Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, pontez2 είπε Πριν καποιο καιρό, παρατήρησα στη περιοχή που μένω πως υπήρχε ένα στοπ που δε φαινόταν καθόλου λόγω ενός δέντρου. Ειχαν γινει 3 τρακαρισματα, το ένα σοβαρό. Κανεις δεν ειχε χρονο για χάσιμο και το πρόβλημα συνεχιζόταν. Αποφάσισα να χάσω εγω λιγο χρόνο και ενημέρωσα τον Δημο. Ο Δημος με έγραψε στα @@ του. Πήρα την τροχαία τηλέφωνο η οποία επισης μου ειπε να ενημέρωσω τον Δημο. Με τα πολλά έκανα επωνυμη καταγγελία στο αστυνομικο τμημα της περιοχής και εδωσα και τον αριρθμο πρωτοκόλου που ειχα πάρει απ τον Δήμο. Ως εκ θαυματος την επομενη μέρα το δέντρο κουρεύτηκε. (κοινώς αμα δε τους κάνεις να χεστουν επάνω τους, δε κουνιούνται) Καλά. Σιγά ο δήμος μην ιδρώσει επειδή έκανες καταγγελία στο ΑΤ. Γνωστός μου εργάζεται σε τμήμα δήμου που είναι αρμόδιο για τις κοπές δέντρων, κουρέματα κλαδιών κτλ, τους ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις, ταξινομούν τις περιπτώσεις με βάση την σημαντικότητα και ξεκινούν, εκεί τους καλούν και διάφοροι δημότες που ρίχνουν κράξιμο και καντήλια στους υπαλλήλους. Το πιθανότερο που πιστεύω οτι έκανε τον δήμο και έσπευσε να διορθώσει το πρόβλημα είναι οτι αν συμβεί άσχημο τροχαίο με σοβαρούς τραυματισμούς ή νεκρό, θα κάνουν μήνυση και αγωγή στον δήμο και θα επιδικαστούν πολύ υψηλές αποζημιώσεις, αυτό φοβήθηκαν περισσότερο. 2
xrist0s4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Guzel δεν είναι αυτή η παραλία αλλά την ξέρω κ αυτή..Τον είχαν σταματήσει τον χειμώνα που την έφτιαχνε κ του βάλανε κ πρόστιμο αλλά στην Ελούντα παίζει πολύ χρήμα οπότε ούτε τον ένοιαξε κ συνεχισε.Αυτο το ξενοδοχειο ειναι απο πανω Marmin Οποτε με τοσο χρημα που θα βγαζει,αν ο δημος του επιβαλει ενα προστιμο 15-20χιλιαρικα ουτε θα τον νοιάξει.Το ιδιο γινεται σε ολη την περιοχη μιας κ μιλαμε για υπερλουξ ξενοδοχεια που εχουν τιμες απο 500ευρω/βραδιά .. http://www.creteplus.gr/news/apo-to-ronalnto-os-ti-lady-gaga--oloi-psifizoun-elounta---poioi-pigan-fetos-99114.html Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από xrist0s4
pontez2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Καλά. Σιγά ο δήμος μην ιδρώσει επειδή έκανες καταγγελία στο ΑΤ. Γνωστός μου εργάζεται σε τμήμα δήμου που είναι αρμόδιο για τις κοπές δέντρων, κουρέματα κλαδιών κτλ, τους ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις, ταξινομούν τις περιπτώσεις με βάση την σημαντικότητα και ξεκινούν, εκεί τους καλούν και διάφοροι δημότες που ρίχνουν κράξιμο και καντήλια στους υπαλλήλους. Το πιθανότερο που πιστεύω οτι έκανε τον δήμο και έσπευσε να διορθώσει το πρόβλημα είναι οτι αν συμβεί άσχημο τροχαίο με σοβαρούς τραυματισμούς ή νεκρό, θα κάνουν μήνυση και αγωγή στον δήμο και θα επιδικαστούν πολύ υψηλές αποζημιώσεις, αυτό φοβήθηκαν περισσότερο. Το Α.Τ. μου ειπε πως μετά απο επωνυμη καταγγελία, αν ο Δήμος δεν ανταποκριθεί, μπαίνει εισαγγελέας. Πίστεψέ με...Μια χαρά ιδρώσανε.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, telis είπε Το ίδιο να κάνουμε και εδώ; Η γνωστή παραλία στην Βάρκιζα όπου στα δεξιά έχει φράχτη. Εδώ ποιόν να πάρεις τηλέφωνο; Εδω οπως βλεπουμε κυριοι με τον φραχτη σαν προβλημα πρεπει να παρουμε τον ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ!!
kg1973 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, gmts είπε Πρωτότυπο. Άλλαξε παραλία, όσο παράλογο κι αν ακούγεται. Αν έχεις χρόνο για χάσιμο, ναι ασχολείσου κι άλλο. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και στο Μάτι και ένα χρόνο μετά ξαναλές τα ίδια μπράβο σου κανένα μάθημα δεν έγινε 2 1
gmts Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 28 minutes ago, kg1973 said: Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και στο Μάτι και ένα χρόνο μετά ξαναλές τα ίδια μπράβο σου κανένα μάθημα δεν έγινε Άστο. Δεν κατάλαβες τίποτα.
ParhsG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, A8os είπε Εδω οπως βλεπουμε κυριοι με τον φραχτη σαν προβλημα πρεπει να παρουμε τον ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ!! Αν θες να φας ξυλο απο σφιχτες...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, ParhsG είπε Αν θες να φας ξυλο απο σφιχτες... Κανεις δεν πειραζει τον ΗΛΙΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Εγώ πάντως που ήμουν στη Θάσο φέτος, προσπάθησα να επισκεφτώ την παραλία της μακρύαμμου, αλλά ήταν όλη δεσμευμένη από hotel-resort και δεν μας επέτρεψαν στην είσοδο να μπούμε με το πρόσχημα ότι ήταν full από κόσμο και δεν επιτρεπόταν για λόγους ασφαλείας. Με ποιο δικαίωμα το κάθε hotel - resort αποκλείει την πρόσβαση στην παραλία; Κι αυτό παράνομο δεν είναι κανονικά;
k_w_t Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Gentoo85 είπε Εγώ πάντως που ήμουν στη Θάσο φέτος, προσπάθησα να επισκεφτώ την παραλία της μακρύαμμου, αλλά ήταν όλη δεσμευμένη από hotel-resort και δεν μας επέτρεψαν στην είσοδο να μπούμε με το πρόσχημα ότι ήταν full από κόσμο και δεν επιτρεπόταν για λόγους ασφαλείας. Με ποιο δικαίωμα το κάθε hotel - resort αποκλείει την πρόσβαση στην παραλία; Κι αυτό παράνομο δεν είναι κανονικά; Ισως ηταν οι πιο διαβασμενοι και απαντησαν ετσι. Ειναι ο μονος λογος που στεκει νομικα σε τετοιες περιπτωσεις οπως και στην "Πορτα" στα μαγαζια Απλα την επομενη μερα πας απο τις 7 το πρωι Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από k_w_t
kontinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ισως ηταν οι πιο διαβασμενοι και απαντησαν ετσι. Ειναι ο μονος λογος που στεκει νομικα σε τετοιες περιπτωσεις οπως και στην "Πορτα" στα μαγαζια Απλα την επομενη μερα πας απο τις 7 το πρωι Δεν στεκει ακριβως επειδη η παραλια δεν ειναι ιδιωτικη και δεν ειναι καθηκον του επιχειρηματια να κρινει αν ειναι γεματη ή οχι και τι επιτρεπεται για λογους ασφαλειας, σε αντιθεση με καποιο χωρο διασκεδασης, που μαλιστα εκ του νομου υπαρχει οριο εξυπηρετουμενων. Δεδομενου δε οτι παραχωρηση σε ιδιωτη για ηπια εκμεταλλευση (π.χ. ομπρελες, ξαπλωστρες) δεν μπορει να ξεπερνα το 50% της επιφανειας της παραλιας δεν του πεφτει λογος για το υπολοιπο 50%. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από kontinos 1
argonaut Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Η πρόσβαση στον αιγιαλό είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα.. Για όλους. Εξαιρούνται οι λίγες οργανωμένες πλαζ με εισιτήριο (πλαζ ΕΟΤ). Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σας ρωτήσει τι θέλετε να κάνετε. Εγώ λέω: "Θέλω να δω αν τσιμπάνε οι σπάροι". 2
jgeorgiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1) Η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη εκτός αν έχουν απόφαση από την κτηματική υπηρεσία του υπουργείου οικονομικών. 2) Βασίζονται στο ότι το 99,999% των ενδιαφερομένων δεν θα θελήσουν να μπλεχτουν στα γρανάζια του ΣΑΠΙΟΥ κράτους που για να βρεις το δίκιο σου θέλουν ακόμη και πιστοποιητικό ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αν καταφέρεις και το εκδόσεις τότε οι δημόσιοι υπάλληλοι σου απαντούν ότι πετάνε πώματα στα βαρέλια περιμένοντας το jack daniels να ωριμάσει. 1
mic2mic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στην Ελλάδα δεν έχει κανένα νόημα να πηγαίνεις με το γράμμα του νόμου. Αυτά που έχουν νόημα: 1) Να μαζευτούν 20 άτομα και να μπαίνουν τακτικά μέσα με τσαμπουκά, δημοσιοποιώντας την πράξη τους όσο γίνεται (YouTube, κανάλια, εφημερίδες κτλ). 2) Να το αποδεχτούν ως άλλο ένα από τα χιλιάδες σάπια γρανάζια της ψωροκώσταινας για το οποίο δεν αξίζει να χαλάνε τη ζωή τους. Το μοναχικό άτομο που ψάχνει να βρει το δίκιο του μέσω διεφθαρμένων υπηρεσιών είναι εκ των προτέρων καταδικασμένο. 1
pontez2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 54 λεπτά πριν, mic2mic είπε Να μαζευτούν 20 άτομα και να μπαίνουν τακτικά μέσα με τσαμπουκά, δημοσιοποιώντας την πράξη τους όσο γίνεται (YouTube, κανάλια, εφημερίδες κτλ). Αν βλέπουμε τα πάντα ομως με τη λογική "δεν αξίζει να ασχοληθείς", "εισαι χαμένος απο χέρι", δε προκειται ποτέ να μαζέψεις πολλούς. Παραπάνω σας έφερα ένα παράδειγμα, πως με κάποιες κινησεις, ο Δημος κουνηθηκε και έκανε το προφανές. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το να ασχοληθεί κανείς και να φέρεις τον εκάστοτε αντιμέτωπο με τις ευθύνες του. Εκει ειναι που όλοι ξαφνικά γίνονται οι καλύτεροι. Γενικά ο ωχαδελφισμός ποτέ δεν έκανε καλό. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα