Agony Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, ethereum είπε δεν έχω δει ούτε ένα και δεν σκοπεύω να δω και το καινούργιο Και καλα κανείς δεν ειναι Transformers. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikifot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, ethereum είπε δεν έχω δει ούτε ένα και δεν σκοπεύω να δω και το καινούργιο Το αντίστοιχο ανδρικό "δεν είμαι σαν τις άλλες". 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, ethereum είπε δεν έχω δει ούτε ένα και δεν σκοπεύω να δω και το καινούργιο okaaaaay και..???! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 cool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Πολλα ματριξ πεσαν,.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, polakis21 είπε Ο βακοφσκι που εγινε η βακοφσκι. Τι να πει κανεις... Έβγαλε 3 από τις καλύτερες ταινίες μέχρι τώρα στην ιστορία του κινηματογράφου και πάει για την τέταρτη και εσύ εκεί βρήκες να κολλήσεις για να την κρίνεις ? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από omega 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Αν εξαιρέσεις τον Keanu Reeves που είναι αθάνατος, Highlander βρε αδερφέ οι υπόλοιποι είναι ένα βήμα πριν το γηροκομείο.... Κάπως έτσι θα είναι το Matrix 4 Before and after.... Έχω παρατηρήσει ότι σφίγγεσαι πολύ με την σεξουαλική ζωή και προτίμηση μερικών ανθρώπων και ζορίζεσαι παρα πολύ στο βαθμό που δεν μπορείς να μαζέψεις πλέον το άγχος και την ακατάσχετο πανικό σου . Φιλικά πάντα να ξέρεις ότι τα άτομα με τα οποια ασχολείσαι μέχρι τώρα και μελλοντικά, ζουν μια πολύ πιο υγιή και χαρούμενη ζωή από ότι εσύ. 16 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThePCFreak Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 φουκ γεαααααααααααα!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George.Ember Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, ethereum είπε δεν έχω δει ούτε ένα και δεν σκοπεύω να δω και το καινούργιο Στον εαυτο σου κανεις κακο! Σε κανεναν αλλο! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από George.Ember 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taramas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μα δεν είχε πεθάνει η Trinity στο 3ο? Πώς θα το συνεχίσουν? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, taramas είπε Μα δεν είχε πεθάνει η Trinity στο 3ο? Πώς θα το συνεχίσουν? Με την Tetranity στο 4ο 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, taramas είπε Μα δεν είχε πεθάνει η Trinity στο 3ο? Πώς θα το συνεχίσουν? Κάτι θα σκεφτούν 😋 μπορεί να bootάρει πάλι από την αρχή όταν τελειώσει η ειρήνη. Αλλά αυτός θα ξέρεις επειδή είναι ο ένας κτλ κτλ Λατρεμένη ταινία (το 1ο). Ελπίζω να μην το καταστρέψουν (κι άλλο) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, taramas είπε Μα δεν είχε πεθάνει η Trinity στο 3ο? Πώς θα το συνεχίσουν? ειχε κρατησει backup το Ματριξ 😁 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 45 λεπτά πριν, ethereum είπε δεν έχω δει ούτε ένα και δεν σκοπεύω να δω και το καινούργιο .... προφανώς διάλεξες το μπλέ χάπι. 16 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα