vrwmiaris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Ότι γράφω, σκέφτομαι να το φέρω από Γερμανία.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τα σερβις του και τα ανταλλακτικά σε τι τιμές κυμαίνονται και αν αξίζει.Και φυσικά εάν υπάρχει κάποιος μάστορας στη Θεσσαλονίκη που να τα πιάνει και λίγα λόγια από κάποιο κάτοχο.Ευχαριστώ!
meletis_m Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Ότι γράφω, σκέφτομαι να το φέρω από Γερμανία.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τα σερβις του και τα ανταλλακτικά σε τι τιμές κυμαίνονται και αν αξίζει.Και φυσικά εάν υπάρχει κάποιος μάστορας στη Θεσσαλονίκη που να τα πιάνει και λίγα λόγια από κάποιο κάτοχο.Ευχαριστώ! Δες σε κάποιο φόρουμ τη μάρκας να βρεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες βλαβες. Τα εισαγωγής ειναι ρίσκο. Κατά κύριο στις βλάβες μπεκ , αντλία, φίλτρο μικροσωματίδιων τα ντιζελ 1
toyo73 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Φιλε συγνωμη, αλλα δεν παιρνεις κανενα Ελληνικο, η οτι αλλο. Με τα Γερμανικα εισαγωγης πετρελαιου, εχουμε κολληση καρκινο απο το ντουμανι.Γιναμε ο σκουπιδοντενεκες τις Γερμανιας. 1
lele322 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) euro 5 θα παρει το παιδι ,οχι euro 4 σαπιο. Παρτο απλα οταν το φερεις κανε του ενα carbon cleaning , να καθαρισουν τα μπεκ και το dpf οσο γι εται, και θα σαι κομπλε . Ανταλακτικα φτηνα ειναι ,τραβα σε καποιο σαητ ανταλακτικων ,βαλε το αμαξι σου να σου βγαλει τα ανταλακτικα του και δες τιμες Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από lele322
parlapipas25 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, lele322 είπε euro 5 θα παρει το παιδι ,οχι euro 4 σαπιο. Παρτο απλα οταν το φερεις κανε του ενα carbon cleaning , να καθαρισουν τα μπεκ και το dpf οσο γι εται, και θα σαι κομπλε . Ανταλακτικα φτηνα ειναι ,τραβα σε καποιο σαητ ανταλακτικων ,βαλε το αμαξι σου να σου βγαλει τα ανταλακτικα του και δες τιμες Και τα euro 5 σάπια είναι.Χαλανε dpf,egr με υψηλό κόστος αλλαγής οπότε τα καταργούν τελείως.
ideal09 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Ότι γράφω, σκέφτομαι να το φέρω από Γερμανία.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τα σερβις του και τα ανταλλακτικά σε τι τιμές κυμαίνονται και αν αξίζει.Και φυσικά εάν υπάρχει κάποιος μάστορας στη Θεσσαλονίκη που να τα πιάνει και λίγα λόγια από κάποιο κάτοχο.Ευχαριστώ! Με συγχωρεις που δεν απανταω αμμεσα στην ερωτηση, αλλα οταν λες να το φερεις, εννοεις να πας εσυ ο ιδιος στη γερμανια να το δεις και να το κανεις διεξοδικο ελεγχο , τοτε παρτο, ειναι ωραιο αυτοκινητο με παρα πολυ καλο κινητηρα . Διαφορετικα με μαντρα η με γνωστο κλπ μην το σκεφτεσα καν. 6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Και τα euro 5 σάπια είναι.Χαλανε dpf,egr με υψηλό κόστος αλλαγής οπότε τα καταργούν τελείως. Η αληθεια ειναι οτι με το παραμικρο προβλημα που θα προκυψει σε diesel(αστοχια αντλιας,egr,τουρμπινα,μπεκ κ.λ.π), το πρωτο εξαρτημα που την ακουει ειναι το dpf οποτε ειναι το πρωτο εξαρτημα που παιρνει δρομο. Στη πολη μου, που φανταζομαι το ιδιο γινεται παντου, την αφαιρεση dpf την εχουν σαν πρωτη υπηρεσια για τα diesel, για απλο service να το πας, λιγο συζητηση να κανεις η κουβεντα κατευθειαν παει στην αφαιρεση.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, toyo73 είπε Φιλε συγνωμη, αλλα δεν παιρνεις κανενα Ελληνικο, η οτι αλλο. Με τα Γερμανικα εισαγωγης πετρελαιου, εχουμε κολληση καρκινο απο το ντουμανι.Γιναμε ο σκουπιδοντενεκες τις Γερμανιας. Ο κινητήρας που ανέφερε βγήκε το 2014 και εκπέμπει κάτω απο 100g/km CO2. Απλά μέσα στην άγνοια σας επειδή βλέπετε τα καυσαέρια του ντίζελ νομίζετε οτι μολύνουν παραπάνω και προκαλουν θανατους, μωρά με δυο κεφάλια, γκοτζίλα και δε ξερω κι εγω τι άλλο. Επίσης δεν υπάρχει καμία άμεση σύνδεση επιστημονικά αποδεδειγμένη ουτε των ΝΟχ με θανάτους. Υπάρχουν υποθέσεις και λογικά άλματα απ' οσους συμφέρει ο παραγκωνισμός των πετρελαιοκινητήρων προς όφελος των ηλεκτρικών κουβάδων... 1
turbakiasss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Ότι γράφω, σκέφτομαι να το φέρω από Γερμανία.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τα σερβις του και τα ανταλλακτικά σε τι τιμές κυμαίνονται και αν αξίζει.Και φυσικά εάν υπάρχει κάποιος μάστορας στη Θεσσαλονίκη που να τα πιάνει και λίγα λόγια από κάποιο κάτοχο.Ευχαριστώ! Λογικά είναι bluehdi γιατί η hdi γενιά έβγαζε 115 αν δεν κάνω λάθος. Όλα αυτά τα μοτέρ υπάρχουν σε αρκετά αλλά μοντέλα πεζό Σιτροέν οπότε ακόμα και οι αντιπρόσωποι έχουν εμπειρία από αυτά τα μοτέρ. 1
vrwmiaris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, lele322 είπε euro 5 θα παρει το παιδι ,οχι euro 4 σαπιο. Παρτο απλα οταν το φερεις κανε του ενα carbon cleaning , να καθαρισουν τα μπεκ και το dpf οσο γι εται, και θα σαι κομπλε . Ανταλακτικα φτηνα ειναι ,τραβα σε καποιο σαητ ανταλακτικων ,βαλε το αμαξι σου να σου βγαλει τα ανταλακτικα του και δες τιμες Βρήκα ένα euro 6 3 ώρες πριν, ideal09 είπε Με συγχωρεις που δεν απανταω αμμεσα στην ερωτηση, αλλα οταν λες να το φερεις, εννοεις να πας εσυ ο ιδιος στη γερμανια να το δεις και να το κανεις διεξοδικο ελεγχο , τοτε παρτο, ειναι ωραιο αυτοκινητο με παρα πολυ καλο κινητηρα . Διαφορετικα με μαντρα η με γνωστο κλπ μην το σκεφτεσα καν. Η αληθεια ειναι οτι με το παραμικρο προβλημα που θα προκυψει σε diesel(αστοχια αντλιας,egr,τουρμπινα,μπεκ κ.λ.π), το πρωτο εξαρτημα που την ακουει ειναι το dpf οποτε ειναι το πρωτο εξαρτημα που παιρνει δρομο. Στη πολη μου, που φανταζομαι το ιδιο γινεται παντου, την αφαιρεση dpf την εχουν σαν πρωτη υπηρεσια για τα diesel, για απλο service να το πας, λιγο συζητηση να κανεις η κουβεντα κατευθειαν παει στην αφαιρεση. Όχι δε θα πάω εγώ Γερμανία, απλά θα κάνω έναν έλεγχο το vic number.Θα πάω σε έναν μαντρα να δω πόσα θα στοιχίσει.
bromiaris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Και τα euro 5 σάπια είναι.Χαλανε dpf,egr με υψηλό κόστος αλλαγής οπότε τα καταργούν τελείως. Ποιο euro5 diesel αυτοκίνητο έχεις και είσαι τόσο μεγάλος γνώστης;;;;; 3
parlapipas25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, bromiaris είπε Ποιο euro5 diesel αυτοκίνητο έχεις και είσαι τόσο μεγάλος γνώστης;;;;; Ρωτα όσους έχουν euro 5 diesel με πολλά χιλιόμετρα ή ακόμα καλύτερα ταξιτζήδες και θα σου πουν.
ideal09 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Βρήκα ένα euro 6 Όχι δε θα πάω εγώ Γερμανία, απλά θα κάνω έναν έλεγχο το vic number.Θα πάω σε έναν μαντρα να δω πόσα θα στοιχίσει. Μακρια φιλε ! Μονο αυτο. 13 ώρες πριν, bromiaris είπε Ποιο euro5 diesel αυτοκίνητο έχεις και είσαι τόσο μεγάλος γνώστης;;;;; Αν πας σε συνεργειο ολα τα euro 5 εχουν ξηλωσει egr και dpf, δεν λεει κατι λαθος , μετα τις 200.000 χλμ αρχιζουν τα θεματα.
bromiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Για μία ακόμη φορά βγαίνουν να σχολιάσουν άτομα τα οποία Δεν έχουν στην κατοχή τους diesel... Η κατάντια του insomnia και γενικά της ξερολίασης των νεοελλήνων... 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ideal09 είπε Μακρια φιλε ! Μονο αυτο. Αν πας σε συνεργειο ολα τα euro 5 εχουν ξηλωσει egr και dpf, δεν λεει κατι λαθος , μετα τις 200.000 χλμ αρχιζουν τα θεματα. Μα έτσι κανένας δε θα έφερνε αυτοκίνητο από εξωτερικό.συγγενείς μου έχουν φέρει αρκετά φορτηγά για την δουλειά τους, πρόβλημα δεν έχουν βγάλει.μακριά να μείνω από ποια άποψη; εάν είναι σάπιο τους συμφέρει να πουν ψέματα;
ideal09 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Μα έτσι κανένας δε θα έφερνε αυτοκίνητο από εξωτερικό.συγγενείς μου έχουν φέρει αρκετά φορτηγά για την δουλειά τους, πρόβλημα δεν έχουν βγάλει.μακριά να μείνω από ποια άποψη; εάν είναι σάπιο τους συμφέρει να πουν ψέματα; Το λέω από την άποψη ότι εφόσον δεν πας εσύ ο ίδιος Γερμανια να τα δεις και να το αγοράσεις ο μαντρας μπορεί να πει ότι θελει για να βγάλει κέρδος. Εδώ τη πατάνε από γνωστούς μερικοί, που να μην τον ξέρεις τον άλλον δηλαδή. 19 λεπτά πριν, bromiaris είπε Για μία ακόμη φορά βγαίνουν να σχολιάσουν άτομα τα οποία Δεν έχουν στην κατοχή τους diesel... Η κατάντια του insomnia και γενικά της ξερολίασης των νεοελλήνων... Όχι φίλε, δεν έχουμε αγοράσει diesel , δεν ξέρουμε. Και το δικό μου τέτοια θέματα δεν έχει βγάλει (ακόμα), αλλά λίγο να κάτσεις να το ψάξεις θα καταλάβεις ,και όχι επειδή εσύ και ο μπατζανακης σου δεν σας έχει βγάλει πρόβλημα το euro 5 πάει να πει ότι αυτός είναι ο κανόνας. Σε εξουσιοδοτημένο Bosch μπεκιερη που παίρνει εργολαβία όλα τα συνεργεία για ανακασκευη αντλίας και μπεκ στη Θεσσαλονίκη που επισκέφτηκα προσφατα για λογαριασμό φίλο(αντλία και μπεκ) , γινόταν ΧΑΜΟΣ. Προφανώς αυτό έχει να κάνει με τα καύσιμα στην Ελλάδα και δεν είναι κανόνας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα