Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο σεκιούριτι τι ακριβώς έκανε; απλά σε ενημέρωσε ότι πλέον η παραλία είναι "ιδιωτική" και έφυγες ή σε τράβηξε/σε εμπόδιζε να περάσεις;

1 ώρα πριν, djcat είπε

Για τις παραλίες αν δεν κάνω λάθος υπεύθυνο είναι το λιμενικό.

Οπότε πας και αν σε εμποδίσει κάποιος πάρε το λιμενικό και πες τι συμβαίνει.

"10 Πού μπορεί να απευθυνθεί ο πολίτης για να καταγγείλει κάτι;
Από φέτος την ευθύνη για τους αιγιαλούς και την παραλία έχει αποκλειστικά το Λιμενικό Σώμα (και όχι πια η αστυνομία). Εκεί πρέπει να απευθυνθεί ο πολίτης αν διαπιστώσει αυθαιρεσίες (λ.χ. ως προς την έκταση των ομπρελοκαθισμάτων, τις προσβάσεις, την καθαριότητα, τη μουσική). Το Λιμενικό οφείλει με τη σειρά του να ενημερώσει το τοπικό γραφείο της κτηματικής υπηρεσίας του Δημοσίου (το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μίσθωση μιας παραλίας) και τον δήμο."

https://www.kathimerini.gr/1033856/article/epikairothta/ellada/ta-dikaiwmata-toy-polith-se-aigialoys-kai-paralies

δηλαδή και δολοφονία να γίνει σε μια παραλία την υπόθεση την αναλαμβάνει το λιμενικό;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sensai είπε

ο σεκιούριτι τι ακριβώς έκανε; απλά σε ενημέρωσε ότι πλέον η παραλία είναι "ιδιωτική" και έφυγες ή σε τράβηξε/σε εμπόδιζε να περάσεις;

δηλαδή και δολοφονία να γίνει σε μια παραλία την υπόθεση την αναλαμβάνει το λιμενικό;

Ναι... Οπως για υποθεση πριν 2 μηνες που εγινε σε λιμανι επρεπε να κανει μετα εφοδο σε σπιτι στα Εξαρχεια.

Απλα τα εκαναν μανταρα... Μεχρι οπλο εχασαν

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/171789/epithesi-apo-omada-50-atomon-dexthikan-limenikoi-sta-exarxeia

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sensai είπε

ναι

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, slk200gr είπε

με ποιο σκεπτικο να δωσει τα στοιχεια του στον σεκιουριτα?

Παλιά που πήγαινα σε παραλία Χαλκιδικής και έπρεπε για να πάω παραλία να μπω σε χώρο ιδιώτη, πχ camping , ξενοδοχείο τα έδινες στον σεκιούριτι αλλιώς δεν μπορούσες .

Τώρα όσον αφορά το θέμα ας απαντήσει κανένας δικηγόρος

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Παλιά που πήγαινα σε παραλία Χαλκιδικής και έπρεπε για να πάω παραλία να μπω σε χώρο ιδιώτη, πχ camping , ξενοδοχείο τα έδινες στον σεκιούριτι αλλιώς δεν μπορούσες .

Τώρα όσον αφορά το θέμα ας απαντήσει κανένας δικηγόρος

Μπορει να του δωσεις στοιχεια τυπου Γιωργος Σκορδοπεογλου...

Ταυτοτητα δεν εισαι υποχρεωμενος να δωσεις σε κανεναν εκτος των σωματων ασφαλειας.

Ακομα και στους ελεκτες στα ΜΜΜ την δειχνεις δεν την δινεις. (για αυτο τωρα εχουν και αστυνομικο μαζι)

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Πηγαινω στη συγκεκριμενη παραλια καθε χρονο,φετος πηγαινωντας ειδα να εχουν τοποθετησει κατω ξυλο ενω ειχε αμμο και να εχουν βαλει στη μεση ιδιωτικος χώρος μαζι με μια σεκιούριτι να μη μας αφηνει να περασουμε..Απο πανω εχει κατι ενοικιαζόμενες βιλες και προφανώς αγορασαν κ το οικοπεδο απο κατω. Το ερωτημα μου μου ειναι..ειναι νομιμο αυτο? μπορει να ειναι οικοπεδο του αλλα νομιζω ο νομος λεει οτι 5 μετρα απο τη θάλασσα απαλλοτριώνεται αυτοματα κ ειναι δημοσιο. Εχει συναντισει καποιος κατι παρομοιο?

2019-08-12-15-20-30.jpg

Ωραίο το ξύλο κάτω πάντως 

Που είναι η παραλία;

• Thanks 1
Δημοσ.

οκ, μεχρι εκει που ειναι ξυλινο δαπεδο μπορει να το εχει νοικιασει για να βαλει τραπεζακια η whatever, την αμουδια που φαινεται μπροστα  ομως? δε μπορεις να βαλεις εκει ομπρελα κανονικα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Ο,τι να ναι

Φίλε εσύ μπορεί να ανέχεσαι να θέλεις να πας κάπου που είναι δημόσιος χώρος και να μην σε αφήνει κάποιος παρανομα 

Το ότι να ναι πόση ώρα σου πήρε να το σκεφτείς; 

• Like 2
Δημοσ.

Η παραλία είναι πριν την πλάκα στον Άγιο Νικόλαο Κρητης. Η σεκιούριτι ήταν ευγενική απλά μας απαγόρευσε να πάμε κ δεν έδωσα συνέχεια να χαλάω κ την όρεξη μου κυριακάτικο..Λογικά το οικόπεδο είναι δικό του απλά ρώτησα εδώ μήπως ξέρει κανείς αν για μερικά μέτρα απ' την παραλία θεωρείται δημόσιο.

38 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Να του κάνεις τίποτα δεν μπορείς. 

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πηγαίνεις να κάνεις το μπάνιο σου. 

Άρα όταν έρθει ο securitas τηλέφωνο στην αστυνομία και τον πηγαίνουν κατευθείαν αυτόφορο

η φάπες στον securita. 

Θα τρέχουν κ μένα λογικά.. Μια Κυριακή έχω να την περνάω με μπελάδες δε λέει! Ήθελα να σιγουρευτώ κιόλας να δω αν έχω δίκιο κ μετά θα έκανα ότι ήταν αλλά ο δήμος με έγραψε κανονικα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, unforgiven είπε

Δες εδώ.

Είναι σαφές: 

"Το σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί λογική ιδιωτικής παραλίας, αιγιαλού με λογική αποκλειστικής χρήσης από λίγους και εκλεκτούς, είτε πρόκειται για ιδιοκτήτες είτε για ενοικιαστές ή θαμώνες. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να ξεπεράσει οποιοδήποτε παρόμοιο εμπόδιο και η πολιτεία έχει υποχρέωση να αποτρέπει με την ενεργή της παρέμβαση κάθε προσπάθεια ιδιόχρησης χώρων που σαφώς συγκαταλέγονται στα κοινά αγαθά."

Τηλέφωνο στην αστυνομία μπροστά στον σεκιουριτά.

Το ίδιο να κάνουμε και εδώ; Η γνωστή παραλία στην Βάρκιζα όπου στα δεξιά έχει φράχτη. Εδώ ποιόν να πάρεις τηλέφωνο; 

21-8-2019 11-20-25 μμ.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xrist0s4 είπε

Η παραλία είναι πριν την πλάκα στον Άγιο Νικόλαο Κρητης. Η σεκιούριτι ήταν ευγενική απλά μας απαγόρευσε να πάμε κ δεν έδωσα συνέχεια να χαλάω κ την όρεξη μου κυριακάτικο..Λογικά το οικόπεδο είναι δικό του απλά ρώτησα εδώ μήπως ξέρει κανείς αν για μερικά μέτρα απ' την παραλία θεωρείται δημόσιο.

Θα τρέχουν κ μένα λογικά.. Μια Κυριακή έχω να την περνάω με μπελάδες δε λέει! Ήθελα να σιγουρευτώ κιόλας να δω αν έχω δίκιο κ μετά θα έκανα ότι ήταν αλλά ο δήμος με έγραψε κανονικα

Γνωστό θέμα αν είναι η ίδια παραλία, απ' ότι ξέρω δεν έχει γίνει κάτι 

https://www.google.com/amp/s/www.protothema.gr/greece/article/588730/to-grafiko-kolpaki-tis-eloudas-megalose-kai-gemise-obreles-/AMP/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...