vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 9:05 ΠΜ, jgeorgiou είπε Αν το διαλέξεις εσύ (πρέπει να πας Γερμανία ο ίδιος για το ελέγξεις ακόμη και ο Γερμανός θα στην φέρει αν σε δει δε-βαριέσαι).και συμφωνήσεις με μαντρά για αποζημίωση μεταφοράς-εκτελωνισμού γίνεται. Βέβαια να ξέρεις ότι το 99% των μαντράδων λειτουργεί με την λογική κατεβάζω τα χιλιόμετρα στο μισό και πουλάω το σαπάκι διπλάσια λεφτά από όσο μου στοίχισε. Οταν ο άλλος έχει μάθει να λειτουργεί έτσι δύσκολα θα σου κάνει το χατήρι όπως το θες. Αυτό το αποζημίωση μεταφοράς εκτελωνισμου τι είναι;
Saggarioy9 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μακριά από citroen έχω το c4 cactus diesel και βγάζει όλο ζημιές στα 4 χρόνια που το έχω. Η αντιπροσωπία άθλια εξυπηρέτηση
bromiaris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Saggarioy9 είπε Μακριά από citroen έχω το c4 cactus diesel και βγάζει όλο ζημιές στα 4 χρόνια που το έχω. Η αντιπροσωπία άθλια εξυπηρέτηση Μηπως να αναφέρεις τι ζημιές σου έβγαλε και πότε; 1
Saggarioy9 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Μηπως να αναφέρεις τι ζημιές σου έβγαλε και πότε; Αγορα αυτοκινήτου 12-2014 πριν δύο χρόνια έβγαλε ζημια στην τροχαλία του δυναμου .περίμενα να έρθει από την Γαλλία το ανταλλακτικό 3 βδομάδες. Πριν 8 μήνες έβγαλε βλάβη στο δοχείο του υγρού για τα καυσαέρια που υπάρχει στο πορτ μπαγκαζ περίμενα 2 βδομάδες να το φτιάξουν .μου δώσανε αυτοκίνητο μετακίνησης ένα c3 και αυτό εμεινε από ζημιά!!!!!έχθες ξαφνικά το cactus που έχω πατάω συμπλέκτη και έμεινε όλος στο πάτωμα. Ζημιά στην τρόμπα του αμπραγιαζ ανταλλακτικό δεν υπάρχει ούτε εδώ ούτε στην Γαλλία και θα περιμένω να το φτιάξουν από το εργοστάσιο της Γαλλίας.μιλαμε για ένα αυτοκίνητο που το διαφημίζουν σαν αξιόπιστο και είναι μωλις 5 χρονων .άλλες εταιρίες δίνουν εγγύηση 5 και 7 χρόνια γι'αυτό μακρυά από γαλλικά.
turbat0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Κανένας δεν υποστηρίζει ότι τα γαλλικά είναι αξιόπιστα (άσχετα τί λένε οι διαφημίσεις), αλλά το τραγικό είναι ότι, όπως λες, η αντιπροσωπεία δεν έχει καν διαθέσιμα ανταλλακτικά.
Saggarioy9 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς έτσι είναι και για την τροχαλία και για την τρόμπα θα περιμένω να έρθει από τη Γαλλία και πότε θα φτιάξει το εργοστάσιο!!?😤😤
vrwmiaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδής με αυτά που έγραψε ο φίλος για τα ανταλλακτικά με έβαλε ψύλλους στα αυτιά, τι άλλο αυτοκίνητο να έχω στα υπόψιν;2θυρο μόνο.εάν έμπαιναν στο παιχνίδι και τα euro 4 μοτέρ θα ήταν ευκολότερο αλλά όπως έγραψαν εταίροι χρήστες θα αρχίσει το κυνήγι, δε με πειράζει το 70€ αλλά περισσότερο είναι η ιδέα ότι είμαι παράνομος
d4mage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Τα χουμε πει και ας τα πούμε άλλη μια φορά. Ζυγίζεις την τσέπη σου, τις ανάγκες σου, την καθημερινότητα σου, το σπίτι σου με το πάρκινγκ σου ή όχι, το αν έχεις οικογένεια, εάν ταξιδεύεις, εάν κάνεις χιλιόμετρα μέσα στη χρονιά ή όχι και καταλήγεις! Παίρνεις ένα αυτοκίνητο για τη δική σου ασφάλεια, εξυπηρέτηση με έξτρα που χρειάζεσαι διότι είναι εργαλείο ώστε να σου διευκολύνει την ζωή τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις. Με το να ρωτάς τον καθένα εάν θα το έπαιρνε, και τι θα έπαιρνε άκρη δεν θα βρεις. Είναι προτιμότερο να το ψάξεις σε κάποιο forum της citroen και να ρωτήσεις εκεί +/- παρά εδώ μέσα που τουλάχιστον θα βρεις κάποιους χρήστες που να το έχουν ή το είχαν. Το μεταχειρισμένο όσο κι αν το ψάξεις μπορεί να πέσεις σίγουρα μέσα στο μεγαλύτερο ποσοστό έπειτα από σοβαρούς ελέγχους είναι όμως σαν τα χαρτιά, τραβάς κι ότι σου τύχει. Στο καινούργιο ισχύουν άλλα πράγματα. Τώρα τα tips για να βγάλεις τα λεφτά σου πίσω είναι αρκετά, ένα από αυτά είναι η κυκλοφορία του μοντέλου, όσο περισσότερο τα βλέπεις στο δρόμο τόσο φθηνότερα θα είναι και τα ανταλλακτικά του, στην περίπτωση του ds3 diesel δεν ισχύει το παραπάνω, γιατί λοιπόν να μη βγάλεις και τα χρήματά σου σε καύσιμα άλλα και σε πιθανές ζημιές;😏 Ότι κι αν αποφασίσεις εύχομαι να σου βγει σωστό να το ευχαριστηθείς και να προσέχεις εκεί έξω.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως με έχει ξεφύγει κάτι στα υπόψιν δεν θα επιλέξω αυτό που θα με πούνε.απλώς έγραψα αυτά ου ψάχνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα