theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, θέλει να πάρει ο πατέρας μου ένα αμάξι και είναι σε πολύ περίεργο δίλημμα. Δεν έχει κατασταλάξει σε κατηγορία αλλά σε μοντέλα, πιο συγκεκριμένα του άρεσε το mercedes a160(βγήκε όμως λόγο χώρου), το vw tiguan(μεταχειρισμένο γιατί καινούργιο πάει ψηλά) και τις τελευταίες μέρες άρχισε να του αρέσει το volvo v40 / v40 cross. Όλα αυτά σε μεταχειρισμένα, επειδή όμως του αρέσουν τα suv του πρότεινα σε αυτά τα χρήματα κάτι καινούργιο όπως το Suzuki vitara, καινούργιο βγαίνει κάπου εκεί. Εσείς τι θα προτείνατε, μ.ο χλμ των χρόνο 10-20κ οπότε καλύτερα βενζίνα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από theo93
turbat0s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά τί απαιτήσεις έχει από ένα αμάξι? Τί σημαίνει "καλή μάρκα" για τον πατέρα σου όπως λες? Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από turbat0s 1
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Βασικά τί απαιτήσεις έχει από ένα αμάξι? Τί σημαίνει "καλή μάρκα" για τον πατέρα σου? Δεν υπάρχουν τρελές απαιτήσεις σε ίππους, κυβικά μαξ 1800 και να έχει σχετικά καλούς χώρους. bmw, mercedes, volvo, vw.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Aυτο το "καλη μαρκα" θα στειλει το τοπικ άπατο... Δε το κανεις edit καλυτερα;
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Aυτο το "καλη μαρκα" θα στειλει το τοπικ άπατο... Δε το κανεις edit καλυτερα; Για αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά, δεν πιστεύω πως την καλή μάρκα σε ένα αμάξι την κάνει το σηματάκι αλλά το να μην γίνεις συνέταιρος σε συνεργείο Ποιο πολύ αυτό που θέλω είναι προτάσεις μοντέλων που μπορεί να ταιριάζουν σε αυτά τα μέτρα και δεν έχουμε δει.
turbat0s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, theo93 είπε , δεν πιστεύω πως την καλή μάρκα σε ένα αμάξι την κάνει το σηματάκι αλλά το να μην γίνεις συνέταιρος σε συνεργείο Πάντως αυτές που κατονόμασες γενικά δεν φημίζονται να προσφέρουν αυτό που προσδοκάς Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από turbat0s 2
kleo1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 εγώ με το φτωχό μυαλό μου πάντως μεταφράζω το θέμα ως.... ψάχνω αυτοκίνητο για να πουλάω μούρη και μόνο. 1 1
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Για αυτό διαφωνώ με τις επιλογές του και του πρότεινα το vitara. Απο αυτά που μου έχει δείξει σαν καλή επιλογή φαίνεται το volvo αλλά καλύτερα δεν είναι ένα καινούργιο στα ίδια περίπου χρήματα;
gia_nnis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, theo93 είπε Καλημέρα σας, θέλει να πάρει ο πατέρας μου ένα αμάξι και είναι σε πολύ περίεργο δίλημμα. Δεν έχει κατασταλάξει σε κατηγορία αλλά σε μοντέλα, πιο συγκεκριμένα του άρεσε το mercedes a160(βγήκε όμως λόγο χώρου), το vw tiguan(μεταχειρισμένο γιατί καινούργιο πάει ψηλά) και τις τελευταίες μέρες άρχισε να του αρέσει το volvo v40 / v40 cross. Όλα αυτά σε μεταχειρισμένα, επειδή όμως του αρέσουν τα suv του πρότεινα σε αυτά τα χρήματα κάτι καινούργιο όπως το Suzuki vitara, καινούργιο βγαίνει κάπου εκεί. Εσείς τι θα προτείνατε, μ.ο χλμ των χρόνο 10-20κ οπότε καλύτερα βενζίνα. Πηγαινε λιγο με την δικη του συχνοτητα.. Δηλαδη σε σχεση με το mercedes και το volvo χρυση τιμη γι αυτον θα ηταν το tiguan! Και γω θα μπορουσα να σου ελεγα το qashqai που ειναι ομορφο,δοκιμασμενο.. με καλη μεταπωληση αλλα δεν λεει κατι.. 1
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Πηγαινε λιγο με την δικη του συχνοτητα.. Δηλαδη σε σχεση με το mercedes και το volvo χρυση τιμη γι αυτον θα ηταν το tiguan! Και γω θα μπορουσα να σου ελεγα το qashqai που ειναι ομορφο,δοκιμασμενο.. με καλη μεταπωληση αλλα δεν λεει κατι.. Το qashqai δεν του αρέσει, το tiguan καινούργιο πάει πολύ και γενικά αν και ωραίο δεν έχω ακούσει τα καλύτερα.
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, kleo1 είπε εγώ με το φτωχό μυαλό μου πάντως μεταφράζω το θέμα ως.... ψάχνω αυτοκίνητο για να πουλάω μούρη και μόνο. Ίσως είναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα και λιγότερο ή καθόλου αυτό που λες. @theo93 δεν κοιτάει κανένα ελαφρώς μεταχειρισμένο golfάκι; Μια χαρά αμάξι είναι. Αν πάει στι χιλιάρι μπορεί να το πάρει και καινούργιο... 1
giorgos_di Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μεταχειρισμένο RAV 4, χρονολογίας 2010 και μετά βρίσκεις στην τιμή που θες, μόνο που στα κυβικά πας σε 2200 diesel. 1
gia_nnis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, theo93 είπε Το qashqai δεν του αρέσει, το tiguan καινούργιο πάει πολύ και γενικά αν και ωραίο δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Απλα επειδη ειναι nissan! Εχει φτιαξει πολυ σε ποιοτητα μεσα και απεξω ειναι πιο επιβλητικο! 1
theo93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Ίσως είναι πιο πολύ ψυχολογικό το θέμα και λιγότερο ή καθόλου αυτό που λες. @theo93 δεν κοιτάει κανένα ελαφρώς μεταχειρισμένο golfάκι; Μια χαρά αμάξι είναι. Αν πάει στι χιλιάρι μπορεί να το πάρει και καινούργιο... είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα, πιο πολύ πάει προς suv - mini suv 5 λεπτά πριν, giorgos_di είπε Μεταχειρισμένο RAV 4, χρονολογίας 2010 και μετά βρίσκεις στην τιμή που θες, μόνο που στα κυβικά πας σε 2200 diesel. πολύ καλή πρόταση, θα την μεταφέρω αν και το πετρέλαιο νομίζω πως δεν αξίζει για τα χιλιόμετρα που κάνει, τα 2200 έχουν φόρο πολυτελείας; 5 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Απλα επειδη ειναι nissan! Εχει φτιαξει πολυ σε ποιοτητα μεσα και απεξω ειναι πιο επιβλητικο! συμφωνό απλά δεν του αρέσει εμφανισιακά, το καινούργιο που είναι πολύ όμορφο ξεφεύγει. Για τα volvo τι γνώμη έχετε; Γενικά αξίζει σε αυτά τα χρήματα μεταχειρισμένο ενώ υπάρχουν λύσεις καινούργιου (Vitara, t-roc); 1
giorgos_di Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, theo93 είπε πολύ καλή πρόταση, θα την μεταφέρω αν και το πετρέλαιο νομίζω πως δεν αξίζει για τα χιλιόμετρα που κάνει, τα 2200 έχουν φόρο πολυτελείας; Αν θυμάμαι καλά αν το αμάξι είναι 10+ ετών γλυτώνεις τον φόρο πολυτελείας, οπότε είσαι στο όριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα