giannisP14 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Καλημερα! Πολλά Tsi όπως και το δικό μου Leon (πριν τα 100.000 χλμ κιόλας ) χρειάστηκαν ρυθμιση- αλλαγή καδένας χρονισμού.. εμένα κάνει το "γνωστό" κροτάλισμα όταν είναι κρύο τα πρώτα 2-3 λεπτα. Είμαι πεπεισμένος λοιπόν ότι σιγά σιγά θέλει αλλαγή καδένας για να μην υπάρξει κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχει κανένας κάποια εμπειρία με το θέμα; Την τελευταία βδομάδα μου το κάνει. Πόσο χρόνο έχω μέχρι να είναι αναγκαία η αλλαγή; Σε τι κόστος κυμαίνεται; Ευχαριστώ πολύ 😊
costacurta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, giannisP14 είπε Καλημερα! Πολλά Tsi όπως και το δικό μου Leon (πριν τα 100.000 χλμ κιόλας ) χρειάστηκαν ρυθμιση- αλλαγή καδένας χρονισμού.. εμένα κάνει το "γνωστό" κροτάλισμα όταν είναι κρύο τα πρώτα 2-3 λεπτα. Είμαι πεπεισμένος λοιπόν ότι σιγά σιγά θέλει αλλαγή καδένας για να μην υπάρξει κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχει κανένας κάποια εμπειρία με το θέμα; Την τελευταία βδομάδα μου το κάνει. Πόσο χρόνο έχω μέχρι να είναι αναγκαία η αλλαγή; Σε τι κόστος κυμαίνεται; Ευχαριστώ πολύ 😊 Φίλε καντο άμεσα. Μην κάνεις χιλιόμετρα καθόλου θα πηδηξει δόντι και θα τα ριμαξει όλα μέσα. Φίλος με τσι γκολφ έπαθε μεγάλη ζημιά. Το κόστος ανάλογα αλλά να περιμένεις σίγουρα πάνω από 500. Πάνε σε κάνα σοβαρό γερμανικό εξουσιοδοτημενο συνεργείο (όχι στην αντιπροσωπεία θα σου πουν τα 3πλασια και είναι και πολύ πιο άσχετοι). Τα ίδια θα σου πει ότι έπρεπε να το χεις κάνει χθες. Έχει συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα καδενας δεκάδες φορές και εδώ και σε φόρουμ αυτοκινιτιστικα και πλησιάζει τα όρια της μάστιγας 1
gia_nnis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, giannisP14 είπε Καλημερα! Πολλά Tsi όπως και το δικό μου Leon (πριν τα 100.000 χλμ κιόλας ) χρειάστηκαν ρυθμιση- αλλαγή καδένας χρονισμού.. εμένα κάνει το "γνωστό" κροτάλισμα όταν είναι κρύο τα πρώτα 2-3 λεπτα. Είμαι πεπεισμένος λοιπόν ότι σιγά σιγά θέλει αλλαγή καδένας για να μην υπάρξει κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχει κανένας κάποια εμπειρία με το θέμα; Την τελευταία βδομάδα μου το κάνει. Πόσο χρόνο έχω μέχρι να είναι αναγκαία η αλλαγή; Σε τι κόστος κυμαίνεται; Ευχαριστώ πολύ 😊 Στο κανει παντα οταν ειναι κρυο? Μπορει να στο κανει και οταν ειναι ζεστο??? 1
meletis_m Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, giannisP14 είπε Καλημερα! Πολλά Tsi όπως και το δικό μου Leon (πριν τα 100.000 χλμ κιόλας ) χρειάστηκαν ρυθμιση- αλλαγή καδένας χρονισμού.. εμένα κάνει το "γνωστό" κροτάλισμα όταν είναι κρύο τα πρώτα 2-3 λεπτα. Είμαι πεπεισμένος λοιπόν ότι σιγά σιγά θέλει αλλαγή καδένας για να μην υπάρξει κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Έχει κανένας κάποια εμπειρία με το θέμα; Την τελευταία βδομάδα μου το κάνει. Πόσο χρόνο έχω μέχρι να είναι αναγκαία η αλλαγή; Σε τι κόστος κυμαίνεται; Ευχαριστώ πολύ 😊 Μην το αφήσεις και πήγαινε το σε συνεργείο . Τώρα το κοστολόγιο εξαρτάται θα βάλεις το επίσημο σέτ της VW ,. θα το πάς στήν αντιπροσωπεία; Τι ποεριλαμβάνει η αλλαγή μόνο καδένα και τεντωτήρα ή και αντλία νερού ; Άποψη μου άλλαξε και αντλία νερού και θερμοστάτη και αντιψυκτικό να μήν πληρώνεις 2 φορές εργασίες . Σε 50.000 χιλιόμετρα πολύ πιθανόν να χρειατσεί να αλλάξεις και τα παραπάνω. Συχνό θέμα με τα VW, καλύτερα μην το κινείς , μην "πηδήξει" η καδένα και πάρεις τις βαλβίδες στο χέρι! 1
notist Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στο δικό μου tiguan στα 65000 χλμ το κουστούμι πήγε 1500€ με τα παραπάνω που είπαν οι φίλοι. Θέλαμε tsi και γερμανικό αυτοκίνητο.
turbat0s Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, notist είπε Θέλαμε tsi και γερμανικό αυτοκίνητο. Πάθαμε...μάθαμε...
Liapisftw Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Γύρω στα 340€ έχει όλο το σετ γνήσιο (νέος κωδικος) στην καρεντα συν τα εργατικά μετά. Κάνα 500-600 το πολύ σύμφωνα με το scirocco club. Εγώ ευτυχώς ακόμα δεν έχει κάνει κιχ αλλά έχω μόλις 64.000χλμ. 2
giannisP14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες το αμάξι το κάνει μόνο όταν είναι κρύο τα πρώτα 20 (πέρα από σήμερα που είχα να το κινήσω 5 μέρες και έκανε κοντά στο 2-3λεπτο) δευτερόλεπτα maximum. Μίλησα με τον μηχανικό μου και όπως τα λέτε είναι στα 500-600 ευρώ η αλλαγή του σετ. Μου είπε (επειδή σπουδάζω εκτός ) ότι για τις επόμενες 15-20 μέρες που θα είμαι εκτός δεδομένου ότι κάνω και λίγα χλμ δεν έχω θέμα εφόσον δεν το κάνει και στην πορεία-οταν είναι ζεστό... 10 ώρες πριν, gia_nnis είπε Στο κανει παντα οταν ειναι κρυο? Μπορει να στο κανει και οταν ειναι ζεστο??? Όταν είναι κρύο ναι, ζεστό ποτέ ως τώρα Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από giannisP14
lary7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Λάδια του αλλάζεις τακτικά με 5w-30; Ο τεντωτηρας είναι το θέμα συνήθως, λογικά δεν είναι επείγον αν και ποτέ δεν ξέρεις με τα vw. Για σιγουριά άσε το στο ρελαντί μέχρι να φύγει ο θόρυβος και μπορείς να το ανάβεις κάθε μέρα για ένα λεπτό να γυρίσουν τα λάδια. 1
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, meletis_m είπε Μην το αφήσεις και πήγαινε το σε συνεργείο . Τώρα το κοστολόγιο εξαρτάται θα βάλεις το επίσημο σέτ της VW ,. θα το πάς στήν αντιπροσωπεία; Τι ποεριλαμβάνει η αλλαγή μόνο καδένα και τεντωτήρα ή και αντλία νερού ; Άποψη μου άλλαξε και αντλία νερού και θερμοστάτη και αντιψυκτικό να μήν πληρώνεις 2 φορές εργασίες . Σε 50.000 χιλιόμετρα πολύ πιθανόν να χρειατσεί να αλλάξεις και τα παραπάνω. Συχνό θέμα με τα VW, καλύτερα μην το κινείς , μην "πηδήξει" η καδένα και πάρεις τις βαλβίδες στο χέρι! 50 χιλιάδες χλμ μπορεί να κάνει και χρόνια να τα κάνει όμως ρε συ!
meletis_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, zio10 είπε 50 χιλιάδες χλμ μπορεί να κάνει και χρόνια να τα κάνει όμως ρε συ! Αναλόγως τη χρήση που του κάνει. Εγώ κάνω 40.000 ετησίως. Αλλά ας τα αλλάξει και αντιψυκτικό και αντλία νερού. Να μην πληρώσεις 2 φορές λύσε δέσε αφού θα τα αλλάξει τώρα. 1 1
giannisP14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, lary7 είπε Λάδια του αλλάζεις τακτικά με 5w-30; Ο τεντωτηρας είναι το θέμα συνήθως, λογικά δεν είναι επείγον αν και ποτέ δεν ξέρεις με τα vw. Για σιγουριά άσε το στο ρελαντί μέχρι να φύγει ο θόρυβος και μπορείς να το ανάβεις κάθε μέρα για ένα λεπτό να γυρίσουν τα λάδια. Ανά 7.000 χλμ με καστρολ εννοείται ! Το ρελαντι εννοείται το αφήνω και σήμερα έκανε γύρω στα 4 με 5 δευτερόλεπτα για να φύγει.... Είναι με τις μέρες του 😂
ELTASSOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, giannisP14 είπε Παίδες το αμάξι το κάνει μόνο όταν είναι κρύο τα πρώτα 20 (πέρα από σήμερα που είχα να το κινήσω 5 μέρες και έκανε κοντά στο 2-3λεπτο) δευτερόλεπτα maximum. Μίλησα με τον μηχανικό μου και όπως τα λέτε είναι στα 500-600 ευρώ η αλλαγή του σετ. Μου είπε (επειδή σπουδάζω εκτός ) ότι για τις επόμενες 15-20 μέρες που θα είμαι εκτός δεδομένου ότι κάνω και λίγα χλμ δεν έχω θέμα εφόσον δεν το κάνει και στην πορεία-οταν είναι ζεστό... Όταν είναι κρύο ναι, ζεστό ποτέ ως τώρα Προφανως ειναι το Mac μεχρι να ζεσταθει ο αερας κακι να αρχισει να μετραει σωστα τα μεθιγματα. Μην το πειραζεις. Ουτε καδενες ουτε λαδια
meletis_m Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Προφανως ειναι το Mac μεχρι να ζεσταθει ο αερας κακι να αρχισει να μετραει σωστα τα μεθιγματα. Μην το πειραζεις. Ουτε καδενες ουτε λαδια Μάλλον Maf θες να πεις να γράψεις .
ELTASSOS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Μάλλον Maf θες να πεις να γράψεις . Ναι μαφ εννοω / διορθωνει το ατιμο ορθογραφια μονο του...ακου μακ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα