Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Ενδεχεται η Sony να συνεχισει με τον ιδιο ως Spiderman και απλως να κρυψει κατω απο ενα χαλι το υπολοιπο universe και να ασχοληθει με τους κακους που εχει δικαιωματα. Αλλα η Sony μονο μαλακιες εχει βγαλει τελευταια. Η Marvel τους εβαλε στον χαρτη με πολυ καλες εμπορικα ταινιες και αναστηση ενος ηρωα εντος ενος συμπαντος χωρις να χρειαστει να κανει ξανα τα ιδια και τα ιδια (δεν χρειαζοταν να ξαναδουμε το κλασσικο «πεθαινει ο θειος Μπεν» κλπ. Οσον αφορα το «15χρονο» στις ταινιες, οι αγαπημενες μου ταινιες Σπαηντερμαν ειναι κι εμενα οι δυο πρωτες με Τομπι αλλα η αληθεια ειναι οτι βγαζει πολυ περισσοτερο νοημα να εχεις 16χρονα να παιζονται απο 16χρονους (ή τελος παντων απο ατομα που μοιαζουν 16) απο το να εχεις 30αριδες να παιζουν σχολειοπαιδα. Και στα σπαηντερμαν με Τομπι σχολειοπαιδα ηταν... απλα ηταν 18χρονα και τα επαιζαν 30ρηδες... που ειναι περιεργο. 

Δεν νομιζω να φαινονταν για 30αρηδες ετσι κι αλλιως ο Μαγκουαιρ μικροδειχνε καλη ωρα σαν τον Ραλφ Ματσιο στο καρατε κιντ που ηταν 30 και εκανε το λυκειοπαιδο.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Reaper Lords είπε

baby pout GIF

Cared enough to post though.

Δημοσ.

Το αν θα συνεχίσει ο Holland εξαρτάται με ποιον έχει συμβόλαιο και τι ακριβώς αναφέρει. Η πλάκα είναι ότι η Sony έχει τα δικαιώματα μόνο για τον κινηματογραφικό Spiderman. Για κόμικς, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια τα έχει ακόμη η Marvel-Disney.

Δημοσ.

Και γιατί δεν αγοράζει η Disney την Sony να τελειώνουμε; Έτσι κι αλλιώς έχει αγοράσει τα πάντα τελευταία...

Δημοσ.

όχι πάλι ρε παιδιά, άντε πάλι πίσω στο μοτίβο να βγαίνει συνέχεια καινούργιο spiderman με τον κάθε άκυρο ανά 2+ χρόνια :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Spider-Man είναι πολύ ξεχωριστός οποτε δεν με χαλάει και να μην συμπεριλαμβάνεται στο MCU, αρκεί να μην το ξεφτιλίσουν

IMG_1180.jpg.4c9de2ddc8efca3a91b0c587ac5ef720.jpg

Επεξ/σία από ignome4
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sdragon είπε

Το αν θα συνεχίσει ο Holland εξαρτάται με ποιον έχει συμβόλαιο και τι ακριβώς αναφέρει. Η πλάκα είναι ότι η Sony έχει τα δικαιώματα μόνο για τον κινηματογραφικό Spiderman. Για κόμικς, τηλεοπτικές σειρές και παιχνίδια τα έχει ακόμη η Marvel-Disney.

σωστη παρατηρηση. επομενως τι θα γινει με τα Spider-Man παιχνιδια; θα συνεχισουν να βγαινουν αποκλειστικα στο Playstation απο δω και περα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Babis_allos είπε

Ενδεχεται η Sony να συνεχισει με τον ιδιο ως Spiderman και απλως να κρυψει κατω απο ενα χαλι το υπολοιπο universe και να ασχοληθει με τους κακους που εχει δικαιωματα. Αλλα η Sony μονο μαλακιες εχει βγαλει τελευταια. Η Marvel τους εβαλε στον χαρτη με πολυ καλες εμπορικα ταινιες και αναστηση ενος ηρωα εντος ενος συμπαντος χωρις να χρειαστει να κανει ξανα τα ιδια και τα ιδια (δεν χρειαζοταν να ξαναδουμε το κλασσικο «πεθαινει ο θειος Μπεν» κλπ. Οσον αφορα το «15χρονο» στις ταινιες, οι αγαπημενες μου ταινιες Σπαηντερμαν ειναι κι εμενα οι δυο πρωτες με Τομπι αλλα η αληθεια ειναι οτι βγαζει πολυ περισσοτερο νοημα να εχεις 16χρονα να παιζονται απο 16χρονους (ή τελος παντων απο ατομα που μοιαζουν 16) απο το να εχεις 30αριδες να παιζουν σχολειοπαιδα. Και στα σπαηντερμαν με Τομπι σχολειοπαιδα ηταν... απλα ηταν 18χρονα και τα επαιζαν 30ρηδες... που ειναι περιεργο. 

Στα comic τα παλιά ο spiderman πάει πανεπιστήμιο και μοιάζει και  για 30 χρόνον όπως δηλαδή ο Tobey.  Ενώ μετά στο πιο εξελιγμένο universe πάει σχολειο και δείχνει πιο νέος όπως ο holland.  Πολύ σωστά το έχει αποτύπωση η marvel απλά εμενα δεν μου αρέσει η πολυ νεανική version του spiderman. Ανέκαθεν από τα comic δεν μου άρεσε ούτε και εκεί. Μου άρεσε στην πιο μεγάλη ηλικία που είναι στο πανεπιστήμιο. Πάντως το να απόκλισης ένα super ήρωα σαν τον spiderman το θεωρώ άσχημο. Βεβαια πόσες ταινίες και ποσα reboot να κανεις καταντάει χαζό.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Κάκιστη μεταχείριση του spiderman από το Ποντίκι. Σαν παιδικές ταινίες ήταν και οι δύο, πολύ καλά έκανε η Sony. 

• Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kzampa είπε

Νομίζω πως μόνο απο τον IRON MAN θα λείψει αυτός ο Spiderman 😂😂😂😂😂😂

μαλλον το μιλφακι Aunt May θα λειψει του Τονυ..

Δημοσ.

Μπράβο στην sony να μην δεχτεί 

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η disney θέλει να τα παίρνει ΜΟΝΟ και φαίνεται από τα τελευταία παιδικά της όλο remake και remake και τα κάνει χειρότερα τελικά σε ποιότητα βλέπε lion king ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...