parlapipas25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Για μία ακόμη φορά βγαίνουν να σχολιάσουν άτομα τα οποία Δεν έχουν στην κατοχή τους diesel... Η κατάντια του insomnia και γενικά της ξερολίασης των νεοελλήνων... Το βλέπω.
bromiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Το βλέπω. Επιτέλους κοίταξες τον καθρέπτη σου....!! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από bromiaris
parlapipas25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Μα έτσι κανένας δε θα έφερνε αυτοκίνητο από εξωτερικό.συγγενείς μου έχουν φέρει αρκετά φορτηγά για την δουλειά τους, πρόβλημα δεν έχουν βγάλει.μακριά να μείνω από ποια άποψη; εάν είναι σάπιο τους συμφέρει να πουν ψέματα; Τα euro 6 ειναι βελτιωμένα σε αυτον το τομέα.Μπορει να σου βγάλει ζημιά στις 600.000 χιλιόμετρα ξέρω γω.Κλάιν. Τα καινούρια euro 6d μπορεί να είναι ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από parlapipas25
bromiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Μα έτσι κανένας δε θα έφερνε αυτοκίνητο από εξωτερικό.συγγενείς μου έχουν φέρει αρκετά φορτηγά για την δουλειά τους, πρόβλημα δεν έχουν βγάλει.μακριά να μείνω από ποια άποψη; εάν είναι σάπιο τους συμφέρει να πουν ψέματα; Μα ασχολείσαι με άτομα τα οποία Δεν έχουν στην κατοχή τους diesel... Αλλά έχουν μπόλικη άποψη για αυτά του στιλ άκουσα... μου είπε ο τρίτος ξάδελφος της συνυφάδας της πλύστρας μου!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στις 22/8/2019 στις 10:26 ΠΜ, toyo73 είπε Φιλε συγνωμη, αλλα δεν παιρνεις κανενα Ελληνικο, η οτι αλλο. Με τα Γερμανικα εισαγωγης πετρελαιου, εχουμε κολληση καρκινο απο το ντουμανι.Γιναμε ο σκουπιδοντενεκες τις Γερμανιας. Τα "ελληνικά" είναι πολύ χειρότερα,λόγω των άθλιων ελληνικών καυσίμων.Το γερμανικό καύσιμο είναι πολύ πιο καθαρό. Καλύτερα να πάει να το πάρει από Γερμανία ο ίδιος,χωρίς μεσολάβηση Ελλήνων μαντραδων,απο αντιπροσωπεια ή ιδιωτη και να πάρει αμάξι που βγήκε να κυκλοφορήσει στη Γερμανία και όχι εξαγωγής για ελληνική αγορά. Αυτά περί "ελληνικών" αυτοκινήτων.
toyo73 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, jmmys είπε Τα "ελληνικά" είναι πολύ χειρότερα,λόγω των άθλιων ελληνικών καυσίμων.Το γερμανικό καύσιμο είναι πολύ πιο καθαρό. Καλύτερα να πάει να το πάρει από Γερμανία ο ίδιος,χωρίς μεσολάβηση Ελλήνων μαντραδων,απο αντιπροσωπεια ή ιδιωτη και να πάρει αμάξι που βγήκε να κυκλοφορήσει στη Γερμανία και όχι εξαγωγής για ελληνική αγορά. Αυτά περί "ελληνικών" αυτοκινήτων. Πλεον τα Ελληνικα πετρελαια ειναι απο τα καλυτερα τις Ευρωπης.Ειδικα των 3 μεγαλων.BP-SHELL -EKO.Αρκει να μην τα νοθευει ο πρατηριουχος. 1
turbat0s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Και επιτέλους ας πάψουμε να πιστεύουμε άκριτα πως οτιδήποτε ξένο είναι καλύτερο από κάτι ελληνικό. Οι μεγαλύτερες λαμογιές γίνονται στη Γερμανία και όχι στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς είμαστε τόσο χειραγωγημένοι σαν λαός ώστε να πιστεύουμε λανθασμένα το ανάποδο.
ideal09 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 @vrwmiaris Οποτε καταλαβες, μην τυχον ακουσεις την αποψη απο τους "κλασσικους νεοελληνες" που δεν εχουν euro 5, η απ αυτους που μπορει να εχουν αλλα δεν αναγνωριζεται απο μερικους μπαρμπες του insomnia, θελουν να σε παραπλανησουν! Κρατα μονο την αποψη του @bromiari ο οποιος ειναι απ τους λιγους Ελληνες που εχει ενα euro 5 και επαξια -λογω της αγορας του- μπορει να χαρακτηριστει σοβαρος γνωστης των diesel.
palawiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Καλύτερα θα ήταν να έλεγες ότι θέλεις να αγοράσεις μπεεμβε ή μπενζ ή αουντι από Γερμανία.Θα είχες καλύτερη μεταχείριση από τους αγαπητούς συμφορουμήτες. Τέλος πάντων έχει πολύ καλές τιμες στα εισαγωγής η Γερμανία.Ο λόγος ότι και εκεί λένε οτιδήποτε μη γερμανικό δεν είναι καλό,και μετά τους αρμέγουν το πορτοφόλι με τα γερμανικά αμάξια .Απλά κοίτα να το πάρεις από σοβαρό μαντρά με γραπτές εγγυήσεις αν έχει, και όχι από τον κάθε τυχοδιώκτη που το παίζουν πωλητές αγοράζοντας ένα αμάξι από ιδιώτη και το ξαναπουλάνε με κέρδος
vrwmiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, bromiaris είπε Μα ασχολείσαι με άτομα τα οποία Δεν έχουν στην κατοχή τους diesel... Αλλά έχουν μπόλικη άποψη για αυτά του στιλ άκουσα... μου είπε ο τρίτος ξάδελφος της συνυφάδας της πλύστρας μου!!!!! Όλες οι γνώμες δεκτές είναι, δεν γνωρίζω γρι! 42 λεπτά πριν, ideal09 είπε @vrwmiaris Οποτε καταλαβες, μην τυχον ακουσεις την αποψη απο τους "κλασσικους νεοελληνες" που δεν εχουν euro 5, η απ αυτους που μπορει να εχουν αλλα δεν αναγνωριζεται απο μερικους μπαρμπες του insomnia, θελουν να σε παραπλανησουν! Κρατα μονο την αποψη του @bromiari ο οποιος ειναι απ τους λιγους Ελληνες που εχει ενα euro 5 και επαξια -λογω της αγορας του- μπορει να χαρακτηριστει σοβαρος γνωστης των diesel. Από τη στιγμή που θα πληρωθεί ο μαντρας Γιατί να κάνει μαμουνια;
bromiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, ideal09 είπε @vrwmiaris Οποτε καταλαβες, μην τυχον ακουσεις την αποψη απο τους "κλασσικους νεοελληνες" που δεν εχουν euro 5, η απ αυτους που μπορει να εχουν αλλα δεν αναγνωριζεται απο μερικους μπαρμπες του insomnia, θελουν να σε παραπλανησουν! Κρατα μονο την αποψη του @bromiari ο οποιος ειναι απ τους λιγους Ελληνες που εχει ενα euro 5 και επαξια -λογω της αγορας του- μπορει να χαρακτηριστει σοβαρος γνωστης των diesel. Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;;;; Πρώτον Θα ήθελες να ζητήσεις γνώμη για τον "τάδε" κινητήρα και να ακούς μπουρδολογίες από άτομα που δεν τον χρησιμοποίησαν πότε τους, λέγοντας τις γνωστές απόψεις... άκουσα... μου είπε ο μπάρμπα Μήτσος... είχε το 1990 ο παππούς μου κλπ κλπ... Δεύτερον πότε ανέφερα εγώ ρε μάστορα και δεν το κατάλαβα ότι έχω euro5 κινητήρα;;;;;;
ideal09 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;;;; Πρώτον Θα ήθελες να ζητήσεις γνώμη για τον "τάδε" κινητήρα και να ακούς μπουρδολογίες από άτομα που δεν τον χρησιμοποίησαν πότε τους, λέγοντας τις γνωστές απόψεις... άκουσα... μου είπε ο μπάρμπα Μήτσος... είχε το 1990 ο παππούς μου κλπ κλπ... Δεύτερον πότε ανέφερα εγώ ρε μάστορα και δεν το κατάλαβα ότι έχω euro5 κινητήρα;;;;;; Προφανως , αν και τη γνωμη μου για τον κινητηρα την ειπα μιας και τον εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες , καλο ειναι να βαζουμε και τον ανθρωπο που δημιουργησε το thread και σε δευτερες σκεψεις, και το αν ειναι μπουρδολογιες η οχι εσυ δεν μπορεις να κρινεις. Euro 5 δεν εχεις ( με συγχωρεις, καταλαβα λαθος) , αποψη δεν εχεις και το μονο που κανεις ειναι να μαντευεις σαν το 5χρονο οτι δεν εχουμε euro 5 (ΛΑΘΟΣ), δεν εχουμε εμπειρια με τον συγκεκριμενο κινητηρα( ΛΑΘΟΣ) και να αμφισβητεις τους υπολοιπους. Ωραιος, εξυγιαντης του insomnia και συ να φανταστω ;
Superuser Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Ρε ο άνθρωπος σας λέει ότι έχει βρει αμάξι ο ίδιος από Γερμανία σε Autohaus και απλά θα στειλει κάποιον να το πάρει και να το εκτελωνίσει πως θα τον κοροϊδέψει ο μαντράς;
jgeorgiou Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αν το διαλέξεις εσύ (πρέπει να πας Γερμανία ο ίδιος για το ελέγξεις ακόμη και ο Γερμανός θα στην φέρει αν σε δει δε-βαριέσαι).και συμφωνήσεις με μαντρά για αποζημίωση μεταφοράς-εκτελωνισμού γίνεται. Βέβαια να ξέρεις ότι το 99% των μαντράδων λειτουργεί με την λογική κατεβάζω τα χιλιόμετρα στο μισό και πουλάω το σαπάκι διπλάσια λεφτά από όσο μου στοίχισε. Οταν ο άλλος έχει μάθει να λειτουργεί έτσι δύσκολα θα σου κάνει το χατήρι όπως το θες. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από jgeorgiou 1
lele322 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Εγω και σμαρτ πετρελαιο ειχα ,και c3 πετρελαιο , δεν επαθα ποτε τπτ. Παρτο τα μοτερια diesel τα γαλλικα ειναι σκυλια. Βεβαια εγω ειμαι απο επαρχια και μπλεκω ελαχιστα με κινηση εντος πολης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα