dieccast Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Γεια σας παιδιά έχω ένα tp link 821n adaptor σε σταθερο υπολογιστη οπου δουλευε μια χαρα σε windows 7 με πολυ σπανιες αποσυνδεσεις. Εκανα upgrade σε Windows 10 με format κανονικά και τώρα πλέον κάνει πολλές και συχνές αποσυνδέσεις . Φυσικά έχω περάσει το σωστό driver για windows 10 Τι μπορεί να φταίει? η αλήθεια είναι ότι το έχω 2-3 χρόνια και σκέφτομαι μήπως έχει αρχίσει τα περίεργα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 10:00 ΜΜ, dieccast είπε Γεια σας παιδιά έχω ένα tp link 821n adaptor σε σταθερο υπολογιστη οπου δουλευε μια χαρα σε windows 7 με πολυ σπανιες αποσυνδεσεις. Εκανα upgrade σε Windows 10 με format κανονικά και τώρα πλέον κάνει πολλές και συχνές αποσυνδέσεις . Φυσικά έχω περάσει το σωστό driver για windows 10 Τι μπορεί να φταίει? η αλήθεια είναι ότι το έχω 2-3 χρόνια και σκέφτομαι μήπως έχει αρχίσει τα περίεργα Ενδεχομένως να μην υποστηρίζεται από τα Windows 10, με μια απλή αναζήτηση είδα ότι απο το v4 και μετα υποστηριζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Κατεβασς τους drivers αο την ιδια την εταιρεια,ασχετως εαν τα 10ρια εχουν τον δικο τους και αλλαξε το power plan.των windows για τις usb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieccast Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/8/2019 στις 8:17 ΜΜ, Crybal είπε Κατεβασς τους drivers αο την ιδια την εταιρεια,ασχετως εαν τα 10ρια εχουν τον δικο τους και αλλαξε το power plan.των windows για τις usb τι εννοεις να κατεβασω τους drivers απο την ιδια την εταιρεια ασχετως αν εχουν δικους τους? επισης το power plan ειναι οκ Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από dieccast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Οταν το εβαλες στην usb πιθανοτατα τα windows κατεβασαν και εβαλαν μονα τους τους drivers.Εσυ κατεβασε τους ξανα απο εδω https://www.tp-link.com/gr/support/download/tl-wn821n/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα