fuz10n Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ποιο εργοστασιο εχει 7ημερους; αθηνα; η εχετε αυξημενη παραγωγη; 1 λεπτό πριν, lele322 είπε Εγω δουλευω σε εργοστασιο 7ήμερο. Εκει να σε δώ. Ο ορισμός του αντίο ζωη. 😀 Και ας ειναι συνεχομενο ωραριο Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από fuz10n
lele322 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, fuz10n είπε ποιο εργοστασιο εχει 7ημερους; αθηνα; η εχετε αυξημενη παραγωγη; Πολλα εργοστασια στην Ελλαδα ειναι 7ημερα. Εδω και χρονια. Εγω ειμαι απο λαμια. Τσιπίτα.
panosno1com Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Και δεν παιρνεις καθολου ρεπο? Πχ στο catering (δεν ξερω αν το γραφω σωστα αλλα δεν γραφω τ ονομα ) του αεροδρομίου ελ βενιζελος δουλεύεις 7μερο ή 10μερο αλλα ανα 7 ή 10 μερες παιρνεις ρεπο 😕 εσυ καθολου?! Φιλε, πως αντέχεις....
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Σε λίγο θα ακούσουμε οτι υπάρχουν εταιρείες που υπογράφεις συμβόλαιο να δουλεύεις και στον ύπνο σου. Καταναγκαστική υπνοβασία.
TsoliasGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, Donovan είπε Για να έχεις κουράγιο για γυμναστήριο και ποτάκι κάθε μέρα,προφανώς στη δουλειά σου πιο πολύ κάθεσαι παρά δουλεύεις. Σε πληροφορώ οτι απο τις ώρες που είμαι στην δουλειά μόνο την μία κάθομαι.Τις άλλες τρέχω.Απλά είμαι πάνω στο μηχανάκι (ντελιβεράς βλέπεις) οπότε σωματική κούραση ΔΕΝ υπάρχει.Όχι τουλάχιστον τόση όση σε άλλα επαγγέλματα.Καλά για ποτάκι θα πάω Π/Σ αλλά γυμναστήριο σχεδόν κάθε μέρα.Ένα χαλαρό διωράκι να κάνω τις ασκήσεις μου χωρίς βιασύνη και είμαι μια χαρά.Δεν είναι τόσο τραγικά και για να είμαι απόλυτα εικρινής εγώ εισήγαγα το σπαστό στο μαγαζί και μόλις 2 άτομα το χρησιμοποιούμε γιατί απλά μας βολεύει.Ο άλλος απλά πάει το μεσημέρι σπίτι και διαβάζει μιας και δίνει για μεταφραστής.Και ο εργπδότης είπε εξ αρχής όταν το θέσαμε σπαστό;Οκ όσους σας βολεύει.Οι άλλοι όπως βολεύεστε. 9 ώρες πριν, DexterWhite είπε ναι σιγα μη δουλεψουμε και 25 ωρες για 500 ευρω Εγώ πάντος για 25 ώρες 500 ευρώ πάω! 🤣
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, *nenya* είπε Τουλάχιστον εσεις οι 40+ ζησατε και τις καλες εποχες. Τί να πουμε οσοι ειμαστε γυρω στα 30 και βγηκαμε στην αγορα εργασιας μεσα στην κριση να παλευουμε για θεσεις των 600€ (και να μας τα παρουσιαζουν σαν πολλα λεφτα κιολας!!!); Βρεθηκαμε προ τετελεσμενων γεγονότων, στην -ισως- χειροτερη περιοδο της νεοτερης ελληνικης ιστοριας.. Τα ίδια ακριβώς και εγώ, του '89, απολελέ από στρατό το 2011, και έπιασα τη πρώτη μου επίσημη εργασία με το που τελείωσα, δηλαδή το 2011. Ένα πράγμα θέλω να έχεις στο νου σου. Φοβάμαι πως εάν είχαμε ξεκινήσει το 2008 θα ήταν πολύ χειρότερα, γιατί ο άνθρωπος πνίγεται όταν χάνει, όχι όταν δεν έφτασε να έχει ποτέ. Trust me. 1
blackhill66 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δεν είπα να πάτε στα χωράφια ούτε στις οικοδομες, φυσικά και σπουδασατε με κόπο δικό σας και των γονιών σας βέβαια και αξιζετε να βρείτε εργασίες ανάλογες των σπουδών σας εγώ μίλησα για όρεξη για δουλειά και αγώνα για ζωή έτσι γαλουχησα και το γιο μου που πέρασε από διάφορα στάδια εργασίας (από βοηθος σερβιτορου να αδειάζει τασακια) μέχρι να ανέβει ψηλά και να βρει σταδιακά το δρόμο του, με λίγα λόγια προσπαθώ με όρεξη για δουλειά και ας μην είναι αυτό που μου αξίζει αρχικά βήμα βήμα πάμε προς το καλύτερο στην ζωή μας 1
lele322 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, panosno1com είπε Και δεν παιρνεις καθολου ρεπο? Πχ στο catering (δεν ξερω αν το γραφω σωστα αλλα δεν γραφω τ ονομα ) του αεροδρομίου ελ βενιζελος δουλεύεις 7μερο ή 10μερο αλλα ανα 7 ή 10 μερες παιρνεις ρεπο 😕 εσυ καθολου?! Φιλε, πως αντέχεις.... δουλευεις 7 μερες ,παιρνεις 2 ρεπο . Ετσι παει . 1
Ντίνα_2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, kleo1 είπε βασικά αναφέρομαι γενικά στο σπαστό ωράριο και δίνω σαν παράδειγμα το ωράριο των καταστημάτων. Δεν αναφέρομαι μόνο στο ωράριο των καταστημάτων. Εκεί που δουλεύω εγώ, είμαστε ανοιχτά Δευτέρα -Παρασκευή και το ωράριο είναι 9 -14 & 18 -21, κάθε μέρα. Εγώ και κάποιοι άλλοι έχουμε συνεχόμενο (είμαστε η εξαίρεση). Παλιά δούλευα κι εγώ για ένα διάστημα σπαστό αλλά ήμουν νέος τότε (μόλις είχα τελειώσει το στρατό). Δεν είχα και υποχρεώσεις τότε. Δε μπορώ να καταλάβω πάντως πως ένας άνθρωπος με υποχρεώσεις στη ζωή του μπορεί να την παλέψει με το σπαστό. Και οι συνάδελφοι μου αυτό λένε. κάποιοι θέλουν να φύγουν μόνο και μόνο λόγο ωραρίου Σε αυτό συμφωνώ. Πραγματικά το ωράριο είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω και ποιες μέρες έχετε ρεπό. Φαντάζομαι μισο Σάββατο και Κυριακή. Επομένως για οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση πρέπει να λείψεις από τη δουλειά σου, κάτι το οποίο δείχνει άσχημη εικόνα όμως είναι αναπόφευκτο. Τι να πω...
Curtis76 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, kti23 είπε Υγιής καπιταλισμός και λειτουργικό σύστημα ναι σαφώς. Καμία σχέση με όπως λέγεται αυτό που έχουμε εδώ. Το θέμα είναι ότι και εξειδικευμένος να είσαι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου στους περισσότερους κλάδους επαγγελμάτων. Για ανειδίκευτους δες όμως τις συμβάσεις στις μεγάλες εταιρείες για να καταλάβεις τι εννοω και τι παίζει εδώ. Μιλάμε για part time που γίνεται 8ωρο για πλάκα και με 3€ την ώρα. Δεν λέω για όλους αλλά αρκετούς. Οι πολυεθνικές είναι επιβλαβείς όσο δεν υπάρχει έλεγχος για να διατηρείται ένας υγιής ανταγωνισμός και να επιβιώνουν και οι μικρότεροι ενώ κυριαρχεί το μονοπώλιο. Ειδικά στην αγορά της Ελλάδας που στηρίχθηκε στους μικρομεσαίους. Μα γιατι να μην ξαναπερασουμε και άλλο εναν πόλεμο όπως και οι παππούδες μας Ως γνωστόν προσπαθούμε για το καλύτερο ώστε οι επόμενοι να ζουν χειροτερα σωστά? Δεν ισχυουν αυτα φιλε μου. Μια χαρα υγιή καπιταλισμο εχουμε. Αυτος ειναι ο δρομος του, οι καπιταλιστες μια χαρα τα πανε και οι εργαζομενοι βαζουν πλατη οσο μπορουνε. Βασικος στοχος καθε καπιταλιστη ειναι να γινει μονοπωλειο, ε λοιπον εφτασε η ωρα να κυριαρχησουν οι λιγοι. Εσυ τωρα ζητας πραγματα που το συστημα τα προσπερασε πριν 20-30 χρονια και που ηταν απλα μεταβατικά σταδια εξεληξης. Ο εργαζομενος παντα θα ειναι ο μεγαλος χαμενος, απλα αναλογα με την εποχη αλλες φορες ειναι λιγο χαμενος και αλλες περισσοτερο, το ιδιο και οι μικρες εταιρειες. Παντως αφου το αναφερεις, ειναι δεδομενο οτι θα εχουμε και αλλον πολεμο και θα ζησουμε εποχες σαν αυτες των παππουδων μας, αφου και ο πολεμος ειναι μερος του παιχνιδιου. Οποτε ναι, οσο ζουμε με οικονομικα συστηματα τετοιου ειδους, κανουμε οτι καλυτερο ωστε οι επομενοι να ζουν χειροτερα.
gokuthelegend Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ξεκίνησα να δουλεύω κάπου. Το ωράριο όχι μόνο είναι σπαστό, αλλά είναι και ακανόνιστο, δεν ξέρω πότε θα δουλέψω και πότε όχι. Με έχει φέρει κυριολεκτικά πάνω κάτω. Επίσης, έχει τύχει περίπτωση να έχω συνεχόμενο ωράριο αλλά να έχει χρειαστεί να σηκωθώ από τις 6 το πρωί και να γυρνάω στις 5 το απόγευμα στο σπίτι, σε αυτή τη περίπτωση κάνω ένα ντους, τρώω κάτι και πέφτω ξερός για ύπνο, οπότε και να μην έχω σπαστό ωράριο πάλι το βράδυ το χάνω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Χίλιες φορές συνεχές ωράριο και σε λογικές ώρες. Εσείς την παλεύετε καθόλου; Πέρσι δούλευα σε μια δουλειά 9-5, μια χαρά ωράριο, σηκωνόμουν στις 8.30 (η δουλειά 10 λεπτά δρόμος από το σπίτι μου), και στις 5 που γύρναγα έκανα ένα ντους, έτρωγα κάτι, και άραζα μέχρι τις 7. Από τις 7 μέχρι τις 9.30 το βράδυ μπορούσα να πάω σε καταστήματα για ψώνια (πχ σούπερ μάρκετ) και μπορούσα να βγω και μια βολτίτσα αργότερα το βραδάκι. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα