lara_gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει πως μεταφέρω αρχεία (μουσική) από το PC στο iphone 6? Κάτι μου είπαν για Itunes αλλά δεν μπόρεσα να το κατεβάσω και δεν ξέρω πως λειτουργεί. 😭 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από lara_gr
countass Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Τώρα βέβαια χωρίς να έχω ιδέα από apple,και με την απορία του γιατί να πάρεις apple κινητό ενώ ούτε το itunes δεν ξέρεις να χειρίζεσαι,θα σου πω ότι αν γράψεις στο google "how to transfer music from pc to iphone with itunes" θα βρεις πολλά βίντεο και οδηγούς.
slk200gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 παλια παντως δεν μου αφηνε να τα μεταφερω γιατι τα θεωρουσε πειρατικα (και ηταν) μονο αμα τα αγοραζα,τωρα πιθανον να εχουν αλαξει 1
ksessalonikios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, slk200gr είπε παλια παντως δεν μου αφηνε να τα μεταφερω γιατι τα θεωρουσε πειρατικα (και ηταν) μονο αμα τα αγοραζα,τωρα πιθανον να εχουν αλαξει χρήστης iphone από το 3g ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα, περασμα των mp3 στην library του itunes κι από εκεί συγχρονισμός με το τήλεφωνο
alexakos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε παλια παντως δεν μου αφηνε να τα μεταφερω γιατι τα θεωρουσε πειρατικα (και ηταν) μονο αμα τα αγοραζα,τωρα πιθανον να εχουν αλαξει Και εγω πρωτη φορα το ακουω. 3 ώρες πριν, lara_gr είπε Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσει πως μεταφέρω αρχεία (μουσική) από το PC στο iphone 6? Κάτι μου είπαν για Itunes αλλά δεν μπόρεσα να το κατεβάσω και δεν ξέρω πως λειτουργεί. 😭 https://www.epubor.com/how-to-transfer-mp3-to-iphone.html
Lisa Brown Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 I guess it is because the DRM limits in the iTunes songs? You need to an iTunes DRM Audio Converter to remove the DRM from Apple songs, so that you can add those DRM-free songs to your PC or any device you want.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα