katerkass Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλημέρα ομάδα , Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο φόρουμ για την συγκεκριμένη ερώτηση αλλά σχωράτε με ,είμαι noobas . Λοιπόν , πρίν από κάμποσο καιρό πήγα σαν παιδί να πάρω ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο από το "εξαιρετικό" πλαίσιο . Βρήκα μια ωραία προσφορούλα και λεω "ΝΑΙ :ΑΥΤΟ, ΤΥΛΙΧΤΟ ΝΑ ΦΎΓΩ" Αγόρασα λοιπόν , ένα σετάκι turbox . Τις πρώτες μέρες όλα καλα , ζώαρα . Μετά από λίγο όλα άλλαξαν , δεν δουλεύε τίποτα . Βάζω το στικάκι , το αναγνωρίζει το λαπτοπάκι μου , ανοίγει και το φωτάκι του ποντικιού αλλα κανένα ίχνος ζωής . Άλλαξα μπαταρίες , κοπάνησα λίγο το σετ ως σωστός ψύχραιμος άνθρωπος , τσεκαρα για ενημερώσεις στο πισι ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . Υπάρχει κάποια λύση πέρα από το να το πετάξω από το παράθυρο ;
Alex-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Άν έχει εγγύηση, το πάς πίσω. Αν όχι, το πετάς από το παράθυρο Ε και εσύ βρε παιδάκι μου, τούβλοX πήγες και πήρες. Καλημέρα Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Alex-V
dpolal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Να το πας πίσω αν ηλικία < 2 έτη. Μπλέ και ανακύκλωση αν ηλικία > 2 έτη. (όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές )
katerkass Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Alex-V είπε Άν έχει εγγύηση, το πάς πίσω. Αν όχι, το πετάς από το παράθυρο Ε και εσύ βρε παιδάκι μου, τούβλοX πήγες και πήρες. Καλημέρα Δεν έχω τίποτα από το χαρτομάνι , ήμουν πολυ αισιόδοξη όταν το πήρα /.... Γνωρίζω αλλά με τύφλωσε η ανάγκη και ο υπ'αλληλος
Alex-V Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, katerkass είπε Δεν έχω τίποτα από το χαρτομάνι , ήμουν πολυ αισιόδοξη όταν το πήρα /.... Γνωρίζω αλλά με τύφλωσε η ανάγκη και ο υπ'αλληλος Ο υπάλληλος έχει εντολές συνήθως να πουλάει προιόντα του plaisio (turbox), γιαυτό και στο πάσαρε. Το πετάς όπως είναι σε ανακύκλωση, όπως είπε και ο dpolal και γενικά μακρυά από turbox από εδώ και πέρα. Πάρε ένα logitech καλύτερα. https://www.skroutz.gr/s/410102/Logitech-Wireless-Combo-MK220.html
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Στις 20/8/2019 στις 12:48 ΜΜ, katerkass είπε Δεν έχω τίποτα από το χαρτομάνι , ήμουν πολυ αισιόδοξη όταν το πήρα /.... Γνωρίζω αλλά με τύφλωσε η ανάγκη και ο υπ'αλληλος Τόσο όμορφος ήταν?
katerkass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 22/8/2019 στις 9:57 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Τόσο όμορφος ήταν? δεν εχεις ιδεα!
M@dB0x Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ετσι νομιζα και εγω αλλα τελικα............. δεν υπαρχει πιο ωραιος απο μενα.!!!!
dhmak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) TurboX DWLC 6001 απο τον Σεπτέμβρη του 2017 όλα καλά. πρίν Logitech Cordless Desktop Wave Pro (τριπλάσιο++ κόστος και άντεξε μόνο τα χρόνια της εγγύησης). όπως τύχει. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από dhmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα