Shadowjump Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα! Ψάχνω πληκτρολόγιο και θέλω τα παρακάτω χαρακτηριστικά. 1. RGB ανεξάρτητο σε κάθε πλήκτρο και όχι με ζώνες. 2. Να έχει wrist/palm rest 3. Να έχει media control buttons. Είδα το καινούριο logitech g915/815 αλλά δεν έχουν wrist/palm rest!! Δεν με νοιάζει να είναι μηχανικό. Έχετε κάτι υπ' όψιν? Ευχαριστώ!
Deka013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Εγώ έχω αυτό https://www.msi.com/Gaming-gear/VIGOR-GK80-SILVER-GAMING-KEYBOARD και έχει αυτά που ζητάς,είναι όμως λιγάκι ακριβό.
Zergoulini Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Steelseries apex pro. Το πληκτρολόγιο είναι αλλού. Βέβαια θα πρέπει να ξεχάσεις διακοπές φέτος λόγου ότι έχει 230€....
ilias78 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Zergoulini είπε Steelseries apex pro. Το πληκτρολόγιο είναι αλλού. Βέβαια θα πρέπει να ξεχάσεις διακοπές φέτος λόγου ότι έχει 230€.... αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για ενα πληκτρολογιο?
Zergoulini Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, ilias78 είπε αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα για ενα πληκτρολογιο? Ειναι ακριβο αλλα ναι αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα