Προς το περιεχόμενο

Tp link 821N πρόβλημα σε Win10

dieccast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά έχω ένα tp link 821n adaptor σε σταθερο υπολογιστη οπου δουλευε μια χαρα σε windows 7 με πολυ σπανιες αποσυνδεσεις.

Εκανα upgrade σε Windows 10  με format κανονικά και τώρα πλέον κάνει πολλές και συχνές αποσυνδέσεις . Φυσικά έχω περάσει το σωστό driver για windows 10

Τι μπορεί να φταίει? η αλήθεια είναι ότι το έχω 2-3 χρόνια και σκέφτομαι μήπως έχει αρχίσει τα περίεργα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 19/8/2019 στις 10:00 ΜΜ, dieccast είπε

Γεια σας παιδιά έχω ένα tp link 821n adaptor σε σταθερο υπολογιστη οπου δουλευε μια χαρα σε windows 7 με πολυ σπανιες αποσυνδεσεις.

Εκανα upgrade σε Windows 10  με format κανονικά και τώρα πλέον κάνει πολλές και συχνές αποσυνδέσεις . Φυσικά έχω περάσει το σωστό driver για windows 10

Τι μπορεί να φταίει? η αλήθεια είναι ότι το έχω 2-3 χρόνια και σκέφτομαι μήπως έχει αρχίσει τα περίεργα

Ενδεχομένως να μην υποστηρίζεται από τα Windows 10, με μια απλή αναζήτηση είδα ότι απο το v4 και μετα υποστηριζεται 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/8/2019 στις 8:17 ΜΜ, Crybal είπε

Κατεβασς τους  drivers αο την ιδια την εταιρεια,ασχετως εαν τα 10ρια εχουν τον δικο τους και αλλαξε το power plan.των windows για τις usb

τι εννοεις να κατεβασω τους drivers απο την ιδια την εταιρεια ασχετως αν εχουν  δικους τους?

επισης το power plan ειναι οκ 

Επεξ/σία από dieccast

Οταν το εβαλες στην usb πιθανοτατα τα windows κατεβασαν και εβαλαν μονα τους τους drivers.Εσυ κατεβασε τους ξανα απο εδω

https://www.tp-link.com/gr/support/download/tl-wn821n/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...