Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το cd player του αυτοκινήτου μου(μάρκας blaupunkt, μοντέλο δεν θυμάμαι, πάντως ήταν αρκετά φθηνό) αναγνωρίζει μόνο 23 τραγούδια, ενώ στο cd έχω γράψει γύρω στα 30 καθώς τόσα χωρούσε. Το cd έλεγε 80 λεπτά χωρετικότητα και έγραψα τα 78 περίπου. Πάω στο αμάξι, κάνω "ζάπινγκ" που λέμε και ανακαλύπτω ότι απ' το 23ο τραγούδι, ξαναγυρίζει στο 1ο πάλι... Κάποιος μου είπε ότι όλα τα cd αυτοκινήτου πρέπει να τους βάζεις μέχρι 21 τραγούδια. Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ ας ρίξει τα φώτα του... (Κάποια στιγμή θα ανεβάζω φώτο του cd player μπας και βρούμε ποιο μοντέλο είναι αν σας βοηθάει)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TechnoState είπε

Όλα τα αρχεία είναι στο ίδιο format?

cd player είναι, όχι mp3 οπότε το cd είναι audio cd γι αυτό και ο t.s. αναφέρει τα 80 λεπτά και όχι τα MB.

5 ώρες πριν, Αλεξάνογλου Μιχάλης είπε

Το cd player του αυτοκινήτου μου(μάρκας blaupunkt, μοντέλο δεν θυμάμαι, πάντως ήταν αρκετά φθηνό) αναγνωρίζει μόνο 23 τραγούδια, ενώ στο cd έχω γράψει γύρω στα 30 καθώς τόσα χωρούσε. Το cd έλεγε 80 λεπτά χωρετικότητα και έγραψα τα 78 περίπου. Πάω στο αμάξι, κάνω "ζάπινγκ" που λέμε και ανακαλύπτω ότι απ' το 23ο τραγούδι, ξαναγυρίζει στο 1ο πάλι... Κάποιος μου είπε ότι όλα τα cd αυτοκινήτου πρέπει να τους βάζεις μέχρι 21 τραγούδια. Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ ας ρίξει τα φώτα του... (Κάποια στιγμή θα ανεβάζω φώτο του cd player μπας και βρούμε ποιο μοντέλο είναι αν σας βοηθάει)

Μπορεί το player να μην υποστηρίζει/αναγνωρίζει 80άρια και 90άρια cd ή μπορεί να φταίει και η συγκεκριμένη μάρκα cd. Δοκίμασες σε Audio cd; Είναι λίγο διαφορετικά από τα data cd και γράφουν πάνω κανονικά Audio cd 70 min Και όχι cdr 70 min/700MB.

Δημοσ.
23 hours ago, Αλεξάνογλου Μιχάλης said:

Το 23ο ολοκληρώνεται κανονικά;

Σε άλλο CD player (όχι υπολογιστή), το έχεις δοκιμάσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...