Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλημέρα σας, θέλει να πάρει ο πατέρας μου ένα αμάξι και είναι σε πολύ περίεργο δίλημμα.

Δεν έχει κατασταλάξει σε κατηγορία αλλά σε μοντέλα, πιο συγκεκριμένα του άρεσε το mercedes a160(βγήκε όμως λόγο χώρου), το vw tiguan(μεταχειρισμένο γιατί καινούργιο πάει ψηλά) και τις τελευταίες μέρες άρχισε να του αρέσει το volvo v40 / v40 cross.

Όλα αυτά σε μεταχειρισμένα, επειδή όμως του αρέσουν τα suv του πρότεινα σε αυτά τα χρήματα κάτι καινούργιο όπως το Suzuki vitara, καινούργιο βγαίνει κάπου εκεί.

Εσείς τι θα προτείνατε, μ.ο χλμ των χρόνο 10-20κ οπότε καλύτερα βενζίνα.

To Vitara είναι μια πολύ καλή επιλογή,αλλά με ταβάνι τα 17 χιλιάρικα πας στην πιο μικρή και φτωχή έκδοση.Οπως και σε οτιδήποτε άλλο SUV καινούριο.Αν είστε οκ με αυτά,τότε εντάξει.Γενικα σε αυτά τα λεφτά σε καινούριο πας αναγκαστικά σε μικρά ασιατικά,

Αν πας για μεταχειρισμένο θα εμένα μακριά από οτιδήποτε ασιατικό,με τόσα λεφτά,και θα κοιτούσα μόνο τις μάρκες που ανέφερες,μερκ,μπεμπα,Volvo.

Δημοσ.

Έχει κάποιος εμπειρία απο το v40 cross;

Είναι αρκετά όμορφο και μεγάλο, αλλά δεν ξέρω από προβλήματα και γενικότερη συντήρηση.

1 ώρα πριν, jmmys είπε

To Vitara είναι μια πολύ καλή επιλογή,αλλά με ταβάνι τα 17 χιλιάρικα πας στην πιο μικρή και φτωχή έκδοση.Οπως και σε οτιδήποτε άλλο SUV καινούριο.Αν είστε οκ με αυτά,τότε εντάξει.Γενικα σε αυτά τα λεφτά σε καινούριο πας αναγκαστικά σε μικρά ασιατικά,

Αν πας για μεταχειρισμένο θα εμένα μακριά από οτιδήποτε ασιατικό,με τόσα λεφτά,και θα κοιτούσα μόνο τις μάρκες που ανέφερες,μερκ,μπεμπα,Volvo.

Από τον κατάλογο είδα την έκδοση gl+ στα 16990 με τον 1000ρι στους 116 ίππους που φαίνεται καλό deal.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ο πατέρας σου σε κατηγορία οχήματος οπότε μοιάζει να είναι αρκετά πρώιμη η κουβέντα.

Αφού κοιτάς suzuki δες και το baleno - έχει καλούς χώρους για το μέγεθός του και θα του μείνουν και ρέστα.

Δες και το ceed λογικά το φτάνει με το μπάτζετ του.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, theo93 είπε

mercedes a160

vw tiguan(μεταχειρισμένο γιατί καινούργιο πάει ψηλά) 

το volvo v40 / v40 cross

Αφού είναι σε αυτή την κατηγορία οχημάτων να προτείνω και άλλα 2-3

1468831307277.jpg

hummer11556261500.jpg

p_1920_1649888.jpg

Δημοσ.

Δεν εχει και αδικο ο φιλος απο πανω. Οτι του φανει του Λολοστεφανη.

Επιπλεον η Mercedes a class με το  Volvo V40, ειναι ακριβως ιδια κατηγορια τιμης, διαταστεων, χωρων και γενικως τα παντα, δεν μπορω να φανταστω γιατι να του φαινεται μικρη η a class, αλλα το V40 να του πεφτει κουτι.

Απο εκει και περα, το tiguan ειναι αρκετα διαφορετικο μιας και ειναι SUV, και ελαφρως μεγαλυτερο. 

Το Suzuki Vitara που αναφερθηκε, ειναι μια σταλιτσα μπροστα στο RAV 4, που επισης αναφερθηκε. ( το Vitara ειναι 4.16 μετρα, το RAV 4.66 ... )

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Δεν εχει και αδικο ο φιλος απο πανω. Οτι του φανει του Λολοστεφανη.

Επιπλεον η Mercedes a class με το  Volvo V40, ειναι ακριβως ιδια κατηγορια τιμης, διαταστεων, χωρων και γενικως τα παντα, δεν μπορω να φανταστω γιατι να του φαινεται μικρη η a class, αλλα το V40 να του πεφτει κουτι.

Απο εκει και περα, το tiguan ειναι αρκετα διαφορετικο μιας και ειναι SUV, και ελαφρως μεγαλυτερο. 

Το Suzuki Vitara που αναφερθηκε, ειναι μια σταλιτσα μπροστα στο RAV 4, που επισης αναφερθηκε. ( το Vitara ειναι 4.16 μετρα, το RAV 4.66 ... )

Μα γνώμες για μοντέλα ζήτησα και είπα ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία.

Απο εκεί και πέρα το Α160 που είδαμε από κοντά δεν είχε καμία σχέση σε χώρους σε σχέση με το V40 cross, συγκεκριμένα στο a160 δεν χωρούσαν καλά καλά τα πόδια μου πίσω και έβρισκα και λίγο πάνω.

Κάποια άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Ίσως το KIA Xceed που αναμένεται να είναι μια καλή λύση. 

Όμως θεωρώ πως θα πάει κάτι παραπάνω σε τιμή. 

kia_pressrelease_2018_press_xceed_cmyk_1

Είναι στο στυλ του V40 Cross. 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ίσως το KIA Xceed που αναμένεται να είναι μια καλή λύση. 

Όμως θεωρώ πως θα πάει κάτι παραπάνω σε τιμή. 

kia_pressrelease_2018_press_xceed_cmyk_1

Είναι στο στυλ του V40 Cross. 

Πολύ όμορφο, και εγώ πιστεύω θα ξεκινάει από κανένα 19ρι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giorgos_di είπε

Μιας και πιάσαμε τα KIA, δες και το STONIC, το οποίο ξεκινάει από 14590.kia-stonic-ybcuvmy18-mywmostyellow-abpaurorablackpearl-17b_0000.jpg

Για το stonic προσπαθώ να τον πείσω από την αρχή αλλά δεν του αρέσει, έχει ένα point βέβαια γιατί είναι πιο νεανικό.

Δημοσ.

Παραπιπτόνως, η Huyndai είναι κορυφαία σε θέμα ποιότητας εταιρεία.

Αν πρόκειται για μεταχειρισμένο, θα πρότεινα να έχει ανοιχτά τα μάτια του και να αρχίσει να ψάχνει, μήπως του κάτσει κάποιο κελεπούρι σε καλά λεφτά, φίλος πήρε προ 3 ετίας Passat κουκλί, 15.000km με λιγότερο από 15χιλιάρικα... Υπερ-full-extra εκδοση... Αλλά όντως οι κατηγορίες είναι ότινα'ναι...

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Παραπιπτόνως, η Huyndai είναι κορυφαία σε θέμα ποιότητας εταιρεία.

Αν πρόκειται για μεταχειρισμένο, θα πρότεινα να έχει ανοιχτά τα μάτια του και να αρχίσει να ψάχνει, μήπως του κάτσει κάποιο κελεπούρι σε καλά λεφτά, φίλος πήρε προ 3 ετίας Passat κουκλί, 15.000km με λιγότερο από 15χιλιάρικα... Υπερ-full-extra εκδοση... Αλλά όντως οι κατηγορίες είναι ότινα'ναι...

Αξίζει όμως η αγορά μεταχειρισμένου;

Στο μυαλό μου τα έχω σαν λαχείο..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theo93 είπε

Αξίζει όμως η αγορά μεταχειρισμένου;

Στο μυαλό μου τα έχω σαν λαχείο..

Φυσικά και αξίζει, αλλιώς δεν θα πωλούνταν...αλλά είναι λαχείο, αν σας ενδιαφέρει κάποιο καλό ΜΤΧΡ ξεκινήστε ψάξιμο και αν είναι δυνατόν από κύκλο γνωστών...

Αλλιώς καινούργιο...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2019 στις 8:49 ΜΜ, turbat0s είπε

Δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ο πατέρας σου σε κατηγορία οχήματος οπότε μοιάζει να είναι αρκετά πρώιμη η κουβέντα.

Αφού κοιτάς suzuki δες και το baleno - έχει καλούς χώρους για το μέγεθός του και θα του μείνουν και ρέστα.

Δες και το ceed λογικά το φτάνει με το μπάτζετ του.

+1 για Baleno, δεν κινδυνεύεις ποτέ να σε σταματήσει η τροχαία για υπερβολική ταχύτητα. Και να θες, δε πάει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...