Hetfield Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 8 minutes ago, foxgre said: Ω Χριστέ μου τι ακούω πάλι. Άνθρωπε μου δε κάνεις ξετρυπι. 6mm διάμετρος και 30mm βάθος πας. Δε έχω σκοπό να κρεμάσω καμμιά βέσπα στο τοίχο. Έλεος δηλαδή δε χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα μερικοι, αφήστε κάποιους που είναι η δουλειά τους να ξέρουν καλύτερα. Δινεις κατι χιλιαρικα για μια σωστη θερμομονωση και πας καπακι κι ανοιγεις τρυπες. Μικρη ή μεγαλη, δεν εχει σημασια. Ειναι τσαπατσουλια. Κι ολα αυτα για να γλιτωσεις μια βαση, που η συγκεκριμενη βαση αναθεμα κι αν πιανει ελαχιστο παραπανω χωρο απο μια βαση τοιχου.
booZe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Καλή σαν ιδέα, αλλά βλέπω προβληματική την υλοποίηση. Αν θέλω να τη ρυθμίσω σε ύψος, πρέπει να αλλάξω και την απόστασή της από εμένα. Οριζοντίως δε, δεν μπορώ καθόλου να της αλλάξω γωνία. Αντίστοιχες βάσεις με αντίστοιχη φιλοσοφία αλλά πολύ μεγαλυτερα περιθώρια ρυθμίσεων υπάρχουν εδώ και καιρό, π.χ. η Ergotron MX (μπαίνει και όπως η συγκεκριμένη, αλλά και στον τοίχο) επιτρέπει τη ρύθμιση της θέσης της οθόνης σε οποιοδήποτε ύψος, απόσταση, γωνία στο πλαίσιο του γραφείου.
whoever81 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή φάση. Φαίνεται και τρομερά φτηνή! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από whoever81
sils Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 6:38 ΜΜ, Hetfield είπε Δινεις κατι χιλιαρικα για μια σωστη θερμομονωση και πας καπακι κι ανοιγεις τρυπες. Μικρη ή μεγαλη, δεν εχει σημασια. Ειναι τσαπατσουλια. Κι ολα αυτα για να γλιτωσεις μια βαση, που η συγκεκριμενη βαση αναθεμα κι αν πιανει ελαχιστο παραπανω χωρο απο μια βαση τοιχου. Φίλε δεν θα περάσεις το τούβλο έτσι ώστε να χαλάσεις την θερμοπροσοψη του σπιτιού σου μην ανησυχείς. Στις 21/8/2019 στις 6:38 ΜΜ, Hetfield είπε Δινεις κατι χιλιαρικα για μια σωστη θερμομονωση και πας καπακι κι ανοιγεις τρυπες. Μικρη ή μεγαλη, δεν εχει σημασια. Ειναι τσαπατσουλια. Κι ολα αυτα για να γλιτωσεις μια βαση, που η συγκεκριμενη βαση αναθεμα κι αν πιανει ελαχιστο παραπανω χωρο απο μια βαση τοιχου. Φίλε δεν θα περάσεις το τούβλο έτσι ώστε να χαλάσεις την θερμοπροσοψη του σπιτιού σου μην ανησυχείς.
Hetfield Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 11 minutes ago, sils said: Φίλε δεν θα περάσεις το τούβλο έτσι ώστε να χαλάσεις την θερμοπροσοψη του σπιτιού σου μην ανησυχείς. Φίλε δεν θα περάσεις το τούβλο έτσι ώστε να χαλάσεις την θερμοπροσοψη του σπιτιού σου μην ανησυχείς. Αν συγκρινω αυτη τη βαση με μια βαση τοιχου, ειναι απλα χαζο να κανεις τρυπα, δεν γλιτωνεις τιποτα απο αποψη χωρου. Και δεν κανουν ολοι τρυπες, ντε και καλα ολοι να ειμαστε τσαπατσουλιδες;
sils Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 58 λεπτά πριν, Hetfield είπε Αν συγκρινω αυτη τη βαση με μια βαση τοιχου, ειναι απλα χαζο να κανεις τρυπα, δεν γλιτωνεις τιποτα απο αποψη χωρου. Και δεν κανουν ολοι τρυπες, ντε και καλα ολοι να ειμαστε τσαπατσουλιδες; Εάν κανείς τρύπες και βαλεις βάσεις δεν πάει να πει πως είσαι τσαπατσουλης......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Hetfield said: Αν συγκρινω αυτη τη βαση με μια βαση τοιχου, ειναι απλα χαζο να κανεις τρυπα, δεν γλιτωνεις τιποτα απο αποψη χωρου. Και δεν κανουν ολοι τρυπες, ντε και καλα ολοι να ειμαστε τσαπατσουλιδες; Οι "τρύπες" που γίνονται για τις πρίζες και τους διακόπτες φτάνουν και περισσεύουν για να είσαι "τσαπατσούλης" σύμφωνα με την λογική σου. 😛 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα