Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akourtis98 είπε

Θα συνεννοηθώ με γονεις και με τον λογιστη...

ειναι περιπλοκος ο λογος που σκεφτομαι να κανω κατι τετοιο (κυριως ειναι ο  ανθρωπογενης παραγοντας, οχι τα χαζομπετα). φανταζομαι πως μεχρι αυριο θα μου εχει περασει, αλλα στην ελλαδα του σημερα και στη θεση που βρισκομαι καταλαβαινω επισης πως θα με βοηθαουσε (πιθανως) προσωρινα.

Σου εύχομαι ό,τι αποφασίσεις να κάνεις να είναι πράγματι καλό σε βάθος χρόνου και όχι μόνο προσωρινά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SB_1957 είπε

Σου εύχομαι ό,τι αποφασίσεις να κάνεις να είναι πράγματι καλό σε βάθος χρόνου και όχι μόνο προσωρινά.

😉😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όσοι δεν τα πάτε καλά με κινητά/ακίνητα και δεν τα θέλετε για χψ δικούς σας λόγους, εδώ!

Εγώ να βοηθήσω προσπαθώ... 😇

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.

Αν έχει περάσει στο όνομά σου και έχουν γίνει τα συμβόλαια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Τρόπος απαλλαγής υπάρχει μόνο εφόσον βρεις κάποιον που συμφωνεί, του μεταβιβάζεις την περιουσία, την πουλάς ή την κάνεις δωρεά. 

Υπήρχε κάποια ρύθμιση πριν λίγα χρόνια για παραχώρηση στο δημόσιο ακινήτων λόγω οφειλών, αλλά αδράνησε και αμφιβάλλω αν εφαρμόστηκε πρακτικά. 

Δημοσ.

Ωρε φίλε!ωρε φιλαράκι!Τι πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο;Τι είναι αυτά ρε παίδες;Έχω πάθει πλάκα,έχω πάθει σοκ μιλάμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, lek88 είπε

Δηλώνω συμμετοχή στην κλήρωση!! 

Eσύ  και όλο το ινσόμνια 😝

Θα πρότεινα να το πάμε δημοκρατικά, να μη γίνει κλήρωση αλλά να πάρει την κληρονομιά όποιος κάνει πρώτος like στο θρεντ :ph34r:

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akourtis98 είπε

οκ ευχαριστω... νομιζω τη βρηκα τη λυση...

Παιδια αργησατε... 

Οσο το συζητούσατε, τα κανονισα με τον TS σε PM. 

Κλειδώστε το thread please.... nothing to see here :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...