IoannisSM Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Το ότι έχασα 2,5 ώρες με τρελαίνει. Τι matrix ρε παιδιά; από τα λιντλ. Ενδυμασίες; καμία. Ο Σμιθ μόνο με σορτσάκι δεν βγαίνει. Άσε τον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει. Λες και τον πήραν από το American pie... Θυμάστε τα γαματα δερμάτινα μέχρι τον αστράγαλο; Σκηνές μάχης; ποια; οι μπατσες που ρίχνει στο τέλος η τρινιτη; γελοίο. Χαρακτήρες; ποιος να σου μείνει να θυμάσαι; Εδώ θυμάμαι ακόμη πχ τους δίδυμους είκοσι χρόνια μετά. Είχαν τέτοιο στυλ... Καλά ο Σμιθ ασχολίαστος. Ο original σου μένει στο μυαλό για πάντα. Ακομη και τον how I met your mother ΑΝ ντυνανε Καλύτερα θα ήταν πιο καλός. ΔΕΝ ξέρω, πιθανώς οι εικοσάρηδες να το βρήκαν καλό. Να προσθέσω ότι σε μερικές σκηνές και διαλόγους μου θύμησε το στυλ του John wick... Ως αρνητικό το αναφέρω.. 3
dalan2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/8/2019 στις 9:19 ΠΜ, dalan2007 είπε Α)γιατι το χολιγουντ δεν εχει ιδεες β)για να εκμεταλευτουν το ντορο που εχει δημιουργηθει γυρω απο τον ριβς Ειναι η ταινια που λατρευω.οσο και να μην μου αρεσαν τα 2 και 3 ηταν κομματι της τριλογιας(κακως αλλα τεσπα) μακαρι η ταινια να σταθει ανταξια τους..... καλα δεν πηγε αυτο παντως......
IoannisSM Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από IoannisSM
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δεν έχει τη σοβαρότητα των προηγούμενων(Και κυρίως του πρώτου που είναι το καλύτερο), αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του. Επίσης έπρεπε να επιστρέψει ο παλιός Μορφέας και ο παλιός Smith γιατί οι νέοι δεν.. 2
NTC Labs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, IoannisSM είπε Το ότι έχασα 2,5 ώρες με τρελαίνει. Τι matrix ρε παιδιά; από τα λιντλ. Ενδυμασίες; καμία. Ο Σμιθ μόνο με σορτσάκι δεν βγαίνει. Άσε τον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει. Λες και τον πήραν από το American pie... Θυμάστε τα γαματα δερμάτινα μέχρι τον αστράγαλο; Σκηνές μάχης; ποια; οι μπατσες που ρίχνει στο τέλος η τρινιτη; γελοίο. Χαρακτήρες; ποιος να σου μείνει να θυμάσαι; Εδώ θυμάμαι ακόμη πχ τους δίδυμους είκοσι χρόνια μετά. Είχαν τέτοιο στυλ... Καλά ο Σμιθ ασχολίαστος. Ο original σου μένει στο μυαλό για πάντα. Ακομη και τον how I met your mother ΑΝ ντυνανε Καλύτερα θα ήταν πιο καλός. ΔΕΝ ξέρω, πιθανώς οι εικοσάρηδες να το βρήκαν καλό. Να προσθέσω ότι σε μερικές σκηνές και διαλόγους μου θύμησε το στυλ του John wick... Ως αρνητικό το αναφέρω.. Ο original ειναι και ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ. Όπου και αν επαιξε. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχει τη σοβαρότητα των προηγούμενων(Και κυρίως του πρώτου που είναι το καλύτερο), αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του. Επίσης έπρεπε να επιστρέψει ο παλιός Μορφέας και ο παλιός Smith γιατί οι νέοι δεν.. Οχι γιατι απλα ειναι αλλος μορφεας. Τσακισανε ομως τον χαραχτηρα. ο μορφεας επρεπε να ηταν παντα επιβλητικος οπως ηταν και ο πρωτος. 4
Strategos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Όχι γιατί τόσα χρόνια λέγατε όλοι το 2-3 ότι είναι μούφα... Πάρτε τώρα το b-movie!!!
KilliK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) μα παραμενουν φολες😁 εδω εκανε πρεμιερα πιο λιγα απο το Revolutions, το οποιο ειχε βγει τοτε με χαμηλοτερα νουμερα σε σχεση με το Reloaded. ενταξει οι αδερφες W, η WB δεν πηρε απο τοτε το μηνυμα οτι το franchise ειχε απογοητευσει και δυσαρεστησει το κοινο του; Kαι οτι 20 χρονια αργοτερα κανενας δεν θα ενδιαφεροταν για μια ακομη ταινια; Ποιοι περιμενανε οτι θα πανε να δουν την ταινια στο σινεμα; οι ΛΟΑΤΚΙ; το μονο κριμα ειναι το συμπαν μετα την πρωτη ταινια, ειχε τοσα πολλα να δωσει. το Animatrix ειναι ενα παραδειγμα για το τι καλες ιστοριες μπορουσαν να στηθουν γυρω απο αυτο. αλλα οι δημιουργοι του καπου το χασανε. Δεν ξερω τι εφταιξε, αλλα με το νεο αποτυχημενο σηκουελ σιγουρα βαλανε την ταφοπλακα σε αυτο το ΙP. κριμα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από KilliK 3
ikaruga24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Το 2 και 3 τουλάχιστον ήταν διασκεδαστικα και σοβαρές ταινίες παρά τα όποια θέματα τους και προσωπικά τα βλέπω όλα μαζί ως μια ταινία και ως αυτό η πρώτη τριλογία μπορεί να μην φτάνει το πρώτο σετ του lord of the rings όμως είναι τριλογία που έγραψε και που βλέπετε άνετα για πάντα. Ακόμα και τα κακά CGI που και τότε ήταν κακά είχαν νόημα μέσα στα πλαίσια της ιστορίας και της παρουσίασης. Το συγκεκριμένο ήταν απλά μια αηδία. Τίποτε αξιομνημονευτο, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε που να μου έμεινε θετικό και τίποτε που να με έκανε να αισθανθώ ορμή, πίεση, ευχαρίστηση, δεν είναι καν καλό ως στυλ και εικόνα. Αν μη τι άλλο το Matrix πρέπει να είναι φουλ στο στυλ, στην εικόνα και στη μουσική. Δεν περιμένω πλέον Juno Reactor (πως θα μπορούσα άλλωστε) αλλά όχι και αυτήν την θλιβερή μουσική που είχε αυτό. Δεν με ενδιαφέρει το underlaying story σε μια ταινία όπου το overlaying story και παρουσίαση δεν σου δίνει καμία σύνδεση μεταξύ τους και το καθένα είναι ξεχωριστές οντότητες. Αντί για Matrix πήρα the machinist με όνομα Matrix. Θεωρώ σωστή την κριτική που λέει ότι ρίξανε τον πήχη πρώτον γιατί δεν υπάρχει σοβαρή δημιουργική σκέψη με τον αχταρμά που έχει πλέον στο κεφάλι του (της) και επίσης γιατί πλέον θα μπορεί να πουλάει ότι μπαρούφα θέλει ακριβώς κι μόνο επειδή το στοχεύει σε queer trans whatever. Καλή τύχη της εύχομαι γιατί εγώ άλλο 20αρικο δεν δίνω στο μέλλον. 5
Mixalisrou69 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Απορώ πραγματικά με αυτους που τους άρεσε η ταινια ή την βρήκαν μέτρια. Μπορεί και να τρολάρουν δεν ξέρω.. Εγώ προσωπικά τη θεωρώ από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτε σε σινεμά. Ειδικά αν αναλογιστω τον ενθουσιασμό που είχα με την ανακοίνωση ότι θα γίνει το matrix 4 και τη προσμονή μέχρι να το δω, η απογοήτευση μου ηταν τρομακτική. Όταν έφυγα από την αίθουσα μπορουσα να φανταστώ τουλάχιστον 3 διαφορετικά σενάρια που θα ήταν σίγουρα καλυτερα. 1
dalan2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 και ενα φτανει να σκεφτεις καλυτερο απο αυτο....να μην γυριστει καν... 2
Shinji ikari Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οποιος δεν το δει δεν χανει τιποτα, δεν ειχε τιποτα να πει σαν εργο. Δεν ειχε ενταση και ατμοσφαιρα πουθενα. Πολυ μπλα μπλα, αχρηστο technobabble. Ελαχιστη βαρετη δραση. Συνεχεια flashbacks σαν να ελεγε κοιταξτε τι ωραια ηταν τα προηγουμενα και τι βλακια βλεπετε τωρα· Το Ροδα τσαντα και κοπανα (2011) μου θυμισε. Πολλες plot holes. Ο Neo ηταν σαν κακομοιρης απο την αρχη μεχρι το τελος· Αν θελω να δω κακομοιρηδες κοιταω στον καθρεφτη μου, η Trinity απλα ηταν εκει, οι υπολοιποι τελειως forgettable. Το βασικο ειναι αυτο: Δεν ειχε τιποτα να πει που δεν το ειπαν τα προηγουμενα. Πότε αλλωστε στην ιστορια του σινεμα απο το τεταρτο installment και μετα βγηκε καλο το εργο; Ποτε. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από Shinji ikari 5
gas7777 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Το είδαμε χθες. Αν περιμένατε να δείτε μια ταινία που θα σας μείνει όπως το πρώτο Matrix, μη πάτε να το δείτε. Αν περίμενετε να δείτε μια εύκολη ταινία με εύκολους διαλόγους που θα καταλαβετε με τη μία, μη πάτε να το δείτε. Γενικά αν θεωρείτε ότι μόνο το πρώτο άξιζε και τα άλλα δύο ήταν πατάτες μη κάνετε καν τον κόπο. Η ταινία δεν απευθύνεται σε εύκολο κοινό. Δε δίνει μασιμενη τροφή παρά το γεγονός που αυτό δείχνει εκ πρώτης όψεως . Διαβάζοντας τις κριτικές εδώ περίμενα να δω μια πατάτα ολκής. Αντιθετα η ταινία ήταν έκπληξη για εμένα. Υπάρχει μεγάλο βάθος στους διαλόγους και συμφωνώ με έναν φίλο που έγραψε πως πρέπει να το δούμε 2 και 3 φορές για να καταλάβουμε τι έχει παιχτεί. Η πραγματικότητα είναι πως τη τριλογία όσες φορές και να τη δεις θα καταλάβεις κάτι καινούργιο. Θα δεις καινούργια πράγματα. Στα αρνητικά η μη συμμετοχή του Hugo Weaving. Ταίριαζε απόλυτα σε αυτή τη ταινία και θα της έδινε άλλη διάσταση. Άλλο αρνητικό ήταν η κάμερα στις σκηνές μάχης. Χάθηκε αυτό το επιβλητικό που υπήρχε. Γενικά το πρόβλημα της ταινίας δεν είναι η υπόθεση αλλά ο τρόπος που είναι γυρισμένη. Η εικόνα δηλαδή που βγαίνει στην οθόνη. Φυσικά θα τη ξαναδώ με ηρεμία. 1 1
Nomedor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Strategos είπε Όχι γιατί τόσα χρόνια λέγατε όλοι το 2-3 ότι είναι μούφα... Πάρτε τώρα το b-movie!!! Μου έδωσες έμπνευση! 1
IoannisSM Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Πάρτε και μια ακόμη θετική έκπληξη για όσους ενθουσιαστηκαν με το νέο ματριξ (ας πούμε): Ο νέος agent Smith έχει παίξει και στα frozen I και II... Απλά έλεος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα