Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

Εγώ πάλι όταν βλέπω τύπους  που  όπου γράφουν έχουν ένα ύφος λες και είναι οι καλύτεροι του κόσμου κατακρίνουν τους άλλους ... λες και Αυτοί τα έχουν κάνει όλα σώστα , έχουν άποψη γνώση  και δεν έχουν δουλέψει ποτέ πχ σπαστό ωράριο και έχουν άποψη επειδή εσύ δουλεύες ολόκληρο ωράριο. Δεν είχα λέει το διάλειμμα του σπαστού χαζός είσαι ρε φίλε;;;  Ότι χειρότερο είναι να έχεις σπαστό ωράριο να πας ξανά σπίτι σου να αλλάξεις 10 συγκοινωνίες να ταλαιπωρήσε κάθε μέρα και μετά το απόγευμα να ξανά πας στην δουλειά σου

Έχω δουλέψει και σπαστό και ολόκληρο 12 Ώρο φουλ ταιμ

Χειρότερη ταλαιπωρία από το σπαστό δεν υπάρχει.. χίλιες φορές συνεχόμενο 12 Ώρο παρά σπαστό 8ωρο.

Αλλά που να το καταλάβεις εσύ στον μικρόκοσμο που ζείς μόνο να κατακρίνεις ξέρεις.. πόσο σαπιλα πια..

Ts βρες ένα σταθερό ωράριο να είσαι μια χαρά δεν αξίζει το σπαστό

Καταλαβαινω οτι αυτο το ποστ ηρθες να το γραψεις για να μεταφερεις τα απωθημενα σου απο αλλο τοπικ. Να ηρεμησεις. Κι αν δεν το καταφερεις αμεσα, τοτε τουλαχιστον τους χαρακτηρισμους, περι χαζων και σαπιων, στα φιλαρακια σου, συνοδεια μικροποσοτητας ξυδιού :) Και θα σου περασει.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Δεν ξερω δεν με νοιαζει. Το να πληρωνεις 8ωρο ενω ο αλλος ειναι ολη μερα στο ποδι για παρτυ σου δεν ειναι λογικο. Να γινουν τα καταστηματα 9 με 5 και 9 με 9.

Θα σου πει, μα βγάζεις πάλι 40 ώρες την εβδομάδα. Να το χέσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ciyo είπε

9 στους 10 κατω το κεφαλι και δουλεια.

Και καπως ετσι παιδια,καταλαβαινουμε οτι ο ciyo θα καταληξει να πηγαινει μονο για ψαρεμα..

Δημοσ.

θα σου πω κατι χειροτερο

9:00-21:00

εδω και 6 χρονια

ναι μεν γα λεφτά είναι αρκετά αλλά ζωή δεν εχω όταν λέω δεν εχω

ξυπνάω στης 7,30 κάνω μερικές δουλείες τρώω πάω δουλειά γυρνάω κάνω μπάνιο και υπνο

και αυτο καθε μερα

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ αν και δεν έχω εργαστεί ακόμα, το περασμένο εξάμηνο στη σχολή είχα κάθε Τρίτη μάθημα 8-9:30 π.μ. και 3-8 μ.μ., δηλαδή 6 ώρες κενό. Δεν μπορούσα ούτε στη λαϊκή της γειτονιάς μου να πάω να ψωνίσω κανένα ρούχο, ούτε να κοιμηθώ κάπου και δεν είχα κάποια εργασία να ετοιμάσω να περάσει η ώρα. Εν ολίγοις, έφευγα 6:30 και γύριζα 10 παρά. Τη Τετάρτη το πρωί κοιμόμουν όρθιος στο μάθημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κορυφαίο ωράριο σε τοπική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Έπαιρνε φίλη μου κάπου 400€ 6άωρο με μία ώρα πριν προσέλευση και μία ώρα μετά αναχώρηση (οπότε 8 ώρες). Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει το ωράριο 4ωρο σπαστό (2 ώρες πρωί, 2 ώρες απόγευμα) και μείωση στα 350€ περίπου αλλά η μία ώρα πριν και μία ώρα μετά παρέμεινε και στο πρωινό 2ωρο και στο απογευματινό (οπότε πάλι 8 ώρες).

Επεξ/σία από micos000
  • Sad 5
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Black Demis είπε

θα σου πω κατι χειροτερο

εδω και 6 χρονια

ξυπνάω στης 7,30 κάνω μερικές δουλείες τρώω πάω δουλειά γυρνάω κάνω μπάνιο και υπνο

και αυτο καθε μερα

Δοθηκε απαντηση και σε αυτο απο συμφορουμιτη, οταν εγραψα οτι κι εγω δουλευα το συγκεκριμενο ωραριο για χρονια: Ειναι λεει καλυτερο απο το σπαστο :lol: Αμε, ινσομνια διαβαζεις.

Δημοσ.

Στενός φίλος μου εργάζεται σε σπαστό 07:00 - 12:00 και 17:00-22:00 ακόμα και τα ΣΚ, η δουλειά είναι 5-6 στάσεις με το λεωφορείο που το παίρνει δίπλα από το σπίτι του. Βέβαια έχει τις ανάλογες απολαβές και υπάρχουν κάποια ρεπό μέσα στην βδομάδα, οπότε αυτά τα προβλήματα με τους γιατρούς, τις υπηρεσίες και όλα τα σχετικά τα κανονίζει τότε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Δεν ξερω δεν με νοιαζει. Το να πληρωνεις 8ωρο ενω ο αλλος ειναι ολη μερα στο ποδι για παρτυ σου δεν ειναι λογικο. Να γινουν τα καταστηματα 9 με 5 και 9 με 9.

έχεις μεν ένα δίκιο αλλά δεν ειναι αυτή όλη η αλήθεια, και το λέω έχοντας δουλέψει πολλά χρόνια και εγώ στη λιανική τόσο σε σπαστά όσο και σε συνεχόμενα ωράρια, σε διάφορα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας.

Καλώς ή κακώς το "δεν ξερω δεν με νοιάζει" δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει. Το συμφέρον σου (και όλων μας φυσικά) ως εργαζομενου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το συμφέρον της εταιρείας που σε απασχολεί. Αν δεις όλη την εικονα  ψύχραιμα ένα μαγαζί για να μην κλείνει το μεσημέρι θα θέλει τουλάχιστον συν 2-3 άτομα προσωπικό ώστε να βγαίνουν οι βάρδιες και τα ρεπό όλης της εβδομάδας και να μην πεθαίνουν όσοι δουλεύουν. Αυτό συνεπάγεται καλώς ή κακώς κόστη για τον εργοδότη τα οποία αν κρίνω από τις νοοτροπίες που διαβάζω εδώ κατά καιρούς δύσκολα θα τα βγάλει. Επίσης η συνεχής λειτουργία όλη την εβδομάδα συνεπάγεται πολλά επιπλέον πάγια έξοδα (ρεύμα κυρίως) δεδομένου ότι τα σπαστά μαγαζιά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο δουλεύουν 9.00-15.00 ή άντε 09.00-16.00. Και πέρα από όλα αυτά είναι λίγες αυτή τη στιγμή οι περιοχές που αν πεις ότι δουλεύεις συνεχόμενα θα έχει και ροή κοσμου στο κατάστημα ώστε να κάνεις πωλήσεις και να πεις ότι έχουν νόημα οι επιπλέον ώρες λειτουργίας.

ΥΓ: Και για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου τόσα χρόνια δεν άκουσα ποτέ κανέναν να διαμορτύρεται που δουλεύει 6 ώρες τις "μικρές" μέρες ε; Όλοι για τις διπλές γκρινιάζαμε.

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κορυφαίο ωράριο σε τοπική αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Έπαιρνε φίλη μου κάπου 400€ 6άωρο με μία ώρα πριν προσέλευση και μία ώρα μετά αναχώρηση (οπότε 8 ώρες). Ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να κάνει το ωράριο 4ωρο σπαστό (2 ώρες πρωί, 2 ώρες απόγευμα) και μείωση στα 350€ περίπου αλλά η μία ώρα πριν και μία ώρα μετά παρέμεινε και στο πρωινό 2ωρο και στο απογευματινό (οπότε πάλι 8 ώρες).

αυτό που περιγράφεις, αν όντως ισχύει, που δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω καθως έχω ακούσει από φίλους παρόμοια τρελά θα μπορούσε να λυθεί ευκολα.

και μάλιστα είχε γραφτεί σε θέμα εδώ στο ινσομνια.

δημοσιοποίηση της επιχείρησης και αν είμασταν σοβαροί πολίτες και όχι παρτάκηδες του κερατά, δε θα πατούσε ούτε κουνούπι στο κατάστημα.

αλλά δυστυχως μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας.

Εγώ έχω ρίξει άκυρο σε 1-2 επιχειρήσεις μόνο και μόνο για τέτοιους λόγους. κρίμα που δε σκέφτεται κανείς με τον ίδιο τρόπο.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε

(Ακυρο)

Τι άκυρο;Άκυρο φίλε δεν υπάρχει ή θα πεις κάτι ή δεν θα πεις...το άκυρο είναι πιο άκυρο κι από το άκυρο!Εκτος κι αν φοβάσαι κι εσυ τους διαχειριστές του φόρουμ και δεν μπορείς να μιλήσεις...όπως κι εγώ!

59 λεπτά πριν, Black Demis είπε

θα σου πω κατι χειροτερο

εδω και 6 χρονια

και αυτο καθε μερα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Να μην φάω πάλι ban
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Black Demis είπε

θα σου πω κατι χειροτερο

εδω και 6 χρονια

και αυτο καθε μερα

Όταν λές καλά ελπίζω πάνω από 2k καθαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ Αθηναίος , αυτό το διάστημα της ζωής μου ζω Λάρισα , δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων η εργασία είναι πενθήμερη παρόλο που είμαστε 9 με 9 έχουμε 2 με 3 σπαστά μέσα στην εβδομάδα 9 με 5 μετά 5 με 9 το καλό όμως είναι ότι η αποστάσεις είναι μικρές και με το ποδήλατο σχολαω 5 ε και τέταρτο είμαι σπίτι τρώω κάνω ένα μπάνιο κοιμάμαι κάνα 2ωρο και έτοιμος για δουλειά, και απο λεφτά για τις μέρες μας αρκετά καλά !! Ενώ όσο ήμουν στην cosmote στην Αθήνα το σπαστό ήταν ανελέητο πλατεία Αττικής εμένα δούλευα ζωγράφου 9 με 3 έκλεινε το μαγαζί και άνοιγε πάλι στις 5 ε 2 ώρες τι να προλάβεις να κάνεις με τα μέσα και μόνο έτρωγες μια ώρα, αναγκαστικά έμενες στο μαγαζί 

Επεξ/σία από NobodyRankXV
Δημοσ.

Δουλευα στη Γενικη ως διανομεας με μηχανακι,συνεχομενο 8ωρο.

Εξαιρετικες παροχες,αδειες,δωρα και καλοπληρωμενος .

Μετα απο πολλες πιεσεις,μου αλλαξαν το ωραριο απο συνεχομενο,σε σπαστο.

Αποτελεσμα,ολη η ζωη μου εμεινε πισω,μαζι και η δουλεια μου ως τεχνικος η/υ στο σπιτι .

Προσωπικη ζωη μηδεν,χρονος για δουλειες μονο μετα τις 20.00,καθως αναμεσα επρεπε να κοιμαμαι για να αντεξω.
Πηρα λοιπον την αποφαση να φυγω,αλλα μονο με απολυση.
Το ηξεραν ολοι εκει,οποτε δεν χρειαζοταν να κρυψω κατι.
Δεν μειωσα την αποδοση μου,απλα εξαλειψα απο τη συναρτηση τον παραγοντα "φιλοτιμο",οπως επισης και τον παραγοντα "ανοχη σε μαλακιες".

Καποια μερα μου εδωσαν την απολυση,αν και χωρις προειδοποιηση,κατι που μου φανηκε περιεργο,και πηρα το δρομο μου.

Δε μετανιωνω για κανενα λογο και δε θα το εκανα ξανα οσα και να μου διναν.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ciyo είπε

ευχομαι να ειναι τουλαχιστον 2500 ΚΑΘΑΡΑ

όντως εκει κοντά ειναι απλα στα μονο που τα χρησιμοποιώ είναι να πληρώνω σπίτι γαι τπτ άλλο (οχι κατι αλλο απλα δεν προλαβαίνω (ουτε καν μια φορά το μήνα έξοδο)

1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Δοθηκε απαντηση και σε αυτο απο συμφορουμιτη, οταν εγραψα οτι κι εγω δουλευα το συγκεκριμενο ωραριο για χρονια: Ειναι λεει καλυτερο απο το σπαστο :lol: Αμε, ινσομνια διαβαζεις.

οντος καλύτερο είναι....... αλλά δεν παύει να μην εχεις ζωή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...