HaloSpartan117 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, asdfaster είπε Είναι απλό ο δρόμος που οδηγεί είναι ένας. Ας πούμε ότι θες να δεις 4 σειρές οι οποιες είναι χωρισμένες σε τέσσερις διαφορετικές συνδρομητικές υπηρεσίες. Η λύση είναι μια και αυτή που κάνουν όλοι. Αμα ζεις στην Αμερική που ειμαι εγω πας σε Netflix που έχει μια τεραστια γκαμα με ταινίες σειρές cartoons και ότι μπορείς να σκεφτείς. Πας πληρώνεις απλά netflix και τα υπόλοιπα "πειρατικά". Αμα είσαι σε χώρες όπως η Ελλάδα αλλα και πολλες αλλες ευρωπαϊκές χώρες που το netflix έχει μικρό support. Τοτε όλα πειρατικά. Απλά και κατανοητά. Και οποιος σου πει έχω 4 συνδρομητικά donate sites και πληρώνω και εσύ είσαι πειρατής και κακος ανθρωπος. Η θα έχει πολλά λεφτά για χάσιμο, κάτι που σπανίζει σήμερα στην Ελλάδα. Η σε κοροϊδεύει, και η αλήθεια είναι πως χωρίς torrents η χωρίς άλλους τρόπους δεν μπορείς να να δεις. Kαλο είναι αυτό που κάνουν γιατί βοηθάει στην εξέλιξη τον torrents. Εγώ προσωπικά με το neftlix είμαι καλυμμένος αλλα ζω στην Αμερική που έχει άπειρα πράγματα μέσα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν ιδιαιτερα γιατί μονο walking dead βλέπω που δεν το εχει το netflix. Kαι ναι είναι από μη donate site. Πολύ καλή η άποψη σου, προσωπικά εγώ έχω Netflix μόνο και μόνο για Rick and Morty (έρχεται Season 4 και 5), εγώ δεν θα μπω στη θέση να πειραματιστω αλλά τώρα που παίζουν και οι τέσσερις παιχνίδι πιστεύω ότι θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενό τους και επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποιοι από τους τέσσερις θα έχει το επάνω χέρι.Εγώ ζω Ελλάδα που όντως το Netflix έχει λίγο support στην Ευρώπη και ένας μέσος άνθρωπος δεν θα πλήρωνε 4 συνδρομητικά γιατί είναι δύσκολο για το βιοτικό του επίπεδο.Και βεβαίως θα μπω στη διαδικασία να κατεβάσω "πειρατικά" torrent 1
asdfaster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, HaloSpartan117 είπε Πολύ καλή η άποψη σου, προσωπικά εγώ έχω Netflix μόνο και μόνο για Rick and Morty (έρχεται Season 4 και 5), εγώ δεν θα μπω στη θέση να πειραματιστω αλλά τώρα που παίζουν και οι τέσσερις παιχνίδι πιστεύω ότι θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενό τους και επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποιοι από τους τέσσερις θα έχει το επάνω χέρι.Εγώ ζω Ελλάδα που όντως το Netflix έχει λίγο support στην Ευρώπη και ένας μέσος άνθρωπος δεν θα πλήρωνε 4 συνδρομητικά γιατί είναι δύσκολο για το βιοτικό του επίπεδο.Και βεβαίως θα μπω στη διαδικασία να κατεβάσω "πειρατικά" torrent Το netflix άμα ήταν σωστό και καλο θα έλεγε ξερεις κάτι Ελληνα και Γαλλε και Γερμανε κτλ. Σας έχω την υπηρεσία αλλα δεν σας έχω ότι έχω στην Αμερική. Σε εσάς έχω λιγότερο από το 40% από ότι στην Αμερική. Πάρτε το netflix σε λιγοτερη τιμή γιατί μισά πράγματα σας δινω. Και όταν σας δώσω full support σιγα σιγα σας το αυξάνω όπως και στην Αμερική. Tο netflix το θεωρώ το καλύτερο. Η disney επειδή έχει άπειρα λεφτά και επιρροή. Πάει να κάνει ότι το netflix. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί δεν βλέπω κάτι από disney. Tο netflix στην Aμερική αξίζει να το πλήρωσης. Σε πολλές άλλες χώρες έχει τόσο λίγο support που πάνω από 6 μήνες δεν θα το κράταγα στην tv μου. Και εννοείτε δεν θα το συνέχιζα σαν υπηρεσία. 2
HaloSpartan117 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, asdfaster είπε Το netflix άμα ήταν σωστό και καλο θα έλεγε ξερεις κάτι Ελληνα και Γαλλε και Γερμανε κτλ. Σας έχω την υπηρεσία αλλα δεν σας έχω ότι έχω στην Αμερική. Σε εσάς έχω λιγότερο από το 40% από ότι στην Αμερική. Πάρτε το netflix σε λιγοτερη τιμή γιατί μισά πράγματα σας δινω. Και όταν σας δώσω full support σιγα σιγα σας το αυξάνω όπως και στην Αμερική. Tο netflix το θεωρώ το καλύτερο. Η disney επειδή έχει άπειρα λεφτά και επιρροή. Πάει να κάνει ότι το netflix. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί δεν βλέπω κάτι από disney. Tο netflix στην Aμερική αξίζει να το πλήρωσης. Σε πολλές άλλες χώρες έχει τόσο λίγο support που πάνω από 6 μήνες δεν θα το κράταγα στην tv μου. Και εννοείτε δεν θα το συνέχιζα σαν υπηρεσία. Μάλλον η αδιαφορία του Netflix στις υπόλοιπες ηπείρους ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν οι άλλοι τρείς,και το Netflix θα τρέχει πολύ να αρπάξει παραγωγές και όποιος δώσει τα περισσότερα έκλεισε "deal", απλά και κατανοητά.Και αν πρόκειται το Netflix να δώσει "full" περιεχόμενο και αυξήσει την τιμή για μένα δεν θα είναι έκπληξη αλλά αντίθετα αν δω ενδιαφέροντες σειρές τότε χαλάλι τα χρήματα 2 ώρες πριν, asdfaster είπε Είναι απλό ο δρόμος που οδηγεί είναι ένας. Ας πούμε ότι θες να δεις 4 σειρές οι οποιες είναι χωρισμένες σε τέσσερις διαφορετικές συνδρομητικές υπηρεσίες. Η λύση είναι μια και αυτή που κάνουν όλοι. Αμα ζεις στην Αμερική που ειμαι εγω πας σε Netflix που έχει μια τεραστια γκαμα με ταινίες σειρές cartoons και ότι μπορείς να σκεφτείς. Πας πληρώνεις απλά netflix και τα υπόλοιπα "πειρατικά". Αμα είσαι σε χώρες όπως η Ελλάδα αλλα και πολλες αλλες ευρωπαϊκές χώρες που το netflix έχει μικρό support. Τοτε όλα πειρατικά. Απλά και κατανοητά. Και οποιος σου πει έχω 4 συνδρομητικά donate sites και πληρώνω και εσύ είσαι πειρατής και κακος ανθρωπος. Η θα έχει πολλά λεφτά για χάσιμο, κάτι που σπανίζει σήμερα στην Ελλάδα. Η σε κοροϊδεύει, και η αλήθεια είναι πως χωρίς torrents η χωρίς άλλους τρόπους δεν μπορείς να να δεις. Kαλο είναι αυτό που κάνουν γιατί βοηθάει στην εξέλιξη τον torrents. Εγώ προσωπικά με το neftlix είμαι καλυμμένος αλλα ζω στην Αμερική που έχει άπειρα πράγματα μέσα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν ιδιαιτερα γιατί μονο walking dead βλέπω που δεν το εχει το netflix. Kαι ναι είναι από μη donate site. Πολύ καλή η άποψη σου, προσωπικά εγώ έχω Netflix μόνο και μόνο για Rick and Morty (έρχεται Season 4 και 5), εγώ δεν θα μπω στη θέση να πειραματιστω αλλά τώρα που παίζουν και οι τέσσερις παιχνίδι πιστεύω ότι θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενό τους και επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποιοι από τους τέσσερις θα έχει το επάνω χέρι.Εγώ ζω Ελλάδα που όντως το Netflix έχει λίγο support στην Ευρώπη και ένας μέσος άνθρωπος δεν θα πλήρωνε 4 συνδρομητικά γιατί είναι δύσκολο για το βιοτικό του επίπεδο.Και βεβαίως θα μπω στη διαδικασία να κατεβάσω "πειρατικά" torrent
asdfaster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, HaloSpartan117 είπε Μάλλον η αδιαφορία του Netflix στις υπόλοιπες ηπείρους ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν οι άλλοι τρείς,και το Netflix θα τρέχει πολύ να αρπάξει παραγωγές και όποιος δώσει τα περισσότερα έκλεισε "deal", απλά και κατανοητά.Και αν πρόκειται το Netflix να δώσει "full" περιεχόμενο και αυξήσει την τιμή για μένα δεν θα είναι έκπληξη αλλά αντίθετα αν δω ενδιαφέροντες σειρές τότε χαλάλι τα χρήματα Πολύ καλή η άποψη σου, προσωπικά εγώ έχω Netflix μόνο και μόνο για Rick and Morty (έρχεται Season 4 και 5), εγώ δεν θα μπω στη θέση να πειραματιστω αλλά τώρα που παίζουν και οι τέσσερις παιχνίδι πιστεύω ότι θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενό τους και επίσης έχω την εντύπωση ότι κάποιοι από τους τέσσερις θα έχει το επάνω χέρι.Εγώ ζω Ελλάδα που όντως το Netflix έχει λίγο support στην Ευρώπη και ένας μέσος άνθρωπος δεν θα πλήρωνε 4 συνδρομητικά γιατί είναι δύσκολο για το βιοτικό του επίπεδο.Και βεβαίως θα μπω στη διαδικασία να κατεβάσω "πειρατικά" torrent Tο netflix δεν ξέρω γιατί καθυστερεί να δόση το ήδη παρα πολύ μεγάλο support σε ταινίες σειρές και σε άλλες χώρες. Δεν ξέρω πως λειτουργεί σαν εταιρία πάντως αργή παρα πολύ. Oσο αφορά τι disney για κάποιο λόγο δεν την χωνεύω αυτή την εταιρία. Και πιστεύω άμα φτάσει το επίπεδο του netflix θα είναι πολύ πιο ακριβή από το netflix. Eυελπιστώ το netflix να πάρει τα πάντα και να τα δόση σταδιακά στον κόσμο. Βεβαια η disney έχει πολύ μεγάλους τίτλους στο ονομα τις γιατί πλέον έχει αγοράσει τα πάντα στο πέρασμα τις και αυτό είναι παρα πολύ μεγάλο boost. Για αυτο ανοίγει και συνδρομητική βασιζόμενη στο πολύ μεγάλο boost που έχει από θρυλικούς τίτλους που αγόρασε. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από asdfaster 1
basilis5 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, asdfaster είπε Αλήθεια? το είχα ξεγράψει ότι μια μέρα θα το έχει το netflix xaxaxxa πολύ ωραία νέα αυτό δεν το περίμενα. Αρα η season 9 θα την εχει? offtopic: μεχρι την 8 εχει
vabill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Υπάρχει, έστω και φήμη, το πότε θα έρθει στη χώρα μας?
aypnia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, HaloSpartan117 είπε Μάλλον η αδιαφορία του Netflix στις υπόλοιπες ηπείρους ήταν η αφορμή να ξεκινήσουν οι άλλοι τρείς,και το Netflix θα τρέχει πολύ να αρπάξει παραγωγές και όποιος δώσει τα περισσότερα έκλεισε "deal", απλά και κατανοητά.Και αν πρόκειται το Netflix να δώσει "full" περιεχόμενο και αυξήσει την τιμή για μένα δεν θα είναι έκπληξη αλλά αντίθετα αν δω ενδιαφέροντες σειρές τότε χαλάλι τα χρήματα Δεν νομίζω να είναι θέμα αδιαφορίας του. Περισσότερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Netflix είναι studio εδώ και μόλις ένα χρόνο και περισσότερο αγοράζει περιεχόμενο. Ένα παράδειγμα, το Star Trek Discovery που μας "πλασάρει" εδώ σαν δικό του original δεν είναι δικό του, Στην Αμερική παίζει στο "σπίτι" του στο CBS All Access. Και να θέλει το Netflix να το δείχνει παντού δεν μπορεί, δεν το πουλάει ο άλλος. Δεν γίνεται να έχεις το ίδιο περιεχόμενο παντού όταν αγοράζεις περιεχόμενο. Oι καινούργιες υπηρεσίες θα έχουν το περιεχόμενο που παράγουν οι ίδιες και το περιεχόμενο που έχουν παράξει τόσα χρόνια. Αυτός είναι κι ένας λόγος που τις βλέπω με καλό μάτι, επιτέλους θα έχουμε πραγματικό global περιεχόμενο. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από aypnia 1
jmirko15 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 57 λεπτά πριν, aypnia είπε Δεν νομίζω να είναι θέμα αδιαφορίας του. Περισσότερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Netflix είναι studio εδώ και μόλις ένα χρόνο και περισσότερο αγοράζει περιεχόμενο. Ένα παράδειγμα, το Star Trek Discovery που μας "πλασάρει" εδώ σαν δικό του original δεν είναι δικό του, Στην Αμερική παίζει στο "σπίτι" του στο CBS All Access. Και να θέλει το Netflix να το δείχνει παντού δεν μπορεί, δεν το πουλάει ο άλλος. Δεν γίνεται να έχεις το ίδιο περιεχόμενο παντού όταν αγοράζεις περιεχόμενο. Oι καινούργιες υπηρεσίες θα έχουν το περιεχόμενο που παράγουν οι ίδιες και το περιεχόμενο που έχουν παράξει τόσα χρόνια. Αυτός είναι κι ένας λόγος που τις βλέπω με καλό μάτι, επιτέλους θα έχουμε πραγματικό global περιεχόμενο. Επίσης το netflix original δεν συγκρίνεται με το content της Disney.. Αναλόγως βέβαια πόσο sjw 💩 θες να καταναλώσεις..
Miaou7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Ouranium είπε Δν είναι εκεί το θέμα για μένα,αλλά στο ότι δν έχω όλο το περιεχόμενο επειδή μένω Σουηδία. Σε αυτή την περίπτωση δν ξέρω ποιος κλέβει ποιόν. Δεν λεω για σενα φιλος, για το 90% των seriophile, cinephile και καθε αλλοphile που τα θελει ολα και θεωρει οτι ειναι δικαιωμα του να τα δει στην τιμη που θελει (η δεν θελει)..
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια πληκτρολογηστε λιγο στο ιντερνετ να δειτε σχολια ατομων παγκοσμιως που παρατηρούν την πτωση ποιοτητας και περιεχομενου του Netflix. Εχει σχεδον συνέχεια νεα originals ή σειρες απο Τουρκια, Ισραηλ, Ισπανια, Φινλανδια (τις βλεπω ευχαριστα μπορώ να πω). Αλλα η Disney θα αποσυρει ολο το περιεχομενο της πολυ συντομα: Marvel, Disney κοκ παραγωγες τελος απο Netflix. Οσοι σκέφτονται ότι το netflix θα αγοράσει τα ΠΑΝΤΑ και θα τα διαθέσει μετά, ας δουν τα ωραια βιντεακια στο youtube που δείχνουν πώς το netflix δουλευει με οριακα κέρδη ή ακομα και ζημιές οντας ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ. Μόλις πλακώσει ο ανταγωνιστος με χρημα και Α+ περιεχόμενο φινιτο. Για αυτο μας εχουν τρελανει στις χιπστεριες και τα αλτερνατιβ στα Originals τους. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από mourouzis2005
sarisn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, vabill είπε Υπάρχει, έστω και φήμη, το πότε θα έρθει στη χώρα μας? Είχα διαβάσει προ μηνών ότι θα έρθει το πρώτο 4μηνο του 2020 με το πρώτο μεγάλο κύμα χωρών. Και εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο: https://www.zougla.gr/technology/smart-home-gadgets/article/disney-plus-periexomeno-times-ke-dia8esimotita-gia-ton-antagonisti-tou-netflix Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από sarisn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα