NickTG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, doums said: Το stadia θα κοστίζει περίπου 10$ το μήνα Αυτο που εύχομαι είναι να μην καταργηθούν τα retail εξαιτίας του streaming Η συνδρομή. Τα παιχνίδια δεν θα είναι δωρεάν εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα πρόσφατα.
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μακάρι να παίζει με μια απλή 24αρα σύνδεση και να έρθει σύντομα στην Ελλάδα...
giotis7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, mariosCS είπε Με έχασες όμως στο "του γούστου σου". Μετά τα φοιτητικά μου χρόνια, δεν ξέρω τι κυκλοφορεί, τι είναι καλό, τι είναι του γούστου μου. Αυτού που ήταν του γούστου μου τότε, μπορεί τώρα να θέλει περισσότερο χρόνο απ' όσο μπορώ να αφιερώσω. Είναι ένας από τους λόγους που δεν ασχολούμαι πλέον. Αν μπορούσα να δοκιμάσω για 2 μήνες στο Stadia κάποιο για Χ ευρώ, θα το δοκιμάσω. Αλλά να πάω να αγοράσω κονσόλα χωρίς να ξέρω τι μου γίνεται; μπα... Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα όμως. Δεν είναι δύσκολο ούτε τόσο χρονοβόρο όσο νομίζεις να ασχοληθείς με τον κλάδο, αρκεί να το έχεις μεράκι. Και εμείς δουλεύουμε αλλά ασχολούμαστε, ο καθένας όσο μπορεί. 2
mrgeox23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, giotis7 είπε Αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα όμως. Δεν είναι δύσκολο ούτε τόσο χρονοβόρο όσο νομίζεις να ασχοληθείς με τον κλάδο, αρκεί να το έχεις μεράκι. Και εμείς δουλεύουμε αλλά ασχολούμαστε, ο καθένας όσο μπορεί. Όπως τα λέει ο φίλος είναι, δεν χρειάζεται περισσότερο από 20 λεπτά την μέρα να "επενδύσεις" ώστε να είσαι up to date. Αρκεί να ξέρεις που πας για να ενημερωθείς.
eko13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω την σύνδεση των κονσολων με αυτήν την υπηρεσία? Ανταγωνιστής της δεν είναι οι κονσόλες αλλά οι υπηρεσίες τους PS Network κτλ. Μπορεί να υστερει σε τίτλους (που εμένα μου φαίνονται μια χαρά έχει τα περισσότερα τοπ) αλλά και μη απαγορευτικό είναι το κόστος της αλλά και γλυτώνεις το κόστος αγοράς κονσόλας. Νετφλιξ του gaming θα το χαρακτήριζα... Βλέπω μέλλον σε αυτό...
JTRGamer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Θέλει 20mbps download speed για 1080p 60hz και εγώ εχω 15 mbps .Οπότε για μένα δεν κάνει
katsikoula Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Θέλει 20mbps download speed για 1080p 60hz και εγώ εχω 15 mbps .Οπότε για μένα δεν κάνει Μέχρι να διατεθεί εμπορικά στην Ελλάδα, οι περισσότεροι θα έχουν VDSL.
aliakas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, SilverMachine είπε Το stadia ειναι για οσους δεν εχουν gaming hardware, κ χρησιμοποιουν τις συσκευες τους για αλλες δουλειες. Αυτο ειναι το 80% των χρηστων "εξυπνων" συσκευων. Αν τυχει καποιοι απο αυτους να κοιταξουν/ γουσταρουν ενα trailer παιχνιδιου, το πιθανοτερο ειναι να το ξεχασουν γιατι ουτε καν θα μπουν στον κοπο να ψαξουν/ αγορασουν συσκευη για αυτο τον λογο. Στην αλλη ακρη αυτου του γκρουπ εχουμε αυτους που θελουν κανα παιχνιδι, αλλα δεν εχουν συσκευη, οποτε καταληγουν σε android/ browser games. Αναμεσα σε αυτα τα δυο ακρα (αυτους που δεν ειναι παιχνιδαδες αλλα παιζουν κατι ψιλα με οτι συσκευη διαθετουν, κ αυτους που δεν ειναι παιχνιδαδες κ δεν παιζουν τιποτα, παλι με οτι συσκευη διαθετουν) υπαρχουν κατι ΔΙΣ κοσμος !! Αυτο το σεβαστοτατο market segment στοχευει το stadia. Σε αυτους θελουν να κανουν προσβασιμα τα κανονικα παιχνιδια που κατω απο κανονικες συνθηκες θα θελαν το δικο τους hardware. Δεν εχει να κανει τιποτα με ατομα που ΗΔΗ εχουν δωσει λεφτα για dedicated μηχανημα (πισι/κονσολα). Για την ακριβεια, το stadia στοχευει στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του κοσμου, που δεν παιζει παιχνιδια, ουτε θελει να αγορασει παντοφλα καρτα γραφικων, ουτε ξερει πως να συνδεει τροφοδοτικα, ουτε νοιαζεται για exclusives, ουτε του καιγεται καρφακι αν το xbox ειναι καλυτερο, η το PS, η το PC, ουτε θελει να ασχοληθει με συμβατα λειτουργικα, οδηγους, ΑΡΙs κ ολα αυτα που μια ζωη σπαμε τα κεφαλια μας εμεις. Ναι, αρχικα θα απευθυνθει στο γνωστο gaming κοινο, για να αποκτησει momentum στην αγορα, αλλα μετα κοιταει να φερει ολα αυτα τα καινουργια πελατακια που μεχρι τωρα την "εχουν γλυτωσει" απ τα διχτυα των εταιριων gaming. Τα ατομα που ειναι απο notebook κ κατω (σε επεξεργαστικη ισχυ/γραφικα). Απλους καθημερινους ανθρωπους με ενα απλο κινητο, ταμπλετα, netbook, που τωρα περιοριζονται σε παιχνιδια για android/iOS. Πριν απο λιγο καιρο πουληθηκε το CandyCrush στην Blizzard για 5.9 ΔΙΣεκατομμυρια. Αυτα τα λεφτα εχει στο ματι η google κ κοιταει να χτυπησει τις διαφορες μικροεταιριες του χωρου με κανονικο gaming, σουπερ-ντουπερ γραφικα, κ ενα παγκοσμιο δικτυο σερβερ για ταχυτητες + εξυπηρετηση. Βαλε κ την διαφημιση που εχει να πεσει. Βαλε κ τον τζερτζελε που θα ξεσηκωσει στα δικα της κ τα αλλα social. Βαλε κ τα συμβολαια με διαφορα στουντιο παιχνιδιων. Βαλε κ τα πνευματικα δικαιωματα που θα αποχτησει. Βαλε κ την παρουσια της σε κατι εκατομυρια καινουργιες συσκευες -ιδιως μικρων παιδιων- που αλλοιως θα καναν κατι χρονια να την γνωρισουν σαν εταιρια. Βαλε, φυσικα, κ τα προσωπικα δεδομενα που θα μαζεψει/πουλησει κ απο κει. Βαλε, βαλε..... Νομιζω, κ χωρις να υπερβαλω, οτι αν πιασει το stadia ειναι το επομενο youtube για την google. Τοσο μεγαλη θα ειναι η επιτυχια. Πολυ μεγαλυτερη απο οποιαδηποτε κονσολα/πισι. πολύ σωστός ο παίχτης 31 λεπτά πριν, katsikoula είπε Μέχρι να διατεθεί εμπορικά στην Ελλάδα, οι περισσότεροι θα έχουν VDSL. να ξέρεις οι περισσότεροι στην επαρχεία έχουν το πολύ 8 mbps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 10 minutes ago, aliakas said: να ξέρεις οι περισσότεροι στην επαρχεία έχουν το πολύ 8 mbps Έγραψε όμως οι περισσότεροι στην Ελλάδα, όχι στην επαρχία. 😛
Volga Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 1:28 ΠΜ, NickTG είπε Η συνδρομή. Τα παιχνίδια δεν θα είναι δωρεάν εκτός αν άλλαξε κάτι τώρα πρόσφατα. 2 πακέτα 1. 1080p 60fps χωρίς συνδρομή. αγοράζεις τα παιχνίδια 2. 4k 120fps με 9ευρω το μήνα και αγοράζεις τα παιχνίδια με έκπτωση
NickTG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 13 hours ago, Volga said: 2 πακέτα 1. 1080p 60fps χωρίς συνδρομή. αγοράζεις τα παιχνίδια 2. 4k 120fps με 9ευρω το μήνα και αγοράζεις τα παιχνίδια με έκπτωση Έχεις κάποιο link για αυτό? Γιατί και στα πρόσφατα άρθρα που διάβασα δεν αναφέρει κάποιο έκπτωση αλλά ότι θα έχει κάποια δωρεάν παιχνίδια που μέχρι τώρα είναι μόνο το Destiny 2. Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως τα παιχνίδια θα έχουν ίδιες τιμές με τις άλλες πλατφόρμες.
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 ναι, ουτε εγω διαβασα καπου να μιλανε για εκπτωσεις μονο για μερικα δωρεαν παιχνιδια. πιστευω οτι πολλοι δεν εχουν καταλαβει τι ειναι το Stadia, δεν ειναι Νetflix, δεν βαζεις μια συνδρομη και παιζεις οτι παιχνιδι γουσταρεις μεσω streaming, πρεπει να εχεις αγορασμενα τα παιχνιδια ηδη, ειτε απο αλλες πλατφορμες, ειτε απο το ιδιο το Stadia. επισης καποιος εκανε μια σωστη ερωτηση παραπανω, πως ακριβως θα εχουν κερδος απο το δωρεαν Stadia? αν ο κυριος ογκος των πελατων του θαναι οι mobile users, δεν υπαρχει λογος να πληρωνουν για να 4k βιντεο σε μια μικρη οθονη, οι περισσοτεροι θα βαλουν το δωρεαν πακετο. οποτε καπως πρεπει να βγαλουν κερδος και απο αυτο, πως θα το κανουν ομως; με overlay διαφημισεις πανω στο ιδιο το παιχνιδι; αν κανουν κατι τετοιο, δεν θα το δουν με καλο ματι οι παικτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα