ElectricWheel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Έχω ένα iphone Xr μαύρο σε πολύ καλή κατάσταση, το πήρα τον Γενάρη νομίζω. Αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν ξέρω γιατί, μου φαίνεται γκουμούτσα. Αν το πούλαγα πόσο θα ήταν μια λογική τιμή; Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω με ένα iphone Xs που είναι πιο μικρό και πιο καλό. Ενδεχομένως και ένα μη iphone αν και επειδή έχω τα airpods + macbook ίσως ννα μην ήταν τόσο χρήσιμο. Επίσης για να το πουλήσω χρειάζεται να έχω και την απόδειξη αγοράς; γιατί δεν ξέρω που την έχω.
Zengar Zombolt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 δες στις αγγελιες ποσο τα πουλανε στην κατηγορια Apple και κανε μια ανταγωνιστικη προσφορα αναλογα με το τι κατασταση ειναι, κουτι, μανουαλς https://www.insomnia.gr/classifieds/
alexakos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, ElectricWheel είπε Έχω ένα iphone Xr μαύρο σε πολύ καλή κατάσταση, το πήρα τον Γενάρη νομίζω. Αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν ξέρω γιατί, μου φαίνεται γκουμούτσα. Αν το πούλαγα πόσο θα ήταν μια λογική τιμή; Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω με ένα iphone Xs που είναι πιο μικρό και πιο καλό. Ενδεχομένως και ένα μη iphone αν και επειδή έχω τα airpods + macbook ίσως ννα μην ήταν τόσο χρήσιμο. Επίσης για να το πουλήσω χρειάζεται να έχω και την απόδειξη αγοράς; γιατί δεν ξέρω που την έχω. Για τον 2ο χρονο εγγυησης χρειαζεσαι την αποδειξη.οποτε και θα πιασει και περισσοτερα αν την εχεις.
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 2:13 ΠΜ, ElectricWheel είπε Έχω ένα iphone Xr μαύρο σε πολύ καλή κατάσταση, το πήρα τον Γενάρη νομίζω. Αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν ξέρω γιατί, μου φαίνεται γκουμούτσα. Αν το πούλαγα πόσο θα ήταν μια λογική τιμή; Σκεφτόμουν να αντικαταστήσω με ένα iphone Xs που είναι πιο μικρό και πιο καλό. Ενδεχομένως και ένα μη iphone αν και επειδή έχω τα airpods + macbook ίσως ννα μην ήταν τόσο χρήσιμο. Επίσης για να το πουλήσω χρειάζεται να έχω και την απόδειξη αγοράς; γιατί δεν ξέρω που την έχω. Τα airpods σε Android συσκευες ειναι ψιλο αχρηστα γιατι δεν δουλευουν οπως πρεπει και υπο λειτουργουν. Αρα θα πρεπει να τα πουλησεις και αυτα αν θες να πας σε μια αλλη συσκευη Android.
ElectricWheel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τα airpods σε Android συσκευες ειναι ψιλο αχρηστα γιατι δεν δουλευουν οπως πρεπει και υπο λειτουργουν. Αρα θα πρεπει να τα πουλησεις και αυτα αν θες να πας σε μια αλλη συσκευη Android. Ενώ στο iOS μέχουν καταπλήξει.. ούτε ένταση δεν μπορείς να ελέξεις.. και χάλια μικρόφωνο. Βέβαια άπειρα βολικά σαν εφαρμογή και σαν ήχος αλλά μέχρι εκεί.
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Εισαι ο πρωτος ο οποιος μιλαει για χαλια μικροφωνο,κυριολεκτικα ομως.
kaktos77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, ElectricWheel είπε Ενώ στο iOS μέχουν καταπλήξει.. ούτε ένταση δεν μπορείς να ελέξεις.. και χάλια μικρόφωνο. Βέβαια άπειρα βολικά σαν εφαρμογή και σαν ήχος αλλά μέχρι εκεί. Με τα πρώτα όντως είχα θέμα με το μικρόφωνο σε φασαρία κλπ, από τότε που πήρα τα καινούργια κανένα πρόβλημα με iphone και η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Σε android τα πράγματα είναι αρκετά χειρότερα. Στο θέμα τώρα, έδωσα το 8 plus μου για να αναβαθμιστώ σε κάποιο καινούργιο iphone και περιμένω τώρα να δω τι θα βγει έχοντας ένα xiaomi redmi note 7. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις android εφόσον έχεις όλο το οικοσύστημα της apple. Πάρε το xs ή αν μπορείς οικονομικά περίμενε ένα 20ήμερο να δεις τι θα βγάλουν και μετά παίρνεις ή το xs ή το καινούργιο xi.
ElectricWheel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, kaktos77 είπε Με τα πρώτα όντως είχα θέμα με το μικρόφωνο σε φασαρία κλπ, από τότε που πήρα τα καινούργια κανένα πρόβλημα με iphone και η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Σε android τα πράγματα είναι αρκετά χειρότερα. Στο θέμα τώρα, έδωσα το 8 plus μου για να αναβαθμιστώ σε κάποιο καινούργιο iphone και περιμένω τώρα να δω τι θα βγει έχοντας ένα xiaomi redmi note 7. Μην κάνεις το λάθος και πάρεις android εφόσον έχεις όλο το οικοσύστημα της apple. Πάρε το xs ή αν μπορείς οικονομικά περίμενε ένα 20ήμερο να δεις τι θα βγάλουν και μετά παίρνεις ή το xs ή το καινούργιο xi. Τα δεύτερα έχω αλλά και αυτά πρόβλημα έχουν. Βασικά δεν ξέρω πόσο να πουλήσω το Xr για να δω μετά πόσο να βάλω για να πάρω καινούριο. Μου τη σπάει που είναι τόσο μεγάλο. Από μπαταρία το καλύτερο iphone που είχα.
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, ElectricWheel είπε Τα δεύτερα έχω αλλά και αυτά πρόβλημα έχουν. Βασικά δεν ξέρω πόσο να πουλήσω το Xr για να δω μετά πόσο να βάλω για να πάρω καινούριο. Μου τη σπάει που είναι τόσο μεγάλο. Από μπαταρία το καλύτερο iphone που είχα. Αφου λες οτι εχεις προβλημα με τα airpods 2ης γενιας,δοκιμασες να τα πας στο service? Με βαση τις προδιαγραφες που εχουν,δεν γινεται να εχουν χαλια μικροφωνο.
ElectricWheel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφου λες οτι εχεις προβλημα με τα airpods 2ης γενιας,δοκιμασες να τα πας στο service? Με βαση τις προδιαγραφες που εχουν,δεν γινεται να εχουν χαλια μικροφωνο. Δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να μπλέξω με το service. Όσοι μου μιλάνε λένε δεν με ακούε καλά. Όταν μιλάω στο skype από το mac αλλάζω τις ρυθμίσεις και βάζω το μικρόφωνο του μακ για να με ακούνε αλλιώς ξέρω σε 5 λεπτά θα μου πουν ότι δεν με ακούνν καλά.
alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ElectricWheel είπε Δεν θεωρώ ότι έχει νόημα να μπλέξω με το service. Όσοι μου μιλάνε λένε δεν με ακούε καλά. Όταν μιλάω στο skype από το mac αλλάζω τις ρυθμίσεις και βάζω το μικρόφωνο του μακ για να με ακούνε αλλιώς ξέρω σε 5 λεπτά θα μου πουν ότι δεν με ακούνν καλά. Αν όντως έχουν θέμα θα γίνει αλλαγή με νέα. Δεν φτιάχνονται. εχω AirPods και ακόμα και στην μηχανή με ακούει ο άλλος. Και ακούγονται καλύτερα κι από το κινητό. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από alexakos89
ElectricWheel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Αν όντως έχουν θέμα θα γίνει αλλαγή με νέα. Δεν φτιάχνονται. εχω AirPods και ακόμα και στην μηχανή με ακούει ο άλλος. Και ακούγονται καλύτερα κι από το κινητό. και δηλαδή πάω με απόδειξη στο istorm και τα ακουστικά τα αφήνω και βλέπουμε; Από kaizer τα έχω αγοράσει. Και δεν θέλω να κρατήσει και για πάντα γιατί το μακ παλιά μου το είχαν κρατήσει πάνω από μήνα (μπορεί και 2)
alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε και δηλαδή πάω με απόδειξη στο istorm και τα ακουστικά τα αφήνω και βλέπουμε; Από kaizer τα έχω αγοράσει. Και δεν θέλω να κρατήσει και για πάντα γιατί το μακ παλιά μου το είχαν κρατήσει πάνω από μήνα (μπορεί και 2) Εγώ που έχω εμπειρία από document , πηγα το Apple Watch Τετάρτη , Παρασκευή ήταν εξωτερικό , Τετάρτη είχα σφραγισμένο πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα