coffeex Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Για μεσημεριάτικη προβολή με καφεδάκι ήταν οκ ταινία μόνο και μόνο για τις μάχες, δεν περίμενα να δω υπόθεση από την συγκεκριμένη 🤠
Geo4ever Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Αρκανα μαντολες λέω εγώ. Αν ητσν δυο επεισόδια από τηλεοπτική σειρά θα ήμουν φουλ ευχαριστημένος τωρα για ταινία δε 2
vforvaggelis Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Απλα ΜΕΤΡΙΟ. Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
Pansar24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ευχαριστα περασε η ωρα μου,δεν ειχα τιποτα τρελες απαιτησεις βεβαια.Μου αρεσε η μαχη sub zero με scorpion( και το πως εγινε αυτος ),δεν μου αρεσε ο Ρειντεν.Αυτα τα λιγα
Virus200 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Είχα πει ότι δεν θα δω τίποτα ούτε από trailers ουτε από καμια σελίδα και θα το δω με πολυ μικρές ελπίδες. Πραγματικά με απογοήτευσε πολυ περισσότερο από ότι περίμενα. Εάν εξαιρέσουμε scorpion sub zero και shang tsung όλοι οι άλλοι ήταν ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Spoiler Τον άλλον τον έκαναν χρυσό black panther παραλίγο 😅 Μεγαλυτερη απογοήτευση για μενα ο Raiden. Ειπα να περιμένω να μας δείξουν καμία μάχη με το επικο soundtrack για να το ακούσω στα credits σε dumbstep electro house remix τι ηταν αυτο τελοπαντων. Πραγματικα απογοήτευση.
Shadows Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το annihilation ειναι κακο,αλλα τουλαχιστον ειναι mortal kombat.Aυτο εδω ειναι low budget Avengers με θεματολογια mortal kombat. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από Shadows 1
7nisiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Για όσους δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια λέει ή μπα;
BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Την είδα χθες, καμία σχέση με τα παιχνίδια πέρα του ότι ξέρω "φατσικά" μερικούς χαρακτήρες. Γενικά αδιάφορη την βρήκα. Περνάει σχετικά εύκολα η ώρα, αλλά σαν ταινία δεν έχει να πει/να σου αφήσει κάτι. Την βλέπεις και μετά ξεχνάς ότι την είδες.
golden33 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Είναι πάντως κρίμα γιατί το budget δεν ήταν μικρό και ήταν καλή ευκαιρία να δούμε ένα καλό reboot. Για να είμαι όμως και δίκαιος επειδή την είδα το ΣΚ την ταινία, αμέσως μετά έβαλα να δω ξανά τις δύο πρώτες ταινίες. Η πρώτη του 1995 έφυγε νεράκι, το annihilation το έκλεισα στο πρώτο 15λεπτο. Δεν θυμόμουνα ότι ήταν τόσο κακό. Τουλάχιστον δηλαδή για μένα είναι καλύτερη από το annihilation.
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Εγω ακομα το παλευω 3 μερες εχω δει μια ωρα τι σκατα πηγαν εφτιαξαν? Ειδικα με τετοιο budget ειναι τραγικη πραγματικα. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Για όσους δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια λέει ή μπα; Μπα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Guys νομίζω οι βαθμολογίες όλων αυτών των ταινιών τα λέει όλα. Δυο μονο ταινίες είναι άνω του μετριου. Και έρχονται άλλες τόσες. Έχει να πέσει κλάμα. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_video_games Spoiler Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc
Shadows Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Αυθεντικο Μορταλ κομπατ του 1995,ηταν αξιοπρεπεστατη ταινια,βεβαια επεσε θυμα μιας εποχη μεταβασης για το χολυγουντ,που αφηναν τις παραδοσιακες ταινιες δρασης και προσπαθουσαν να επενδυσουν σε εναλλακτικες αγορες(video games)και υπηρχε μεγαλη δυσπιστια για το προτζεκτ,ειδικα με την τεραστια αποτυχια του street fighter.Αλλα και παλι ειχε ωραια ατμοσφαιρα και αρκετα καλες ερμηνειες. Το τωρινο mortal kombat ειναι κατωτερο απο τα περισσοτερα B movies ξυλικιου.Θα μπορουσε να ειναι ανετα ταινια απο φανς στο youtube με εξαιρεση το ακριβο cgi. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από Shadows
7nisiotis Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Μπα. Τόσο μάπα; κ ψάχνω τι να δω για βράδυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα