Christospatra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω στη κατοχή το toyota yaris hybrid active plus με την οθόνη που είναι στην φωτο από ότι μου είπαν κ στην Toyota η σύνδεση με το κινητό γίνετε με το app mirrorlink αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη..έχει κανείς κάποια τέτοια σύνδεση Πότε.. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Christospatra
Christospatra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Στο εξωτερικό μερικά τα συνδέουν από ότι είδα στο yt αλλά και εκεί όχι όλα.. 32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επιβεβαιώνω πως ΔΕΝ γίνεται. Ξέρουμε το λόγο..?
bromiaris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Christospatra είπε από ότι μου είπαν κ στην Toyota η σύνδεση με το κινητό γίνετε με το app mirrorlink Σε αυτόν στην TOYOTA που στο είπε γιατί δεν πας να στο κάνει;
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Christospatra είπε Στο εξωτερικό μερικά τα συνδέουν από ότι είδα στο yt αλλά και εκεί όχι όλα.. Ξέρουμε το λόγο..? Είναι απλό, επειδή η συγκεκριμένη οθόνη - τουλάχιστον έτσι όπως την παραδίδει η Toyota - δεν υποστηρίζει τη λειτουργία mirrorlink.
Christospatra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, bromiaris είπε Σε αυτόν στην TOYOTA που στο είπε γιατί δεν πας να στο κάνει; Έχω κλείσει ραντεβού αλλά ψάχνω λίγες πληροφορίες πριν πάω εκεί και από άλλους αν έχουν το ίδιο θέμα... 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είναι απλό, επειδή η συγκεκριμένη οθόνη - τουλάχιστον έτσι όπως την παραδίδει η Toyota - δεν υποστηρίζει τη λειτουργία mirrorlink. Αυτή ξέρεις είναι πιο παλιά η πιο καινούρια γιατί εκεί μου είπαν ότι είναι πιο παλιά αλλά δεν νομίζω...
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, Christospatra είπε Έχω κλείσει ραντεβού αλλά ψάχνω λίγες πληροφορίες πριν πάω εκεί και από άλλους αν έχουν το ίδιο θέμα... Αυτή ξέρεις είναι πιο παλιά η πιο καινούρια γιατί εκεί μου είπαν ότι είναι πιο παλιά αλλά δεν νομίζω... Αυτή ακριβώς έχει το δικό μου yaris, με τα ασημί κουμπιά αριστερά και δεξιά και τα στρογγυλά πάνω, το αυτοκίνητο είναι μοντέλο 11ος 2018.
Christospatra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Christospatra
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Christospatra είπε Έχεις κάνει σύνδεση με οθόνη κινητού σε αυτήν την οθόνη? Όπως ξαναέγραψα, με την συγκεκριμένη οθόνη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Christospatra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Christospatra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα