giorgos_di Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, theo93 είπε Για το stonic προσπαθώ να τον πείσω από την αρχή αλλά δεν του αρέσει, έχει ένα point βέβαια γιατί είναι πιο νεανικό. Πήγαινε τον να το δει από κοντά σε κάποια αντιπροσωπεία, μπας και αλλάξει γνώμη. Η έκδοση με τη διχρωμία είναι όντως κάπως "νεανική", αλλά υπάρχει και μονόχρωμο. Προσωπικά, μπαίνοντας στην KIA στην Βουλιαγμένης ήταν το πρώτο που μου τράβηξε την προσοχή παρόλο που δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κατηγορία των SUV - Crossover. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Ο ανθρωπος ξεκινησε απο Γερμανικα και σουηδικο και καταληξατε να του μιλατε παλι για κουβαδακια κορεατικα κινεζικα και γιαπωνεζικα. Βλεπω τι χαρες θα κανει ο πατερας του που θελει "καλη μαρκα" και του πει ο γιος να πανε να δουν κια
giorgos_di Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, Xacti είπε Ο ανθρωπος ξεκινησε απο Γερμανικα και σουηδικο και καταληξατε να του μιλατε παλι για κουβαδακια κορεατικα κινεζικα και γιαπωνεζικα. Βλεπω τι χαρες θα κανει ο πατερας του που θελει "καλη μαρκα" και του πει ο γιος να πανε να δουν κια Κουβαδάκια κορεάτικα και γιαπωνέζικα, δεν μίλησε κανείς για κινέζικα, δεν έβγαλαν ΠΟΤΕ καδένα όπως ορισμένα γερμανικά του γνωστού group. 2
theo93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Xacti είπε Ο ανθρωπος ξεκινησε απο Γερμανικα και σουηδικο και καταληξατε να του μιλατε παλι για κουβαδακια κορεατικα κινεζικα και γιαπωνεζικα. Βλεπω τι χαρες θα κανει ο πατερας του που θελει "καλη μαρκα" και του πει ο γιος να πανε να δουν κια Εγώ προτιμώ τα "κουβαδάκια", αλλά δεν είναι δικά μου επιλογή 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Κουβαδάκια κορεάτικα και γιαπωνέζικα, δεν μίλησε κανείς για κινέζικα, δεν έβγαλαν ΠΟΤΕ καδένα όπως ορισμένα γερμανικά του γνωστού group. ναι ξέρεις εσύ γιατί έχεις κάποιο σύστημα που σε ενημερώνει για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα σε ΟΛΟ τον κοσμο τι προβλήματα βγάζουν. 'Η μήπως η πληροφόρηση σου είναι από 2-3 αυτοκίνητα φίλων και γνωστών? Ε λοιπόν σου έχω νέα, τα 2-3 αυτοκίνητα , άντε και κανά 4ο δικό σου δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αξιοπιστίας 2 λεπτά πριν, theo93 είπε Εγώ προτιμώ τα "κουβαδάκια", αλλά δεν είναι δικά μου επιλογή Δεν πειράζει, θα πληρώσεις και θα μάθεις κι εσύ Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
giorgos_di Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 59 λεπτά πριν, Xacti είπε ναι ξέρεις εσύ γιατί έχεις κάποιο σύστημα που σε ενημερώνει για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα σε ΟΛΟ τον κοσμο τι προβλήματα βγάζουν. 'Η μήπως η πληροφόρηση σου είναι από 2-3 αυτοκίνητα φίλων και γνωστών? Ε λοιπόν σου έχω νέα, τα 2-3 αυτοκίνητα , άντε και κανά 4ο δικό σου δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αξιοπιστίας Δεν λέω ότι τα Κορεάτικα είναι τέρατα αξιοπιστίας, παρόλο που έχω στην κατοχή μου ένα 14ετίας και δεν έχει βγάλει τίποτα. Από την άλλη όσοι γνωστοί μου και άγνωστοι πήραν γερμανικό ιδίως του γνωστού group, είχαν σοβαρές και επαναλαμβανόμενες βλάβες. Αν ψάξεις τα φόρουμ αυτοκινήτου θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. 1
mechpanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Δεν λέω ότι τα Κορεάτικα είναι τέρατα αξιοπιστίας, παρόλο που έχω στην κατοχή μου ένα 14ετίας και δεν έχει βγάλει τίποτα. Από την άλλη όσοι γνωστοί μου και άγνωστοι πήραν γερμανικό ιδίως του γνωστού group, είχαν σοβαρές και επαναλαμβανόμενες βλάβες. Αν ψάξεις τα φόρουμ αυτοκινήτου θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. είναι. αλλά έχουν κι αυτά τα προβλήματα τους...
giorgos_di Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε είναι. αλλά έχουν κι αυτά τα προβλήματα τους... Σίγουρα. Η ποιότητα των πλαστικών στην καμπίνα είναι πιο κάτω, τουλάχιστον στα μοντέλα 10ετίας και πάνω. Επιπλέον, δεν έχουν την οδηγική συμπεριφορά ενός ιταλικού (βλ. alfa romeo). Είναι φθηνά, αξιόπιστα για καθημερινή χρήση αυτοκίνητα που δεν θα σε προδώσουν στο δρόμο, εκτός και αν πας να πατήσεις μια BMW με ένα KIA, ναι εκεί ξέρεις ότι το γερμανικό υπερτερεί.
Ioannisto Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Επειδη ειμαι κ εγω στο ψαξιμο, μετα απο διαβασμα κ αρκετα test drive, θα σου πω τη γνωμη μου για αγορα αυτοκινητου στα 17χιλιαρικα περιπου. Απο μικρα αυτοκινητα μου αρεσε η ευκολια οδηγησης του yaris, η ανεση κ η ησυχια του polo, ο κινητηρας κ το κρατημα του fiesta, ο fun χακτηραρας του mini one. Αν ηταν να επιλεξω σ αυτη την κατηγορια, θα επερνα το mini (μεταχειρισμενο στα 17 περιπου, ενω ολα τα αλλα καινουργια σ αυτα τα λεφτα). Η μικρομεσαια κατηγορια (που μαλλον ενδιαφερει πιο πολυ τον πατερα σου) εχει ενα βασιλια, το golf, που εχει τα παντα, χωρις να εχει ουσιαστικα μειονεκτηματα (τα τεστ αναφερουν ως τουλαχιστον ισαξιο αντιπαλο το νεο focus, το οποιο δν εχω οδηγησει, στο προηγουμενο μοντελο που εχω οδηγησει, το μονο που δν μου αρεσε ηταν το κιβωτιο ταχυτητων). Η προηγουμενη mercedes Α160 δεν ειναι ειναι κακη οδηγικα (αν κ εχει ασαφες τιμονι), εχει κ πολυ ομορφο εσωτερικο, οποτε ειναι αρκετα καλη αγορα, με το κυρος του αστεριου. Το volvo ομως ειναι καλυτερο σαν αυτοκινητο, πιο ησυχο κ πιο "αγχολυτικο" (καπου διαβασα ομως οτι ισως σταματησει η παραγωγη του, με οτι αυτο συνεπαγεται). Το (προηγουμενο μοντελο, μιας κ δν υπαρχει μεταχει το καινουργιο με 17Κ) Tiguan ειναι ενα πιο ψηλο golf και αυτο ειναι καλο (το μονο μεμπτο ειναι η καταναλωση του tsi ). Σ αυτη την κατηγορια θα αγοραζα golf, μετα audi A3, μετα bmw series 1 κ μετα Α class. Αν ηθελα μονο SUV στα 17.000, θα αγοραζα το προηγουμενο audi q3 (σε καποιους δν αρεσει ομως εμφανισιακα) κ μετα το Tiguan. 1
theo93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, Ioannisto είπε Επειδη ειμαι κ εγω στο ψαξιμο, μετα απο διαβασμα κ αρκετα test drive, θα σου πω τη γνωμη μου για αγορα αυτοκινητου στα 17χιλιαρικα περιπου. Απο μικρα αυτοκινητα μου αρεσε η ευκολια οδηγησης του yaris, η ανεση κ η ησυχια του polo, ο κινητηρας κ το κρατημα του fiesta, ο fun χακτηραρας του mini one. Αν ηταν να επιλεξω σ αυτη την κατηγορια, θα επερνα το mini (μεταχειρισμενο στα 17 περιπου, ενω ολα τα αλλα καινουργια σ αυτα τα λεφτα). Η μικρομεσαια κατηγορια (που μαλλον ενδιαφερει πιο πολυ τον πατερα σου) εχει ενα βασιλια, το golf, που εχει τα παντα, χωρις να εχει ουσιαστικα μειονεκτηματα (τα τεστ αναφερουν ως τουλαχιστον ισαξιο αντιπαλο το νεο focus, το οποιο δν εχω οδηγησει, στο προηγουμενο μοντελο που εχω οδηγησει, το μονο που δν μου αρεσε ηταν το κιβωτιο ταχυτητων). Η προηγουμενη mercedes Α160 δεν ειναι ειναι κακη οδηγικα (αν κ εχει ασαφες τιμονι), εχει κ πολυ ομορφο εσωτερικο, οποτε ειναι αρκετα καλη αγορα, με το κυρος του αστεριου. Το volvo ομως ειναι καλυτερο σαν αυτοκινητο, πιο ησυχο κ πιο "αγχολυτικο" (καπου διαβασα ομως οτι ισως σταματησει η παραγωγη του, με οτι αυτο συνεπαγεται). Το (προηγουμενο μοντελο, μιας κ δν υπαρχει μεταχει το καινουργιο με 17Κ) Tiguan ειναι ενα πιο ψηλο golf και αυτο ειναι καλο (το μονο μεμπτο ειναι η καταναλωση του tsi ). Σ αυτη την κατηγορια θα αγοραζα golf, μετα audi A3, μετα bmw series 1 κ μετα Α class. Αν ηθελα μονο SUV στα 17.000, θα αγοραζα το προηγουμενο audi q3 (σε καποιους δν αρεσει ομως εμφανισιακα) κ μετα το Tiguan. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, έχει δει και το q3 που του ψιλο-άρεσε, όσο για το volvo πάντα μιλάμε για το cross country.
Ioannisto Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Ξεχασα να αναφερω σαν προταση αγορας το Nissan Qashqai. Αν δν σε ενδιαφερει το πρεστιζ κ βλεπεις μονο την ουσια στα αυτοκινητα, το Qashqai ειναι ανετο, ευκολοδηγητο, ησυχο κ οικονομικο, τι αλλο να ζητησει κανεις;; 1
theo93 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Ioannisto είπε Ξεχασα να αναφερω σαν προταση αγορας το Nissan Qashqai. Αν δν σε ενδιαφερει το πρεστιζ κ βλεπεις μονο την ουσια στα αυτοκινητα, το Qashqai ειναι ανετο, ευκολοδηγητο, ησυχο κ οικονομικο, τι αλλο να ζητησει κανεις;; Πολύ αξιόλογο, το εχουμε δει και από κοντά
bromiaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 23/8/2019 στις 1:28 ΜΜ, Xacti είπε Ο ανθρωπος ξεκινησε απο Γερμανικα και σουηδικο και καταληξατε να του μιλατε παλι για κουβαδακια κινεζικα Σε ποιο Κινέζικο αυτοκίνητο αναφέρεσαι;;;;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 29 λεπτά πριν, ciyo είπε επισης να ξερετε οι φθηνες mercedes κατω των 30κ εχουν σαπιους κινητηρες, μου το ειπε ανθρωπος που δουλευει σε εργοστασιο daimler Επεξ/σία πριν από 26 λεπτά από ciyo Είχα καιρό να γελάσω έτσι.Ωραιο.Ειδικα για το εργοστάσιο daimler.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά δεν έχεις και άδικο.Προσωπικα Mercedes κάτω από 2 λίτρα,όπως ήταν μέχρι το 2000 και κατι χρόνια ακόμα δεν την θεωρώ γνήσια.Καθαρα προσωπική υποκειμενική άποψη Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα