Klavdiani Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα,ειναι κανεις ενημερωμένος σχετικα με τις εξετασεις πορειας στην δυτικη θεσσαλονικη? Εγω περασα τα σηματα αλλα δεν ξεκινησα με δικη μου αποφαση ακομα τα μαθηματα οδηγησης ωσπου να ανακοινωθεί η εναρξη των εξετασεων .Στη σχολη όμως που ρωτησα μου ειπαν πως και τωρα ξεκινησουν οι εξετασεις οδηγησης και να κανω τα μαθηματα δεν σημαινει πως θα εξεταστω και μολις ολοκληρωσω τα μαθηματα .Επισης ,ανεφεραν ότι μπορω να κανω ένα ασφαλιστηριο συμβολαιο ώστε να εξεταστω νωρίτερα .Εννοείται πως δεν εβγαλα καμια ακρη ,δεν καταλαβα τιποτα και ρωτω από την στιγμη που ολοκληρωσω τα μαθηματα οδηγησης αυτό δεν αποκτα μια επισημοτητα και δεν με κατατασσει σε καποια ημερομηνια εξετασης ?Τι σχεση εχει το ασφαλιστηριο και αν είναι κατι που προβλεπει ο νομος γιατι εχω την επιλογή να το κανω η όχι?
ManFromEarth Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δεν αποκταει καμια επισημοτητα το οτι τελειωσες τα μαθηματα οδηγησης. εξαλλου εχεις τελειωσει απλα τον ελαχιστο αριθμο μαθηματων. εσυ μπορει πχ να θες να κανεις αλλα 100 μαθηματα, δεν θα σου πει κανενας τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα