Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα τα πιασω με τη σειρα.

Ειχα τον 2600 εκανα το update στα bios και εβαλα τον 3600.Ξεκινησε κανονικα ομως ειχα θεμα με τις θερμοκρασιες και οταν επαιζα εφτανε κοντα στους 70 εκλεινε και εκανε επαννεκινηση.Λεω να κανω και το νεο update και μολις μπαινει σε flash mode μου ελεγε οτι δε βρισκει το usb.Παει να βγει απο το flash mode και κολλαει.Ξεκολλησε μονο οταν εβγαλα τη μπαταρια.Εκλεισα το game boost και παταω save changes and reboot.Παλι τα ιδια παλι επρεπε να βγαλω τη μπαταρια και μπηκε στα windows.Εχω την msi gaming pro carbon ξερει καποιος που εχει την ιδια τι παιζει;

Δημοσ.

Λοιπον για οσους τυχον πατε να κανετε update στα bios ΜΗΝ βαλετε 7Β78v29 εχει ασυμβατοτητα με τις μνημες.Γι αυτο δε μου ποσταρε.Καταφερα εκανα clear cmos εβαλα το τελευταιο bios και δουλεψε.Αυριο θα το στρεσαρω να δω ποσο σταθερο ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε, δεν λες καν τι μητρική έχεις. Από το bios version υποθέτω Gaming pro carbon αλλά αυτό το version που λες, είναι το μόνο version και μετά που υποστηρίζει 3000 CPUs

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Ρε φίλε, δεν λες καν τι μητρική έχεις. Από το bios version υποθέτω Gaming pro carbon αλλά αυτό το version που λες, είναι το μόνο version και μετά που υποστηρίζει 3000 

Το εγραψα στο τελος ποια εχω.Βγαλανε και νεο bios μετα την 7Β78v2A που ελυσε και το προβλημα μου.Τωρα μπουταρει κανονικα.Θα ομως και σε στρες τεστ ποσο σταθερο ειναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LeonV12 είπε

Το εγραψα στο τελος ποια εχω.Βγαλανε και νεο bios μετα την 7Β78v2A που ελυσε και το προβλημα μου.Τωρα μπουταρει κανονικα.Θα ομως και σε στρες τεστ ποσο σταθερο ειναι.

Είμαι στραβός :D

Εμένα όλα τα beta BIOS πάντως, μια χαρά παίζουν με τον 3700X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Είμαι στραβός :D

Εμένα όλα τα beta BIOS πάντως, μια χαρά παίζουν με τον 3700X

Ναι απ οτι διαβασα και απο αλλους σε ξενα φορουμ οσοι εχουν τον 3700Χ δεν εχουν θεμα.Κατι παιζει με το memory controler του 3600.Οταν δε ποσταρε χεστηκα πανω μου λεω παει τα φτυσε το bios.

Επεξ/σία από LeonV12
Δημοσ.

Και μια ενημερωση του ολου θεματος.Εκανα και το στρες τεστ και ολα δουλευουν ρολοι.Οποτε προσεξτε να βαλετε το τελευταιο update κατευθειαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...