Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νέα σειρά «Space Gaming Monitor» της Samsung ήρθε για να βοηθήσει τους χρήστες να «διεκδικήσουν» ξανά τον χώρο τους στο γραφείο.

Μπορεί οι οθόνες που χρησιμοποιούμε να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη διαγώνιο με τον καιρό ή να χρησιμοποιούμε περισσότερες από μία οθόνες (για αυξημένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότερη εργασία, multi-tasking, απολαυστικότερο gaming κ.ά) ωστόσο το γραφείο μας σπάνια αλλάζει μέγεθος.

Το νέο Space Gaming Monitor της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας υϊοθετεί την λογική «μικρού αποτυπώματος» του πρωτότυπου μοντέλου «Space Monitor (SR75) με τον ειδικό βραχίονα και την μικρών διαστάσεων βάση που του επιτρέπει να «κολλάει» στον τοίχο πίσω από το γραφείο με αποτέλεσμα ο ωφέλιμος χώρος να μεγιστοποιείται.

Την ώρα ωστόσο που η οθόνη SR75 που παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση CES τον περασμένο χειμώνα προσφέρει την ίδια διαγώνιο αλλά ανάλυση 3840 x 2160 pixels, το νέο μοντέλο απευθύνεται σε χρήστες που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα υψηλά frame rates και την «tear-free» απεικόνιση παρά για την υψηλή ανάλυση.

sam1.jpg.55dd730dba40ae61d9314caa9f3281e0.jpg

Έτσι, η νέα SR75Q της Samsung υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1440 pixels καθώς και τη τεχνολογία AMD FreeSync ενώ επιδεικνύει refresh rate 144Hz. Επιπλέον χαρακτηρίζεται από σχεδόν «edge-to-edge» σχεδιασμό. Ο χρήστης επίσης της συγκεκριμένης οθόνης μπορεί εύκολα να «κρύψει» τα καλώδια τροφοδοσίας και HDMI για «clutter-free» gaming space.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε ακόμα την ημερομηνία διάθεσης της οθόνης (αν και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς) αλλά ούτε και τη τιμή της. 

IGN.com

Samsung

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Μάλιστα. Εάν ήθελα να την βάλω στο τοίχο έπαιρνα βάση για τον τοίχο. Το θέμα είναι να μείνει κλειδωμένη στο γραφείο με κενό πίσω. 

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, foxgre είπε

Μάλιστα. Εάν ήθελα να την βάλω στο τοίχο έπαιρνα βάση για τον τοίχο. Το θέμα είναι να μείνει κλειδωμένη στο γραφείο με κενό πίσω. 

Λογικα θα στεκεται και ενδιαμεσα μωρε. Δε φανταζομαι να ειναι ή κολλημενη η κατω κατω. Επισης φανταζομαι θα στριβει και δεξια αριστερα. Αν δεν μαζι σου...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα! Εγω πάλι δεν θέλω να τρυπαω τοίχους οπότε με βολεύει η φάση αυτή. Επίσης μπορεί με την βαση αυτή να έρθει ευκολα κοντά σου οπότε μια χαρά.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheGrisGrisMan είπε

Ανυπομωνώ να μάθω αν θα πουλάνε χωριστά τη βάση και πόσο 😛

Mα δεν βλέπω μήλο καρδιά μου....

Εμένα μου έχουν λείψει οι τηλεσκοπικές βάσεις...που κάνουν την βάση της οθόνης να μοιάζει με λαιμό καμηλοπάρδαλης...

Δημοσ.

ο μηχανισμός της οθόνης έχει γίνει review από διάφορους στο youtube. Όντως ευνοεί τα μικρά γραφεία που δεν έχεις χώρο για πιο clean setup. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα με βόλευε. Στην τιμή που θα έρθει με τα χαρακτηριστικά αυτά, δε θα είναι φθηνή και ο ανταγωνισμός προσφέρει ήδη εργονομικές βάσεις... Σαν ιδέα πάντως είναι αρκετά καλή. 

Δημοσ.

Το παει καλα η Sammy με τις gaming monitors τελευταια.

Ειμαι υπερευχαριστημενος με την κυρτη C24FG73 (με freesync και 144Hz) αλλα το μονο μου παραπονο ειναι ο χωρος που πιανει αν και 24 ιντσες.

5 hours ago, foxgre said:

Αθανατη ελληνικη τσαπατσουλια.

Λες και ολοι καταστρεφουμε τους τοιχους μας με τρυπες.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Το παει καλα η Sammy με τις gaming monitors τελευταια.

Ειμαι υπερευχαριστημενος με την κυρτη C24FG73 (με freesync και 144Hz) αλλα το μονο μου παραπονο ειναι ο χωρος που πιανει αν και 24 ιντσες.

Αθανατη ελληνικη τσαπατσουλια.

Λες και ολοι καταστρεφουμε τους τοιχους μας με τρυπες.

Από πού κι ως πού ελληνική τσαπατσουλια και πως ακριβώς καταστρέφεις τον τοίχο με 4 τρύπες 6mm??? Εκτός εάν μένεις σε κοντέινερ, τότε πάσο. 

Δημοσ.
10 minutes ago, foxgre said:

Από πού κι ως πού ελληνική τσαπατσουλια και πως ακριβώς καταστρέφεις τον τοίχο με 4 τρύπες 6mm??? Εκτός εάν μένεις σε κοντέινερ, τότε πάσο. 

Θερμομονωση, ηχομονωση κοκ σαφως κι επηρεαζονται αρνητικα απο 4 τρυπες στον τοιχο.

Ξαναλεω, δεν τρυπαμε ολοι τους τοιχους ετσι απλα και τσαπατσουλικα για να επιχειρηματολογεις οτι η βαση δεν χρησιμευει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hetfield είπε

Θερμομονωση, ηχομονωση κοκ σαφως κι επηρεαζονται αρνητικα απο 4 τρυπες στον τοιχο.

Ξαναλεω, δεν τρυπαμε ολοι τους τοιχους ετσι απλα και τσαπατσουλικα για να επιχειρηματολογεις οτι η βαση δεν χρησιμευει.

Ω Χριστέ μου τι ακούω πάλι. Άνθρωπε μου δε κάνεις ξετρυπι. 6mm διάμετρος και 30mm βάθος πας. Δε έχω σκοπό να κρεμάσω καμμιά βέσπα στο τοίχο. Έλεος δηλαδή δε χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα μερικοι, αφήστε κάποιους που είναι η δουλειά τους να ξέρουν καλύτερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...