Lasombra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Καλημερα, εχει κανεις εμπειρια με πλατφορμες τυπου freelancer, upwork, guru, peopleperhour, κτλ σχετικη με κατασκευη ιστοσελιδας; Προσωπικα, ειχα μια τραγικη συνεργασια στο upwork και με φοβιζει λιγο η συνεργασια με καποιον που δεν ξερω καν αν εχει φυσικη υποσταση...
masteripper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ δίνεις τα χέρια με τον άλλο face2face, για να μην φτάσουμε καταστάσεις όπου ο άλλος είνα συγγενής/φίλος και πάλι στραβώνει η δουλειά... Εδώ παλιός γνωστός μου που ήθελε να κάνουμε μαζί e-shop εμπιστεύτηκε το φιλαράκι...τον κολλητό....υποτίθεται στήθηκε ..ήταν έτοιμο και όταν πήγα να δω το πως και τι ...είδα 1 site που είχε άλλο αντικείμενο...απλώς ο "ξύπνιος" βρήκε το "template" έτοιμο απο κάπου...το κοπιάρισε...φύτεψε και μερικές τιμές και νόμιζε ότι απλώς θα "δουλέψει". Νομίζω σε όλες τις πλατφόρμες τα πράγματα είναι απλά...Θέτεις τις απαιτήσεις σου ...απλά και ξεκάθαρα...(ΥΠΟΨΙΝ θα πρέπει να έχεις κάνει και εσύ την προεργασία σου... ακα homework)..βάζεις 1 Minimum/Maximum budget για να το συζητήσουμε και περιμένεις προσφορές...η εργασία με την ώρα στρεσαρει και Developer & εσένα χωρίς να γίνεται σωστή δουλειά.. Και φυσικά .....😁 .... εδώ στο Insomnia...στο συγκεκριμένο τμήμα (Προγραμματισμός) ..τι νομίζεις ότι κάνουμε... ..μπρίκια κολλάμε.... δώσε στοιχεία περί του Project σου και εδώ είναι όλος ο καλός ο κόσμος Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από masteripper
Lasombra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, stefanosgeo είπε Εαν έχεις χρόνο μοιράσου και λίγο την εμπειρία σου στο upwork μηπως και βοηθήσει καποιον επόμενο... Έψαχνα κάποιον με μαθηματικό υπόβαθρο να γράψει ένα μικρό κείμενο/άρθρο για το πως υπολογίζεται η γωνία που σχηματίζεται ανάμεσα σε δυο διαδοχικές πλευρές ενός τετραπλεύρου. Βρήκα μια Σέρβα που υποστήριζε πως ήταν μαθηματικός σε τελευταίο έτος. Ανάθεμα τα αγγλικά και τα μαθηματικά που ήξερε. Το μόνο της πρόβλημα ήταν να βαθμολογήσω θετικά τη δουλειά της... Εκτός του ότι το upwork ειδικά και όλες αυτές οι πλατφόρμες γενικά δε σου προσφέρουν καμία εγγύηση ότι αυτός που θα πληρώσεις είναι αξιόπιστος, έχουν και ποσοστό κέρδους συγκρίσιμο με την γκανιότα του ΟΠΑΠ... 21 ώρες πριν, masteripper είπε Εδώ δίνεις τα χέρια με τον άλλο face2face, για να μην φτάσουμε καταστάσεις όπου ο άλλος είνα συγγενής/φίλος και πάλι στραβώνει η δουλειά... Εδώ παλιός γνωστός μου που ήθελε να κάνουμε μαζί e-shop εμπιστεύτηκε το φιλαράκι...τον κολλητό....υποτίθεται στήθηκε ..ήταν έτοιμο και όταν πήγα να δω το πως και τι ...είδα 1 site που είχε άλλο αντικείμενο...απλώς ο "ξύπνιος" βρήκε το "template" έτοιμο απο κάπου...το κοπιάρισε...φύτεψε και μερικές τιμές και νόμιζε ότι απλώς θα "δουλέψει". Νομίζω σε όλες τις πλατφόρμες τα πράγματα είναι απλά...Θέτεις τις απαιτήσεις σου ...απλά και ξεκάθαρα...(ΥΠΟΨΙΝ θα πρέπει να έχεις κάνει και εσύ την προεργασία σου... ακα homework)..βάζεις 1 Minimum/Maximum budget για να το συζητήσουμε και περιμένεις προσφορές...η εργασία με την ώρα στρεσαρει και Developer & εσένα χωρίς να γίνεται σωστή δουλειά.. Και φυσικά .....😁 .... εδώ στο Insomnia...στο συγκεκριμένο τμήμα (Προγραμματισμός) ..τι νομίζεις ότι κάνουμε... ..μπρίκια κολλάμε.... δώσε στοιχεία περί του Project σου και εδώ είναι όλος ο καλός ο κόσμος Έχω κοπεί στο γέλιο με την πικρή αλήθεια του τι συμβαίνει σε συμφωνίες μεταξύ συγγενών/φίλων... Δεν έχεις άδικο, ακόμα και f2f η μαλακία ελλοχεύει... Έναν ειδικό έψαχνα να στήσει ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων που αντί να χρησιμοποιεί χρήμα, τα στοιχήματα θα γίνονται με κρυπτονομίσματα. Ακούγεται εφικτό;
masteripper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Lasombra είπε Έναν ειδικό έψαχνα να στήσει ένα ανταλλακτήριο στοιχημάτων που αντί να χρησιμοποιεί χρήμα, τα στοιχήματα θα γίνονται με κρυπτονομίσματα. Ακούγεται εφικτό; Εδώ μιλάμε για πιο "βαριά" κατάσταση που συνήθως θέλει ομάδα...φυσικά χρειάζεται βαθιές τσέπες καθώς το concept παίζει "χρήμα"...άστο να τρέξει λίγο εδώ και βλέπεις...αλλά να θυμάσαι θα μιλάμε για 0000 και φυσικά θα ζητήσεις δείγμα δουλειάς..θα έχεις F2F...κτλ. Και φυσικά στο Upwork το μόνο που ενδιαφέρει είναι η βαθμολογία.... 1
tarantules Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Να πω κι εγώ την εμπειρία μου με το upwork. Έψαχνα έναν προγραμματιστή να μου φτοιάξει πρόγραμμα να κάνει extract αριθμητικά δεδομένα από χιλιάδες εικόνες στατιστικών που είχα και να τις περνάει σε φύλλο excel για περεταίρω επεξεργασία.Δηλαδή ένα custom OCR πρόγραμμα.Στην αρχή το ανέθεσα σε έναν Αιγύπτιο.Δεν του είχα βάλει χρονικό περιορισμό.Έφαγε δυο εβδομάδες και στο τέλος εφαγε άκυρο γιατί δεν έκανε αυτά που ζητούσα και δεν πληρώθηκε αν και άνοιξε despute στο upwork.Μετά βρήκα έναν Ινδό , με τον οποίο κόντεψα να ξεχάσω κα τα λίγα Αγγλικά που γνωρίζω.Πάει και αυτός. Και στο τέλος βρήκα ένα παλικάρι από Ελλάδα , τον άφησα free από χρόνο και μέσα σε λίγες μέρες μου έφτοιαξε ένα γαμάτο προγραμματάκι σε matlab που έκανε extract τα δεδομένα σε χρόνο dt με πολύ μικρό σφάλμα. Το ρεζουμέ είναι οτι βρίσκεις άτομα και υπάρχουν πολύ αξιόλογα μάλιστα , αλλά θέλει λίγο ψάξιμο και προπαντώς να μην βιάζεσαι για το οποιοδήποτε project. 1 1
masteripper Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, tarantules είπε Και στο τέλος βρήκα ένα παλικάρι από Ελλάδα Παπούτσι απο τον τόπο σου.....
Lasombra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Με αγχώνετε... Βρήκα στο peopleperhour έναν ινδό για το δικό μου project, ο οποίος μάλλον σε εταιρεία δουλεύει και με εμένα ασχολείται στον χρόνο που έχει στην εταιρεία... Όσο για τα αγγλικά, απερίγραπτη η κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα