Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!!!
Eρώτηση , γνωρίζει καποιος τι μπορω να κάνω με το you tube ωστε να μην μου κόβει τα βιντεάκια μου με μουσική επένδυση ?
εννοείεται οτι γράφω από κάτω οτι δεν μου ανηκουν τα πνευματικά δικαιώματα κτλ και οτι ειναι μόνο για λόγους ψυχαγωγίας, αλλά και πάλι κόβεται για προβολή εντός Ελλάδας-Κυπρου και σε άλλες χώρες κατα περίπτωση.Σημειωτέον οτι βάζω και τα λίνκ του παραγωγού & της εταιρίας του.

Δημοσ.

@BackFromHell το έχω κάνει ήδη αλλά κατι συγκεκριμένο δεν έχω βρει, γι αυτό το παρέθεσα εδω μήπως και καποιος εχει ασχοληθει και εχει βρει λύση.

Δημοσ.

Σου βρηκα εγω απο το παραπάνω ψαξιμο και στο μετάφρασα κιολος

"Η καλύτερη επιλογή είναι να εξασφαλίσετε την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων να χρησιμοποιεί τη μουσική του στο YouTube και να αποσύρει τον κάτοχο της αξίωσης. Αυτό μπορεί να είναι δωρεάν (όπως με το Creative Commons ή Public Domain μουσική) ή ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος αδειοδότησης"

Δημοσ.

https://creativecommons.ellak.gr Αυτό ειναι κατα κυριο λόγο για εικόνες που θες να χρησιμοποιείς σαν background, για την μουσική δεν έχει ανάλογη μηχανή αναζήτησης έργων.
Επίσης δεν θέλω απλά μια μουσική επένδυση, θέλω συγκεκριμένα τραγούδια να παίζουν της ξένης dance μουσικής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...