Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει ένα tp link modem παλιότερα για σύνδεση σε δίκτυο wind. Τώρα που έχω γυρίσει σε cosmote θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό (δεν με ενδιαφέρει το voip). Το έχω κάνει reset εννοείται αλλά όταν το συνδέω στην νέα γραμμή δεν δείχνει να παίρνει γραμμή. Δοκίμασα το quick setup με username και password otenet κλπ που μου υπέδειξαν από την cosmote, αλλά και πάλι τίποτα. Έχετε κάποια πρόταση γ αυτό; Θέλω να είναι αποκλειστικά αυτό το modem δεν με ενδιαφέρει να το έχω bridge κλπ 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καλησπέρα

Πιο ρουτερ έχεις πάρει ;

Τι πακέτο είχες στη wind και τι πακέτο τωρα στη cosmote ενοοώ τη ταχύτητα

Adsl ήταν στην wind και vdsl τώρα. Αλλά δούλευα vdsl και με το παλιό ρουτερ της cosmote που ήταν για Adsl χωρίς πρόβλημα. Το ρουτερ είναι tp link w8950nd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, john_dinos said:

Το ρουτερ είναι tp link w8950nd

Αυτό είναι ADSL modem/router. Δεν θα συγχρονίσει σε VDSL. Ποιο είναι το router της Cosmote που λες; Συνήθως δίνει ADSL/VDSL εξοπλισμό ακόμα και σε πελάτες που έχουν ADSL.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
20 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Αυτό είναι ADSL modem/router. Δεν θα συγχρονίσει σε VDSL. Ποιο είναι το router της Cosmote που λες; Συνήθως δίνει ADSL/VDSL εξοπλισμό ακόμα και σε πελάτες που έχουν ADSL.

Χρησιμοποιούσα το παλιό modem της cosmote που δεν είχε voip και σίγουρα δεν ήταν vdsl και λειτουργούσε κανονικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...