alfaeffe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 18 minutes ago, panagiotis54 said: Τα δινω 15+ μτφ για οποιον ενδιαφερεται...τα χρησιμοποιησα μιση ωρα νομιζω δεν ειναι ασχημα απλα μου ειναι αχρειαστα Νομιζω οτι ειναι λιγο πολλα οταν με τα ιδια ή ακομα και λιγοτερα χρηματα (αναλογως του κοστους των μεταφορικων) μπορει καποιος να παρει καινουρια (με λιγο μεγαλυτερη καθυστερηση προφανως). 1
panagiotis54 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 απο που ειναι αυτη η εικονα φιλε μου?!
Antonis3d Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε απο που ειναι αυτη η εικονα φιλε μου?! αποτι βλεπω απο το κουπονι πρεπει να ειναι gearbest
papars Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτά του νήματος. Κάτω από €16 με κουπόνι GBREDMI189 από το Gearbest. Στην ίδια τιμή με κουπόνι BGXM912 και BGGR143 από το Banggood. Με το που τα παρέλαβα τα κατάσχεσε η κόρη. Μικρό το κακό γιατί τα ήθελα για κλήσεις και όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν κάνουν. Προτείνετε κάτι άλλο σε τιμές κάτω των €20 για αποφυγή τελωνείου; Αυτά τα UMIDIGI Upoda TWS να λένε κάτι; https://www.aliexpress.com/item/4000052088085.html Βέβαια προτιμώ κάτι από BG ή GB γιατί θέλω να πληρώσω με PP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα