Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμηθείτε τι είχε γραφτεί στο forum προ διμήνου:

"...οι εταιριες εχουν πλεον κανει μεταβαση σε mirrorless. Kαι αν βγαλουν κανα 2 ακομα σωματα (που αμφιβαλλω!) θα τα βγαλουν για να μην τους κραξουν οι τωρινοι χρηστες dslr."

Η αμφιβολία είναι χρήσιμη τελικά. Καλό είναι να κρατάς μια πισινή.
Εν τω μεταξύ η Nikon έχει καταχωρήσει ήδη 4 κωδικούς για νέες κάμερες που θα δούμε προσεχώς. Λέτε να είναι όλες mirrorless; 😉

Επεξ/σία από Cntrl+X
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Cntrl+X είπε

Θυμηθείτε τι είχε γραφτεί στο forum προ διμήνου:

"...οι εταιριες εχουν πλεον κανει μεταβαση σε mirrorless. Kαι αν βγαλουν κανα 2 ακομα σωματα (που αμφιβαλλω!) θα τα βγαλουν για να μην τους κραξουν οι τωρινοι χρηστες dslr."

Η αμφιβολία είναι χρήσιμη τελικά. Καλό είναι να κρατάς μια πισινή.
Εν τω μεταξύ η Nikon έχει καταχωρήσει ήδη 4 κωδικούς για νέες κάμερες που θα δούμε προσεχώς. Λέτε να είναι όλες mirrorless; 😉

Και καμία με φιλμάκι μετά ........... 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, babisskg είπε

Και καμία με φιλμάκι μετά ........... 

Γειά σου Μπάμπη! κατέβα στη χαμουτζία να βγάλουμε καμιά φωτογραφία. Επιτρέπονται και φιλμάτες μηχανές!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε

Γειά σου Μπάμπη! κατέβα στη χαμουτζία να βγάλουμε καμιά φωτογραφία. Επιτρέπονται και φιλμάτες μηχανές!

Την καλημέρα μου οπωσδήποτε , πρέπει να επιστρέψω κάποια στιγμή ........ 

Δημοσ.

Περιμένουμε με αγωνία. 😁Το weather-proofing χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με τη συμβατότητα με official grip με κάνει να ζηλεύω (η "μικρότερη αδερφή", η 77D που έχω, υπολείπεται σ' αυτά). Αλλά δε νομίζω να μπορέσει να με βάλει στον πειρασμό, για να 'μαι ειλικρινής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...