Jake07 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, asdfaster είπε Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν ιδιαιτερα γιατί μονο walking dead βλέπω που δεν το εχει το netflix. Kαι ναι είναι από μη donate site. Έχει walking dead το Netflix εδώ και ένα εξάμηνο περίπου.
slk200gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, jimmyl είπε Στις Android συσκευές εννοει και τα tv boxes ; e ναι
asdfaster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Jake07 είπε Έχει walking dead το Netflix εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Αλήθεια? το είχα ξεγράψει ότι μια μέρα θα το έχει το netflix xaxaxxa πολύ ωραία νέα αυτό δεν το περίμενα. Αρα η season 9 θα την εχει?
Ouranium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Από Ευρώπη ξεκινούν με Ολλανδία, γιατί Ολλανδία και όχι π.χ. Γερμανία ή Αγγλία ή Γαλλία ως μεγαλύτερες αγορές? Γιατί στην Ολλανδία έχουν όλες οι εταιρείες έδρα λόγο 5% Φορο στις αε. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Ouranium 1
Miaou7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Κλασικος τυπος... Θελω να τα δω ολα, αλλα δεν θελω να πληρωσω και ειναι αλητες που ζητανε λεφτα. Οκ λοιπον και εγω θελω μια Ferrari μια Lambo και ενα πορσικο και οι αλητες τα εχουν πανακριβα, μαλλον θα κλεψω τα δυο και θα αγορασω μονο το ενα. "Ε δεν ειναι κλοπη αν κλεβεις κατι μικρο" Και για να προλαβω τους εξυπνους και εγω Τζακ Σπαροου ειμαι, αλλα μην πουλαμε και τρελα για να το παιξουμε ηθικοι.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Miaou7 4 1
mourouzis2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Με την ταχύτητα που πέφτει η ποιότητα στο περιεχόμενο Netflix, έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα για να πάω στον ανταγωνισμό. Πριν 2 ημέρες παρατήρησα στο Prime Video app το μαγικό εικονίδιο του Chromecast και το περιεχόμενο είναι ωραιότερο. Σημειώνω ότι μπορείς απλά να αγοράσεις/ενοικιάσεις και ό,τι σειρά, ταινία κοκ θέλεις. Μοναδικό πλεονέκτημα προς το παρόν οι ελληνικοί υπότιτλοι, αν και προσωπικά την παλεύω άνετα και με αγγλικά-γερμανικά.
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimmyl είπε Στις Android συσκευές εννοει και τα tv boxes ; 38 λεπτά πριν, slk200gr είπε e ναι e, όχι!. Τα tv box έχουν android for smartphone & tablets και όχι android tv. Από smart tv, η lg έχει web os (δικό της os), η samsung έχει Tinzen os (linux based και όχι android based). Οι τούρκικες vestel (δηλαδή όλες οι φθηνές smart, εκτός από lg, smasung, panasonic, philips) νομίζω ότι έχουν android tv, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης η sony βγάζει τηλεοράσεις με android tv. Παρακάτω ένα αναλυτικό άρθρο σχετικά με τα λειτουργικά των smart tv. https://www.makeuseof.com/tag/best-smart-tv-operating-system/ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από micos000
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στην Ελλάδα το combo Netflix + θείος δεν θα αλλάξει σύντομα. Αν δεν μπούνε σε κάθε smart tv, και η Disney και η Apple, όπως έχει κάνει το Netflix (που το έχουν built-in μέχρι και οι... F&U) δύσκολα τα πράγματα. Ο περισσότερος κόσμος (γενικώς, όχι ο κόσμος του συγκεκριμένου forum) δεν ασχολείται με έξτρα boxes. Επίσης content localisation (υπότιτλοι, posters, περιγραφές) δεν κάνει κανείς άλλος στο επίπεδο που είναι το Netflix. Είδαμε και το Prime... ούτε για το trial δεν με έψησε κι ας έχει σειρές που θέλω να δω.
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, SeaLion είπε Επίσης content localisation (υπότιτλοι, posters, περιγραφές) Συμφωνώ με την υποστήριξη του nf στην Ελλάδα. Είναι όντως αξιόλογη. Το θετικό όμως με την disney είναι ότι έχει τεράστια συλλογή με μεταγλωττισμένο και υποτιτλισμένο υλικό και αυτό θα είναι ένα συν σε όποιον έχει μικρά παιδιά. (Βασικά αν έχει το disney junior μεταγλωττισμένο και κανά δύο ντοκυμεντερίστικα κόβω με τη μία cosmote tv και πάω disney+). 3
jimmyl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, micos000 είπε e, όχι!. Τα tv box έχουν android for smartphone & tablets και όχι android tv. Από smart tv, η lg έχει web os (δικό της os), η samsung έχει Tinzen os (linux based και όχι android based). Οι τούρκικες vestel (δηλαδή όλες οι φθηνές smart, εκτός από lg, smasung, panasonic, philips) νομίζω ότι έχουν android tv, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης η sony βγάζει τηλεοράσεις με android tv. Παρακάτω ένα αναλυτικό άρθρο σχετικά με τα λειτουργικά των smart tv. https://www.makeuseof.com/tag/best-smart-tv-operating-system/ Η αναφορα android συσκευες ειναι καπως αοριστη , ειδωμεν Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από jimmyl
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καθόλου αόριστη. Θα είναι μάλλον όπως το netflix που σε tablet και smartphone έχει app το οποίο όμως ανοίγει μέχρι fhd ενώ σε certified android tv συσκευές ανοίγει 4k.
Ouranium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 47 λεπτά πριν, Miaou7 είπε Κλασικος τυπος... Θελω να τα δω ολα, αλλα δεν θελω να πληρωσω και ειναι αλητες που ζητανε λεφτα. Οκ λοιπον και εγω θελω μια Ferrari μια Lambo και ενα πορσικο και οι αλητες τα εχουν πανακριβα, μαλλον θα κλεψω τα δυο και θα αγορασω μονο το ενα. "Ε δεν ειναι κλοπη αν κλεβεις κατι μικρο" Και για να προλαβω τους εξυπνους και εγω Τζακ Σπαροου ειμαι, αλλα μην πουλαμε και τρελα για αν το παιξουμε ηθικοι.. Δν είναι εκεί το θέμα για μένα,αλλά στο ότι δν έχω όλο το περιεχόμενο επειδή μένω Σουηδία. Σε αυτή την περίπτωση δν ξέρω ποιος κλέβει ποιόν.
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ouranium είπε Δν είναι εκεί το θέμα για μένα,αλλά στο ότι δν έχω όλο το περιεχόμενο επειδή μένω Σουηδία. Σε αυτή την περίπτωση δν ξέρω ποιος κλέβει ποιόν. Βάλε κάποιο vpn και θα βλέπεις ότι θέλεις. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από micos000
Ouranium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Βάλε κάποιο vpn και θα βλέπεις ότι θέλεις. Αδελφέ θα μπορούσαν να βάλουν το περιεχόμενο με αγγλικούς υπότιτλους αλλά ούτε αυτό κάνουν. Εγω θα το κοψω γιατι εδω και ενα χρονο ακομα να βαλουν την καινουρεια σεζον blacklist και θεωρω πως απλα με κοροϊδεύουν 1
micos000 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι θέμα το αν μπορούν αλλά θέμα δικαιωμάτων προβολής. Σε κάποιες σειρές και ταινίες, τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής μπορεί να τα έχει αγοράσει κάποιο εγχώριο συνδρομητικό κανάλι (σε εμάς nova, cosmote) ή κάποιο ελεύθερο κανάλι. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορεί το nf ή το κάθε nf να προβάλει σε αυτήν την χώρα αυτό το περιεχόμενο γιατί θα φάει μηνύσεις. Επίσης έχει μια χαρά σειρές με Αγγλικούς υπότιτλους μόνο (wu assasins) ή και χωρίς καθόλου υπότιτλους όπως το The Kirlian Frequency το οποίο είναι Ισπανόφωνο και χωρίς καθόλου υπότιτλους. Γι αυτό κι εμείς βάζουμε vpn και βλέπουμε τα πάντα από Αμέρικα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα