sogocou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλησπερα.Χρειαζομαι καποια γνωμη για το προβλημα που εχω.Σταθερος υπολογιστης μετα απο ενα δυο λεπτα ενω εχει εκιννησει κανονικα κλεινει και ακουγεται απο το τροφοδοτικο σαν να κανει αυξομειωσεις στην ταση,μια πιο γρηγορες στροφες ο ανεμιστηρας μια πιο αργες..Εχετε καποια ιδεα;Ειναι windows XP.Αν βαλω τον δισκο να λειτουργησει σε αλλο PC θα εχω θεμα με το κλειδι;
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2019 στις 10:13 ΜΜ, sogocou είπε Καλησπερα.Χρειαζομαι καποια γνωμη για το προβλημα που εχω.Σταθερος υπολογιστης μετα απο ενα δυο λεπτα ενω εχει εκιννησει κανονικα κλεινει και ακουγεται απο το τροφοδοτικο σαν να κανει αυξομειωσεις στην ταση,μια πιο γρηγορες στροφες ο ανεμιστηρας μια πιο αργες..Εχετε καποια ιδεα;Ειναι windows XP.Αν βαλω τον δισκο να λειτουργησει σε αλλο PC θα εχω θεμα με το κλειδι; Χαίρετε! Αυτό που αναφέρετε ότι κλείνει φαίνεται σαν να έχει πρόβλημα η μητρική και κλείνει. Αλλά και το τροφοδοτικό μάλλον δεν φαίνεται να είναι και σε καλή κατάσταση (εκτός αν λόγο χαμηλής τάσης σβήνει το PC, όπως στα laptop). Όσον αφορά το κλειδί λόγο διαφορετικού hardware θα χρειαστεί επανενεργοποίηση, συν ότι θα χρειαστεί και εγκατάσταση drivers, εκτός αν θέλετε να πάρετε μόνο τα αρχεία (backup) και να κάνετε format μετά, το οποίο είναι και το καλύτερο. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Τέρης Α.
sogocou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση.Απεκλεισα την μητρική γιατί μπορεί να ανοίξει στα windows και να κρατήσει και πέντε λεπτά μέχρι την στιγμή που αρχίζει να κάνει τις αυξομειώσεις και να μπαίνει σαν σε λειτουργία αναστολής δουλεύοντας το μηχανήμα χωρίς να δίνει στην οθόνη πληκτρολόγιο ποντίκι κτλ.Επανερχομαι αύριο με την αλλαγή που θα Κάνω στο τροφοδοτικό.Η βιασυνη οφειλόταν στο ότι αυτό το pc τρέχει ένα διαγνωστικό σε συνεργείο και το χρειάζονταν άμεσα.Και πάλι ευχαριστώ.
sogocou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα.Αλλαγη τροφοδοτικού και λειτουργεί κανονικά..ευχαριστώ για το χρόνο σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα