείλε τα στατιστικά της γραμμής. Με τον ΟΤΕ μίλησες, ήρθε κάποιος τεχνικός να ελέγξει την γραμμή στο κουτί της πολυκατοικίας?
Giwrgos_M Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Θα τα ανεβασω συντομα μιας και ειμαι εκτος σπιτιου. Μονοκατοικια ειναι .Οχι δεν εστειλαν..μονο αλλαγη ρουτερ εγινε. Αν ερθει τεχνικος μου χρεωνουν σε εμενα καποιο κόστος;
dimitrisg55 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Giwrgos_M είπε Θα τα ανεβασω συντομα μιας και ειμαι εκτος σπιτιου. Μονοκατοικια ειναι .Οχι δεν εστειλαν..μονο αλλαγη ρουτερ εγινε. Αν ερθει τεχνικος μου χρεωνουν σε εμενα καποιο κόστος; Όχι δεν πληρώνεις, έρχεται τεχνικός του οτε (ότι πάροχο και εάν έχεις) και ελέγχει την γραμμή μέχρι έχει όπου μπαίνει στο σπίτι.
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Ειναι ΕΩΣ 24....Πολλοι εχουν την ιδια και δεν βλεπουν πανω απο 10.
dimitrisg55 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Ειναι ΕΩΣ 24....Πολλοι εχουν την ιδια και δεν βλεπουν πανω απο 10. Ναι αλλά αναφέρει ότι συγχρονίζει 14 αλλά πέφτει στα 8
Salvation81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε Ναι αλλά αναφέρει ότι συγχρονίζει 14 αλλά πέφτει στα 8 Αυτο μπορει να εχει να κανει με πολλα πραγματα. Φιλτρακια εχεις εκει που εχεις τηλεφωνα; Μηπως εχεις τηλεφωνο χωρις φιλτρο; Το καλωδιο που φευγει απο το σπιτι και παει στο κουτι του ΟΤΕ εχεις τσεκαρει να δεις αν ειναι καλο η αν εχει φθαρθει; Η πριζα τηλεφωνου που εχεις το ρουτερ μηπως ειναι σπασμενη η γενικα φθαρμενη; Μηπως το σπιτι ειναι πολυ παλιο και οι καλωδιωσεις εχουν αρχισει και τα παιζουν; Πηρες τον ΟΤΕ να δηλωσεις βλαβη; Τσεκαρε τα ολα αυτα, καπου θα βρεις την λυση (εκτος αν δεν μπορεις να πιασεις πανω απο 8).
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/8/2019 στις 1:25 ΜΜ, dimitrisg55 είπε Στείλε τα στατιστικά της γραμμής. Με τον ΟΤΕ μίλησες, ήρθε κάποιος τεχνικός να ελέγξει την γραμμή στο κουτί της πολυκατοικίας? Τωρα απο οτι βλεπω ειναι στα 10 Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1023/12211 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1155/12292 kbps Noise Margin(Up/Down) 14.3/8.1 dB Line Attenuation(Up/Down) 16.4/28 dB Output Power(Up/Down) 12.4/19.7 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 6/5577 FEC Errors(Up/Down) 0/0 Στις 22/8/2019 στις 6:50 ΜΜ, Salvation81 είπε Αυτο μπορει να εχει να κανει με πολλα πραγματα. Φιλτρακια εχεις εκει που εχεις τηλεφωνα; Μηπως εχεις τηλεφωνο χωρις φιλτρο; Το καλωδιο που φευγει απο το σπιτι και παει στο κουτι του ΟΤΕ εχεις τσεκαρει να δεις αν ειναι καλο η αν εχει φθαρθει; Η πριζα τηλεφωνου που εχεις το ρουτερ μηπως ειναι σπασμενη η γενικα φθαρμενη; Μηπως το σπιτι ειναι πολυ παλιο και οι καλωδιωσεις εχουν αρχισει και τα παιζουν; Πηρες τον ΟΤΕ να δηλωσεις βλαβη; Τσεκαρε τα ολα αυτα, καπου θα βρεις την λυση (εκτος αν δεν μπορεις να πιασεις πανω απο 8). Το τηλεφωνο παιρνει απτο ρουτερ.Θελει φιλτρο τα voip?? To καλωδιο ειναι 1 χρονου περασμενο οποτε δυσκολο να εχει φθαρει. Το καλωδιο παει απευθειας στο ρουτερ χωρις πριζα για να μην εχω απωλειες. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Giwrgos_M
Salvation81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Giwrgos_M είπε Τωρα απο οτι βλεπω ειναι στα 10 Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1023/12211 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1155/12292 kbps Noise Margin(Up/Down) 14.3/8.1 dB Line Attenuation(Up/Down) 16.4/28 dB Output Power(Up/Down) 12.4/19.7 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 6/5577 FEC Errors(Up/Down) 0/0 Το τηλεφωνο παιρνει απτο ρουτερ.Θελει φιλτρο τα voip?? To καλωδιο ειναι 1 χρονου περασμενο οποτε δυσκολο να εχει φθαρει. Το καλωδιο παει απευθειας στο ρουτερ χωρις πριζα για να μην εχω απωλειες. Οχι αλλα καποιοι βαζουν φιλτρα στα VOIP και εκει δεν πρεπει. Δηλωσε βλαβη αν και ισως απλα να σε ριχνουν στο 8-10 για να μην εχεις αποσυνδεσεις. Αφου η γραμμη ειναι ΕΩΣ 24 ομως δεν μπορεις να κανεις κατι. ΥΓ: Βαζουν VOIP και στο ADSL τωρα; Μαλλον δινουν ADSL απο τις ιδιες καμπινες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα