Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην μεγάλη παρέα. Όντας κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου 3 χρόνια έκανα το λάθος να μη προβώ ταυτοχρόνως και στην έκδοση διπλώματος μηχανής. Όπως μου τα έφερε η μοίρα, αποφάσισα και εγώ να αγοράσω ένα σκούτερ 125cc( Με το καλό μέσα Σεμπτέβρη) διότι βολεύει στις μετακινήσεις για δουλειά εντός πόλης, ειδικά σε μένα που κάνω και σπαστά ωράρια και στην Θεσσαλονίκη το πάρκινγκ είναι μεγάλο ζήτημα ( όπως παντού πλέον).  Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω γραφτεί σε σχολή τέλη Ιούνη και τώρα ( τέλη Αυγούστου)  μου είπαν πως θα δώσω σήματα σε κανέναν μήνα, και ότι ακόμα οι εξετάσεις για οδήγηση πάνε σημειωτών. ( ακόμα δίνουν από το Οκτώβριο του '18 και είμαστε Αύγουστο '19). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, σκέφτομαι να κυκλοφορώ το μηχανάκι χωρίς δίπλωμα, μέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα του διπλώματος μιας και ξέρω να οδηγάω μηχανές και έχω την προαπαιτούμενη "πείρα"  στους δρόμους.  Γνωρίζω πως σε οποιοδήποτε ατύχημα η ευθύνη είναι δική μου αλλά θεωρώ ότι είμαι πολύ συνεπής και στον κοκ και στην ασφάλεια ( κράνος γάντια μπουφάν) .  Ποίο είναι το πρόστιμο σε περίπτωση μη κατοχής διπλώματος και τι έχετε να μου προτείνετε, αν έχετε κάτι;; 

Επεξ/σία από teomessi
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ασε τις βλακείες γιατι είσαι εκτεθειμένος απο όλες τι πλευρές ,και πάνω σου να πέσει κάποιος θα έχεις τρεξίματα.

Ουτε να το σκέφτεσαι 

Το γνωρίζω αυτό... Αυτό είναι ότι το μόνο που με φοβίζει. Από πρόστιμα τι τρως;

Δημοσ.

Δεν μιλάς σοβαρά έτσι;

Αν εμπλακείς σε ατύχημα καλύτερα να μετακομίσεις σε άλλο πλανήτη. Αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο θα του έπαιρνα του άλλου, ότι έχει και δεν έχει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, teomessi είπε

Γνωρίζω πως σε οποιοδήποτε ατύχημα η ευθύνη είναι δική μου αλλά θεωρώ ότι είμαι πολύ συνεπής και στον κοκ και στην ασφάλεια ( κράνος γάντια μπουφάν)

Εσύ είσαι συνεπής... Οι άλλοι είναι;;;;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...