Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω να βρω το όνομα απο ενα παιχνιδι που το είχα πρωτοπαίξει σε παλιό μου pc απο cd demo του τότε περιοδικού pc master.Ηταν πριν το 2000 και σου έδινε μια μόνο πίστα. Είχες θγμάμαι ενα καγκουρό(!) σκαρφάλωνες σε κάτι κτήρια και απο πάνω σου πετούσαν πράγματα κ εσύ έπρεπε  α τα αποφεύγεις. Και μάλιστα μπορούσες να πάίξεις και διπλό αν θυμάμαι καλά. Έχει αρκετά χρόνια αλλά έφαγα φλασιά με τον αδερφό μ και δεν θγμόμαστε καθόλου όνομα μπας και μπορέσουμε να το βρούμε σε κανα σαιτ. Ευζαριστώ για τον χρόνο σς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, spiritclay είπε

Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω να βρω το όνομα απο ενα παιχνιδι που το είχα πρωτοπαίξει σε παλιό μου pc απο cd demo του τότε περιοδικού pc master.Ηταν πριν το 2000 και σου έδινε μια μόνο πίστα. Είχες θγμάμαι ενα καγκουρό(!) σκαρφάλωνες σε κάτι κτήρια και απο πάνω σου πετούσαν πράγματα κ εσύ έπρεπε  α τα αποφεύγεις. Και μάλιστα μπορούσες να πάίξεις και διπλό αν θυμάμαι καλά. Έχει αρκετά χρόνια αλλά έφαγα φλασιά με τον αδερφό μ και δεν θγμόμαστε καθόλου όνομα μπας και μπορέσουμε να το βρούμε σε κανα σαιτ. Ευζαριστώ για τον χρόνο σς.

www.retrocomputers.gr 

Εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες να θυμάται κάποιος.

Επίσης στο greekrcm.gr παίζει να δεις και το CD σε Iso ή και το περιοδικό το ίδιο ώστε να αναγνωρίσεις ποιο τεύχος είχε και το cd με το παιχνίδι που λες. While @ it χτύπα και ένα donate για τον θησαυρό αν θες. Εγώ έκανα με τα μπούνια.

Θα κοιτάξω και τα CD που έχω από το PC Master να δω τι εννοείς αλλά θα ήθελα και 5 πληροφορίες παραπάνω.

Όπως και να έχει σε νιώθω :) 

Κρίνοντας όμως από την εποχή που αναφέρεσαι πιθανότατα θα εννοείς κάποιο shareware game το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ άρα έχεις μηδέν ελπίδες πέραν του να βρεις το ίδιο το CD που μετέφερε το shareware παιχνίδι.

Δυστυχώς έτσι είναι.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
  • Like 1
Δημοσ.

δεν το ξερω το παιχνιδι αλλα δες εδω αυτα τα 2 βιντεο μηπως το βρεις. Πανω στα cd λεει τα demos

Απ το 12ο λεπτο λεει για τα τευχη απο 1999 και μετα

Και αυτο ειναι το part 2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...