Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα το προηγούμενο εξάμηνο αυτό το πρόγραμμα του εαπ. Υπάρχουν άλλοι συν-φορουμίτες που να είναι στο ίδιο πρόγραμμα για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και tips για τα μαθήματα?

Αυτό το εξάμηνο πήρα διτ22 και διτ23

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Θεωρητικέ δεν ειμαι στο πρόγραμμα, αλλά όταν κάποια στιγμη βρεις χρονο, πες μας λιγο για τις εντυπώσεις σου από το πρόγραμμα ως τωρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου από το πρόγραμμα είναι ανάμικτες.

Το μέγιστο των μαθημάτων που μπορείς να επιλέξεις σε κάθε εξάμηνο, μπορεί να φαντάζει μικρό (3) αλλά η ύλη που πρέπει να καλύψεις είναι αρκετή. Χωρίς να γνωρίζω αυτό το γεγονός, επέλεξα και τα 3 διαθέσιμα μαθήματα στο προηγούμενο εξάμηνο. Αυτό με δυσκόλεψε αρκετά τον πρώτο μήνα, καθώς είχα πάνω από 10 χρόνια να ασχοληθώ με μελέτη πανεπιστημιακού υλικού.

Έχεις δυο επιλογές για τον τρόπο παρακολούθησης, σε φυσική αίθουσα και online. Εγώ επέλεξα το online. Έχεις επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω email και τηλεφώνου (σε ώρες που έχει ορίσει αυτός βέβαια), αλλά και μέσω skype μια φορά τον μήνα μαζί με τους άλλους φοιτητές. Οι καθηγητές μας βοήθησαν αρκετά, ίσως γιατί ήταν το πρώτο μας εξάμηνο.

Όλες οι εργασίες για να βαθμολογηθούν, πρέπει να ανέβουν στο server του μαθήματος μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα που έχει δηλώσει ο καθηγητής . Για την εργασία του εξαμήνου δε, περνάει από ειδικό σκανάρισμα σε μια βάση για τυχόν λογοκλοπή ή αντιγραφή από παλαιότερη εργασία άλλου φοιτητή. Εδώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα γιατί ανέβαζα τις εργασίες πολύ πριν το deadline, αλλά αρκετοί συμφοιτητές είχαν πρόβλημα με τον server να τους κάνει νούμερα.

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η ύλη των μαθημάτων. Η πλειοψηφία των βιβλίων είναι μετάφραση αντίστοιχης Αγγλικής βιβλιογραφίας. Σε κάποια έχουν κάνει καλή μετάφραση, σε αρκετά όμως δεν είναι εναρμονισμένη με την ελληνική σύνταξη. Στο μάθημα πχ της μικροοικονομίας αρκετοί όροι δεν ήταν δόκιμοι ή επιστημονικά ακριβείς με την Αγγλική τους εκδοχή. Επίσης, αρκετή βιβλιογραφία ήταν αρκετά παλιά ή παρωχημένης πληροφορίας. Στο μάθημα πχ της εισαγωγής στον Τουρισμό υπήρχε αναφορά για virtual reality και για το motion control του wii και xbox 360. Τα παρουσίαζαν σαν να είναι το επομένο τεράστιο βήμα της τεχνολογίας (το virtual reality μπορεί να είναι, αλλά το wiimote και το kinect δεν νομίζω πως θεωρείται πλέον τόσο εντυπωσιακό)

Άλλο σοβαρό κατ'εμε θέμα , είναι τα pdf αρχεία με την ύλη. Είναι σκαναρισμένα σαν φωτογραφία, οπότε συσκευές ebook όπως το kindle μου, δυσκολεύονται να τα δείξουν σωστά . Οπότε αναγκάστηκα να τα εκτυπώνω, καθώς δυσκολεύομαι να διαβάσω από την οθόνη του pc pdf αρχεία που είναι πάνω από 10-15 σελίδες.

Οι εξετάσεις γίνονται σε φυσικό χώρο και όχι online. Εγώ είμαι στην ομάδα της Αθήνας και οι εξετάσεις γίνονται στην Φιλοσοφική. Οι εξετάσεις είναι πολλαπλής επιλογής, αλλά υπάρχει μια μικρή παγίδα που δεν μας την εξήγησαν σωστά. Υπάρχει αρνητική βαθμολογία σε κάθε λάθος απάντηση σου, και όταν έχεις 4 λάθος απαντήσεις σου κόβουν μια μονάδα από τον τελικό βαθμό. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, παρα μόνο όσες γνωρίζεις. Η βαθμολογία βγαίνει νωρίς , και έχεις επαναληπτική εξεταστική όχι πολύ αργά από την κανονική.

Οι ηλικίες των συμμετεχόντων είναι από 19 μέχρι 52

• Like 2
  • Thanks 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/8/2019 στις 1:41 ΜΜ, theoritikos είπε

Το μέγιστο των μαθημάτων που μπορείς να επιλέξεις σε κάθε εξάμηνο, μπορεί να φαντάζει μικρό (3) αλλά η ύλη που πρέπει να καλύψεις είναι αρκετή. Χωρίς να γνωρίζω αυτό το γεγονός, επέλεξα και τα 3 διαθέσιμα μαθήματα στο προηγούμενο εξάμηνο. Αυτό με δυσκόλεψε αρκετά τον πρώτο μήνα, καθώς είχα πάνω από 10 χρόνια να ασχοληθώ με μελέτη πανεπιστημιακού υλικού.

Έχεις δυο επιλογές για τον τρόπο παρακολούθησης, σε φυσική αίθουσα και online. Εγώ επέλεξα το online. Έχεις επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω email και τηλεφώνου (σε ώρες που έχει ορίσει αυτός βέβαια), αλλά και μέσω skype μια φορά τον μήνα μαζί με τους άλλους φοιτητές. Οι καθηγητές μας βοήθησαν αρκετά, ίσως γιατί ήταν το πρώτο μας εξάμηνο.

Όλες οι εργασίες για να βαθμολογηθούν, πρέπει να ανέβουν στο server του μαθήματος μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα που έχει δηλώσει ο καθηγητής . Για την εργασία του εξαμήνου δε, περνάει από ειδικό σκανάρισμα σε μια βάση για τυχόν λογοκλοπή ή αντιγραφή από παλαιότερη εργασία άλλου φοιτητή. Εδώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα γιατί ανέβαζα τις εργασίες πολύ πριν το deadline, αλλά αρκετοί συμφοιτητές είχαν πρόβλημα με τον server να τους κάνει νούμερα.

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η ύλη των μαθημάτων. Η πλειοψηφία των βιβλίων είναι μετάφραση αντίστοιχης Αγγλικής βιβλιογραφίας. Σε κάποια έχουν κάνει καλή μετάφραση, σε αρκετά όμως δεν είναι εναρμονισμένη με την ελληνική σύνταξη. Στο μάθημα πχ της μικροοικονομίας αρκετοί όροι δεν ήταν δόκιμοι ή επιστημονικά ακριβείς με την Αγγλική τους εκδοχή. Επίσης, αρκετή βιβλιογραφία ήταν αρκετά παλιά ή παρωχημένης πληροφορίας. Στο μάθημα πχ της εισαγωγής στον Τουρισμό υπήρχε αναφορά για virtual reality και για το motion control του wii και xbox 360. Τα παρουσίαζαν σαν να είναι το επομένο τεράστιο βήμα της τεχνολογίας (το virtual reality μπορεί να είναι, αλλά το wiimote και το kinect δεν νομίζω πως θεωρείται πλέον τόσο εντυπωσιακό)

Άλλο σοβαρό κατ'εμε θέμα , είναι τα pdf αρχεία με την ύλη. Είναι σκαναρισμένα σαν φωτογραφία, οπότε συσκευές ebook όπως το kindle μου, δυσκολεύονται να τα δείξουν σωστά . Οπότε αναγκάστηκα να τα εκτυπώνω, καθώς δυσκολεύομαι να διαβάσω από την οθόνη του pc pdf αρχεία που είναι πάνω από 10-15 σελίδες.

Οι εξετάσεις γίνονται σε φυσικό χώρο και όχι online. Εγώ είμαι στην ομάδα της Αθήνας και οι εξετάσεις γίνονται στην Φιλοσοφική. Οι εξετάσεις είναι πολλαπλής επιλογής, αλλά υπάρχει μια μικρή παγίδα που δεν μας την εξήγησαν σωστά. Υπάρχει αρνητική βαθμολογία σε κάθε λάθος απάντηση σου, και όταν έχεις 4 λάθος απαντήσεις σου κόβουν μια μονάδα από τον τελικό βαθμό. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, παρα μόνο όσες γνωρίζεις. Η βαθμολογία βγαίνει νωρίς , και έχεις επαναληπτική εξεταστική όχι πολύ αργά από την κανονική.

Οι ηλικίες των συμμετεχόντων είναι από 19 μέχρι 52

Ευχαριστούμε πολύ για τα insight!!! Ελπίζω να κυλάει καλύτερα το εξάμηνο με 2 Θ.Ε πλέον! Καθώς ενδιαφέρομαι να αιτηθώ κι εγώ εισαγωγής στο πρόγραμμα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα αν μπορείς να με βοηθήσεις. Γίνεται προκύρηξη νέων αιτήσεων για το τμήμα και το εαρινό εξάμηνο, ή μόνο στην αρχή του ακαδημαικού έτους; Επίσης, ξέρεις πού πραγματοποιούνται τα μαθήματα με φυσική παρουσία και αν μπορεί να συνδυαστεί με online ή vice versa; Πόσες περίπου ώρες ανα εβδομάδα πιστεύεις χρειάζονται για 3 Θ.Ε ανά εξάμηνο; Κ τέλος, θεωρείς πως είναι ένα πρόγμαμμα που αξίζει σε διάρθρωση και ποιότητα;  Έχω ήδη ΜΒΑ Sports Business και καθώς το πρώτο μου πτυχίο είναι αμερικάνικο, σκεφτόμουν πως είναι μία καλή ευκαιρία να μπορέσω να τα συνδυάσω και να συνεχίσω με διατριβή σε Sports tourism, καθώς δεν θα ήθελα να φύγω από την Ελλάδα ακολουθώντας τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Eνα ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες πληροφορίες! :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/8/2019 στις 1:41 ΜΜ, theoritikos είπε

1. Το μέγιστο των μαθημάτων που μπορείς να επιλέξεις σε κάθε εξάμηνο, μπορεί να φαντάζει μικρό (3) αλλά η ύλη που πρέπει να καλύψεις είναι αρκετή. Χωρίς να γνωρίζω αυτό το γεγονός, επέλεξα και τα 3 διαθέσιμα μαθήματα στο προηγούμενο εξάμηνο. Αυτό με δυσκόλεψε αρκετά τον πρώτο μήνα, καθώς είχα πάνω από 10 χρόνια να ασχοληθώ με μελέτη πανεπιστημιακού υλικού.

2. Έχεις δυο επιλογές για τον τρόπο παρακολούθησης, σε φυσική αίθουσα και online. Εγώ επέλεξα το online. Έχεις επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω email και τηλεφώνου (σε ώρες που έχει ορίσει αυτός βέβαια), αλλά και μέσω skype μια φορά τον μήνα μαζί με τους άλλους φοιτητές. Οι καθηγητές μας βοήθησαν αρκετά, ίσως γιατί ήταν το πρώτο μας εξάμηνο.

3. Όλες οι εργασίες για να βαθμολογηθούν, πρέπει να ανέβουν στο server του μαθήματος μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα και μέρα που έχει δηλώσει ο καθηγητής . Για την εργασία του εξαμήνου δε, περνάει από ειδικό σκανάρισμα σε μια βάση για τυχόν λογοκλοπή ή αντιγραφή από παλαιότερη εργασία άλλου φοιτητή. Εδώ δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα γιατί ανέβαζα τις εργασίες πολύ πριν το deadline, αλλά αρκετοί συμφοιτητές είχαν πρόβλημα με τον server να τους κάνει νούμερα.

4. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι η ύλη των μαθημάτων. Η πλειοψηφία των βιβλίων είναι μετάφραση αντίστοιχης Αγγλικής βιβλιογραφίας. Σε κάποια έχουν κάνει καλή μετάφραση, σε αρκετά όμως δεν είναι εναρμονισμένη με την ελληνική σύνταξη. Στο μάθημα πχ της μικροοικονομίας αρκετοί όροι δεν ήταν δόκιμοι ή επιστημονικά ακριβείς με την Αγγλική τους εκδοχή. Επίσης, αρκετή βιβλιογραφία ήταν αρκετά παλιά ή παρωχημένης πληροφορίας. Στο μάθημα πχ της εισαγωγής στον Τουρισμό υπήρχε αναφορά για virtual reality και για το motion control του wii και xbox 360. Τα παρουσίαζαν σαν να είναι το επομένο τεράστιο βήμα της τεχνολογίας (το virtual reality μπορεί να είναι, αλλά το wiimote και το kinect δεν νομίζω πως θεωρείται πλέον τόσο εντυπωσιακό)

5. Άλλο σοβαρό κατ'εμε θέμα , είναι τα pdf αρχεία με την ύλη. Είναι σκαναρισμένα σαν φωτογραφία, οπότε συσκευές ebook όπως το kindle μου, δυσκολεύονται να τα δείξουν σωστά . Οπότε αναγκάστηκα να τα εκτυπώνω, καθώς δυσκολεύομαι να διαβάσω από την οθόνη του pc pdf αρχεία που είναι πάνω από 10-15 σελίδες.

6. α) Οι εξετάσεις γίνονται σε φυσικό χώρο και όχι online. Εγώ είμαι στην ομάδα της Αθήνας και οι εξετάσεις γίνονται στην Φιλοσοφική. Οι εξετάσεις είναι πολλαπλής επιλογής, αλλά υπάρχει μια μικρή παγίδα που δεν μας την εξήγησαν σωστά. β) Υπάρχει αρνητική βαθμολογία σε κάθε λάθος απάντηση σου, και όταν έχεις 4 λάθος απαντήσεις σου κόβουν μια μονάδα από τον τελικό βαθμό. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, παρα μόνο όσες γνωρίζεις. γ) Η βαθμολογία βγαίνει νωρίς , και έχεις επαναληπτική εξεταστική όχι πολύ αργά από την κανονική.

7. Οι ηλικίες των συμμετεχόντων είναι από 19 μέχρι 52

1. Δεν είναι μαθήματα! Είναι Θεματικές Ενότητες, που σημαίνει πως οι 6 ΘΕ που μπορείς να πάρεις σε μία χρονιά αντιστοιχούν σε τουλάχιστον 9 υποχρεωτικά μαθήματα που διδάσκονται οι φοιτητές στο παραδοσιακό πανεπιστήμιο.

2. Οι καθηγητές του ΕΑΠ είναι τριών ειδών: Αυτοί που περιγράφεις, κάποιοι άλλοι που είναι περισσότερο "επικοινωνιακοί" και τέλος μερικοί, ιδίως στις τελευταίες χρονιές, που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους όποτε το επιθυμείς (σε λογικά βέβαια πλαίσια).

3. Λάθος εκτίμηση έχετε κάνει. Το σκανάρισμα για λογοκλοπή ξεκινάει αργότερα, δεν είναι αυτό το αίτιο των προβλημάτων για τους φοιτητές της "τελευταίας στιγμής"...

4. Μόνο αρνητικά υπάρχουν δηλαδή;

5. Έγιναν με αυτό τον τρόπο σε μια προσπάθεια συμπίεσης του κόστους και κατά συνέπεια για να υπάρχουν χαμηλά δίδακτρα που είναι πολύ χαμηλότερα από τις πρώτες εποχές του ΕΑΠ.

6. α) Οι εξετάσεις δεν είναι σίγουρο πως θα γίνονται κάθε χρόνο στο ίδιο κτήριο ή σε συγκεκριμένη αίθουσα.

β) Η βαθμολογία αυτή είναι "σοφή" και έχει ως στόχο να αποτρέψει την μετατροπή της αίθουσας των εξετάσεων σε αίθουσα που κάποιοι φοιτητές "ρίχνουν ζάρια". Επίσης δεν είναι σίγουρο πως οι εξετάσεις των υπολοίπων ΘΕ θα γίνουν με τον ίδιο τρόπο.

γ) Εξετάζεσαι στην ίδια ΘΕ 2 φορές με μάλλον μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους.

7. Οι ηλικίες αυτές είναι πιθανόν μόνο στο τμήμα σου . Σε άλλα θα δεις και άτομα 62 μπορεί και 72 ετών!

Επεξ/σία από filipN
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις ξεκίνησα και εγώ το πρώτο μου εξάμηνο σ'αυτό το πρόγραμμα.

Έχω πάρει τις Θ.Ε ΔΙΤ.11 και ΔΙΤ.12.

Τις έχεις κάνει?

Και αν ναι έχεις καμιά συμβουλή πώς να διαβάσω για την ΔΙΤ. 11 που έχει πολύ θεωρία και η ύλη είναι αρκετά μεγάλη ??

Δημοσ.

@stav21 αν επιλέξεις δια ζώσης, όλη τη χρονιά θα είσαι στις δια ζώσης. Αν επιλέξεις online, όλη τη χρονιά θα παρακολουθείς online. Δεν γίνεται πότε το ένα πότε το άλλο και επίσης τα online δεν γίνονται record να τα δεις όποτε θες.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Justaperson είπε

Καλησπέρα. Μόλις ξεκίνησα και εγώ το πρώτο μου εξάμηνο σ'αυτό το πρόγραμμα.

Έχω πάρει τις Θ.Ε ΔΙΤ.11 και ΔΙΤ.12.

Τις έχεις κάνει?

Και αν ναι έχεις καμιά συμβουλή πώς να διαβάσω για την ΔΙΤ. 11 που έχει πολύ θεωρία και η ύλη είναι αρκετά μεγάλη ??

Οι ΔΙΤ 11,12 (και 13) ήταν τα πρώτα μαθήματα που πήρα στο πρώτο εξάμηνο. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή σου φαίνεται βουνό, αν είσαι εκτός ακαδημαϊκού κλάδου για πολλά χρόνια (όπως εγώ). Η ύλη του 11 τις πρώτες 2-3 εβδομάδες έχει μόνο θεωρία , αλλά στην πορεία καταπιάνεται με πιο πρακτικά θέματα , βατά για κάποιον που δεν είναι του κλάδου.

Η ύλη του 12 απο την άλλη, εμένα μου είχε φανεί εύκολη, καθώς είναι ύλη από το κύριο πτυχίο μου ( διοίκηση επιχειρήσεων) .

Αν διαβάζεις από λίγο την ύλη, θα μπεις στον ρυθμό σιγα-σιγα.  Ειδικά του 11, θα σε βοηθήσει αρκετά όταν πάρεις το διτ32 (κοινωνιολογία τουρισμού) , καθώς έχει πολλά κοινά στοιχεία.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα ψαχνω να αγορασω η να δανειστω βιβλια πρωτου εξαμηνου στην διοίκηση τουρισμου. Μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.
Στις 17/3/2020 στις 3:18 ΜΜ, theoritikos είπε

Οι ΔΙΤ 11,12 (και 13) ήταν τα πρώτα μαθήματα που πήρα στο πρώτο εξάμηνο. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή σου φαίνεται βουνό, αν είσαι εκτός ακαδημαϊκού κλάδου για πολλά χρόνια (όπως εγώ). Η ύλη του 11 τις πρώτες 2-3 εβδομάδες έχει μόνο θεωρία , αλλά στην πορεία καταπιάνεται με πιο πρακτικά θέματα , βατά για κάποιον που δεν είναι του κλάδου.

Η ύλη του 12 απο την άλλη, εμένα μου είχε φανεί εύκολη, καθώς είναι ύλη από το κύριο πτυχίο μου ( διοίκηση επιχειρήσεων) .

Αν διαβάζεις από λίγο την ύλη, θα μπεις στον ρυθμό σιγα-σιγα.  Ειδικά του 11, θα σε βοηθήσει αρκετά όταν πάρεις το διτ32 (κοινωνιολογία τουρισμού) , καθώς έχει πολλά κοινά στοιχεία.

προσφατα έτυχε να πέσει στα χερια μου υλικό απο τη διτ 11. εξηγεί μεν το κοινωνιολογικό φαινόμενο του τουρισμού αλλά πραγματικά κακογραμμένο, και όχι σωστά οργανωμένο. 

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!! 

Είμαι 27 χρονών και θέλω να ξεκινήσω σπουδές στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Ε.Α.Π.. Θα κάνω αίτηση φέτος και εύχομαι να με δεχτούν! 

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες; Δεν λέει αρκετά ο οδηγός σπουδών.

Γενικά πώς τα βλέπετε μέχρι στιγμής; από άποψη οργάνωσης, βιβλίων, ύλης κλπ;;; Πότε αρχίζει & τελειώνει το εξάμηνο; 

Οι εργασίες είναι αρκετά δύσκολες; γιατί θέλω να πάρω 3 Θ.Ε. για το 1ο εξάμηνο.. αυτή την περίοδο δεν εργάζομαι οπότε θα αφιερώσω αρκετό χρόνο. (Παράλληλα θα ξεκινήσω και μία ξένη γλώσσα)

Επίσης γνωρίζει κάποιος για το πρόγραμμα Erasmus+ ; έχετε ακούσει κάτι ή ξέρετε κάποιον που να πήγε μέσω του Ε.Α.Π.;

Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει 💜

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Πριν λίγες μέρες έγινα και εγώ δεκτός στο προπτυχιακό πρόγραμμα της διοίκησης τουρισμού του ΕΑΠ και ήθελα να ρωτήσω αν γενικά υπάρχει κάποιος απόφοιτος στην ομάδα που να έχει βρει κάποια εργασία μετά το τελός των σπουδών στον κλάδο του τουρισμού. Σαν κλάδος μου αρέσει γενικά να ασχοληθώ αλλά  η αλήθεια είναι πως έχω λίγο χαθεί όσον αφορά στο τι πορεία μπορείς να ακολουθήσεις μέσα από αυτές τις σπουδές..Κάθε συμβουλή σας η κάποια τυχόν σας εμπειρία  από το χώρο θα μου φανεί πολύτιμη!Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...