Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ff7lucas είπε

φίλε πολλά λεφτά και πολύς κόσμος που τους άρεσαν οπότε άκυρο το άρμεγμα που λες αφού και οι δυο ταινίες που αναφέρεις είναι πρώτης τάξεως διασκέδαση για εκατομμύρια ανθρώπους, οπότε εκεί είναι το ζουμί. και όπως με το γάλα κάποιοι το παράγουν, κάποιοι το εξάγουν και κάποιοι το πίνουν και επειδή τους αρέσει πάει πάλι από την αρχή και όλοι είναι ευχαριστημένοι. δλδ αν δεν βγαίναν τα λάιον και αλλάντιν τι θα είχαμε κερδίσει;

Όταν τα στούντιο ξεμένουν από ιδέες επιστρέφουν στις παλιές γνωστές συνταγές, χτυπώντας απευθείας στο συναίσθημα των τότε παιδιών νυν ενηλίκων, για να βγάλουν δις. Αυτό δεν σημαίνει ότι παράγουν και ωραίο αποτέλεσμα... Και το Αλλαντίν και το Lion King πήγα και τα είδα μαζί με την κόρη μου πλέον, τους έσκασα διπλά λεφτά για 2 πραγματικές χαζομάρες που δεν μου προσέφεραν ΤΙΠΟΤΑ σε σχέση με τα παλιά κλασικά καρτούν (με εξαίρεση τα εκπληκτικά CGI του Lion King). Εκεί είναι το άρμεγμα. Ελπίζω στο Matrix να δώσουν κάτι καλό, με αυτό μεγαλώσαμε αλλά θα δείξει...

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, iazriel είπε

Πολύ φοβάμαι για άρμεγμα πρώτης τάξης στα πρότυπα της Disney με live action Alladin, Lion King κτλ... 

Μην ξεχνάς και το jupiter rising.

5 ώρες πριν, SilverMachine είπε

[...]

Καποια στιγμη παιρνουν το χαπακι (βαλε μια εμπειρια-σταθμο που μπορει να εχει καποιος) κ αποφασιζουν να "ξυπνησουν" κ να ζησουν σαν αυτο που θα θελαν (τον καινουργιο ψυχισμο/ζωη της επιλογης τους). Ο κοσμος τους παει κοντρα, αυτοι πολεμανε, στο τελος νικανε (στην ζωη μεσω καρριερας).

[...]

Μπα, μάλλον το αντίθετο ήταν. Ζούσαν σε έναν κόσμο που ήταν φτιαγμένος ώστε να νοιώθουν άνετα και ξύπνησαν σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου δε θα ήθελαν να ζήσουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nikifot είπε

Το αντίστοιχο ανδρικό "δεν είμαι σαν τις άλλες".

Ενώ όποιος έχει καταγράψει στα οπτικά και εγκεφαλικά του κύτταρα το Matrix, "έχει το πακέτο", να φανταστώ.

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μην ξεχνάς και το jupiter rising.

Μπα, μάλλον το αντίθετο ήταν. Ζούσαν σε έναν κόσμο που ήταν φτιαγμένος ώστε να νοιώθουν άνετα και ξύπνησαν σε έναν σκοτεινό κόσμο όπου δε θα ήθελαν να ζήσουν.

Περισσοτερο πλακα εκανα- δεν νομιζω οτι απο κει πηραν την υποθεση. Να σου πω την αληθεια, αν με ρωταγες κανονικα, θα σου ελεγα οτι τα παντα ειναι κλεμενα απο φτωχους καλιτεχνες που τα δινουν για ενα κομματι ψωμι (η κ τους τα κλεβουν στην ψυχρα χωρις να δωσουν πενταρα). Μπορει να ειναι κ δικη τους δουλεια- αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στο χολλυγουντ.

Δεν μπορω να ειμαι αμερολυπτος, πρεπει να ομολογησω. Εχω δει δικα μου ατομα να ανεβαινουν Γολγοθαδες, ατομα απο την οικογενεια μου επισης, κ εγω ο ιδιος αρκετες φορες. Ποτε κανενας μας δεν τραβηξε προβολια πανω του. Οταν το βλεπω αυτο συχαινομαι τα παντα. Δεν με πειραζει τιποτα απο αυτα που εχουν σχεση με αυτα τα ατομα. Η λαμψη ομως μονο κ μονο για προσωπικα ζητηματα μου ειναι αντιπαθης. 

Ο μονος που μου ειναι λιγακι συμπαθης απο ολο αυτο το συναφι ειναι ο Ριβς, γιατι μεσολαβησαν κατι θανατοι στην οικογενεια του κ παρολα αυτα συνεχιζει οπως μπορει (κ συνεισφερει πολλα χρηματα σε διαφορα ιδρυματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ). Αυτο ειναι ανθρωπινη ζωη/ ζωντανο παραδειγμα για προβολια. Αλλα το γ@μωΧολλυγουντ αυτα δεν τα δειχνει..... Αντιθετα ριχνει ολη την δημοσιοτητα σε ηλιθια ζητηματα ανευ ουσιας....

4 ώρες πριν, lelisjr είπε

Αυτό έχει πέσει ποτέ στην υπόληψή σας;;;........................

consciousness that spawned an entire race of machines.” This is basically describing the events mentioned in ‘Terminator 2’ and seen in ‘Terminator 3’, where the US government – in partnership with Cyberdyne Systems – creates a self-aware artificial intelligence which decides that humanity is harshing its buzz."

Τωρα το ειδα αυτο !!! ΛΟΛΟΛΟΛ!!!! Δεν θα μου εκανε καθολου εκπληξη μιλαμε!!! 

Γυφτοτσαρλατανοι του Χολλυγουντ!!! Σκουπιδια μια ζωη.... Ουτε που ηξερα οτι υπηρχε τετοιο δικαστηριο..... Αλλα θα μου πεις, τοσο δυσκολο ηταν να το μαντεψει καποιος...

Δημοσ.

Ο Νιο, πέθανε ξεπεθανε, αναστενεται βάση αυτού που είπε ο αρχιτέκτονας στο τέλος του 2. Τώρα για την άλλη, μπορεί να βρουν μια δίδυμη αδερφή, να την αναστήσει ο Νιο, να την ξανά φτιάξει το matrix για να ελέγχει τον εκλεκτό. Μπόλικες μπαρούφες. Τώρα για την θεοποίηση της τριλογίας, ήταν φανερό πως ταινια με την ταινία ή τριλογία γινόταν χειρότερη. Δεν ξέρω εαν θα ήθελα να την δω.

Και αφού θα φέρουν όλους τους άλλους, δεν φέρνουν και την Bellucci να γουστάρουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Όταν 1/3  των comments είναι απάντηση σε κάποιον που δεν έχει δει και ούτε θα το δεί μελλοντικά, και απαντούν λες και έχασε το νόημα της ζωής! Και άλλο 1/3 στο αν οι αδερφές είναι αδερφοί και στο αν κάποιος κάνει χιούμορ ή είναι ρατσιστής ή ότι θα του πουν εδώ μέσα τι είναι και τι όχι... Keep it up guys. You are breathtaking!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, taramas είπε

Μα δεν είχε πεθάνει η Trinity  στο 3ο? Πώς θα το συνεχίσουν?

Μπορεί όμως να την δούμε ψηφιακή... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, polakis21 είπε

Ο βακοφσκι που εγινε η βακοφσκι. Τι να πει κανεις...

Ανοιχτό μυαλό βλέπω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler alert 

Spoiler

Η νέα εκλεκτή θα είναι lesbo black strong woman, θα διαδεχθεί τον Neo ο οποίος θα αρκεστεί στον ρόλο του νούμερου 2. Ανυπομονώ #bookmarkthisPost #makeithappen #aderfesKatsimixa 😛

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

το Matrix ειχε γινει ηδη woke απο την δευτερη ταινια, απλως τοτε δεν μας χτυπαγε στο ματι, οπως γινεται σημερα λογω του ολου πολιτικου κλιματος.

αλλα ναι σιγουρα η νεα ταινια θα πολυ περισσοτερο πολιτικοποιημενη απο οτι οι παλιοτερες, ειδικα με την Λανα που ειναι "μεταμορφωμενη" ακτιβιστρια.

still, υπαρχει ελπιδα να βγει κατι καλο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Φιλε ολοι εχουν τα δικια τους. Κ συ τα δικα σου, αλλα παραφωναζεις κ ζαλιζεις....  Δειξε μου σε παρακαλω την επισημη αιτηση υπερασπισης των δικαιωματων τους, που σου καναν οι συλλογοι LGBTQ του Χολλυγουντ. 

Τι, δεν εχεις? Κ τι πεταγεσαι σαν ραπανακι τοτε? Α, εισαι συνηθισμενος να σωζεις τον κοσμο.... Εμενα θα μου δωσεις κανα κατοσταρικο να πληρωσω το νοικι μου? Τι ειπες τωρα, δεν ακουσα? Α, προτιμας να πας για φραπε με τα φιλαρακια σου.... 

Η πλακα ειναι οτι η ιδεα για τα Matrix μπορει να ηταν καθαρα gay- δυο ανθρωποι ζουν σε εναν κοσμο ψευτικο/ ρομποτικο (που δεν ανεχεται διαφορετικοτητες), ενω ειναι κατι το εντελως διαφορετικο (αντιθετος ψυχισμος). Καποια στιγμη παιρνουν το χαπακι (βαλε μια εμπειρια-σταθμο που μπορει να εχει καποιος) κ αποφασιζουν να "ξυπνησουν" κ να ζησουν σαν αυτο που θα θελαν (τον καινουργιο ψυχισμο/ζωη της επιλογης τους). Ο κοσμος τους παει κοντρα, αυτοι πολεμανε, στο τελος νικανε (στην ζωη μεσω καρριερας).

Θα μπορουσε καλιστα αυτο να ειναι η εμπνευση των Γουατσοφσκι κ εμεις να νομιζουμε οτι μιλανε για το οικονομικο συστημα/ big brother που ζουμε κ ολα τα συναφη.

Την σημασια που εχουν ολα αυτα που προβαλονται την ξερουν αυτοι που  ξοδευουν δισεκατομμυρια για να τα προβαλουν. Αν εσυ νομιζεις οτι δεν εχουν καμια σημασια τι να πω.... ξερεις καλυτερα....

Ο αγωνας γινεται για την επομενη γενια φιλε. Οχι εσενα που μπορεις να εισαι εδω μεσα κ να γραφεις- εσυ μεγαλωσες, τον εχεις καταπιει τον πολτο σου ηδη, οταν στον πλασαραν πριν λιγα χρονια. Η επομενη γενια ειναι που τους νοιαζει. Εκει τα δειχνουν ολα. Αυτα τα γουστα επιρρεαζουν.  Οποτε βγαλε τον εαυτο σου απο την εικονα κ θα καταλαβεις καλυτερα. 

Χρειάζεται αίτηση για την υπεράσπιση κάποιου δικαίου; Αν ας πούμε δεις να δέρνουν κάποιο στο δρόμο θα του πεις "φιλαράκι χίλια συγνώμη, αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω υπογράψει κάποια αίτηση". 

Η ιδέα για το Matrix οπωσδήποτε δεν ήταν καθαρά gay, βλέπε σπήλαιο του Πλάτωνα, αλλά σίγουρα μπορεί να παραλληλιστεί με οτιδήποτε απαιτεί κάποιου είδους επανάσταση και "αφύπνιση". Η ταινία μιλάει σε πολλαπλά επίπεδα, ανάλογα με το τί καταλαβαίνει ο θεατής και σοβαροί επιστήμονες έχουν πάρει σοβαρά την ιδέα ότι ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. 

Συμφωνώ ότι οι ταινίες /σειρές /ειδήσεις /διαφημίσεις επηρεάζουν και μάλιστα πολύ. Δε νομίζω όμως ότι κάποιος γίνεται gay. Αν δεις gay άτομα στο δρόμο και γουστάρεις να γίνεις και συ gay, μάλλον σημαίνει ότι ανέκαθεν εισουν και δε το ήξερες. 

Τι κρίμα που δε γίνεται συζήτηση για την τριλογία αλλά για τρίχες.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Occultist είπε

Ενώ όποιος έχει καταγράψει στα οπτικά και εγκεφαλικά του κύτταρα το Matrix, "έχει το πακέτο", να φανταστώ.

Ουάου! Τι εκλεπτυσμένο λεξιλόγιο για κάτι που θα μπορούσε να είχε διατυπωθεί με ένα ρήμα!! 

Και όχι, αυτό που προφανώς εννοώ είναι ότι είναι ένα εντελώς ανούσιο σχόλιο, όπως είπε και ένας φίλος εδώ μέσα "Σαν να μπαίνεις σε ένα μαγαζί, να λες οτι δεν έχεις ψωνίσει ποτέ εκεί και να φεύγεις σαν κύριος." Επιπλέον, σχόλια τύπου "Δεν έχω δει ποτέ Game of Thrones χαχα δώστε μου σημασία, είμαι μοναδικός" είναι απλώς ουδέτερα και δεν συμβάλλουν στην διαμόρφωση θετικής γνώμης για το άτομο αυτό. Στην δική μου περίπτωση, τουλάχιστον λειτουργούν, εις βάρος της, καθώς φανερώνουν πως το άτομο αυτό δεν έχει τίποτα ξεχωριστό να επιδείξει σαν προσωπικότητα και αναζητά απελπισμένα την προσοχή των άλλων μέσω καταστάσεων που θεωρεί πως το ξεχωρίζουν από την μάζα ή το κάνουν να φαντάζει ανώτερο έναντι των άλλων. Συνεπώς, όχι, το σχόλιο μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κατάλαβες, αφού η ποιότητα ενός ατόμου για μένα δεν σχετίζεται με το αν έχει δει Matrix ή όχι, αλλά από τέτοιου είδους συμπεριφορές και σχόλια.

Επεξ/σία από nikifot
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...