mkpk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 5:06 ΜΜ, TheGrisGrisMan είπε Γιατί δεν βγάζουν ένα μιξ να τελειώνουμε; Πέρα απο αστεια: Το θέμα είναι αν θα στοχεύει στα παιδιά του σήμερα ή στα παιδιά του τότε (που σήμερα είναι 40+). Μακαρι να είναι απο εκεινα τα ωραία που ικανοποιούν και τα δυο target groups. Δύσκολο ομως... She Male … Ladyboy. Crossdress εκλαψα απλα!!
omega Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, SHot-OS είπε Ωραία ας μιλήσουμε σοβαρά. Ειλικρινά πιστεύεις πως το να γίνει ένα παιδί γκέι ή λεσβία είναι θέμα προώθησης και διαφήμισης...? Αν ένα παιδί αποκαλυφθεί πως ανοίκει εκεί και πει πως το she-ra ή το he-man του έδωσε την δύναμη (pun not intended) να το κάνει, τότε δεν σημαίνει πως το μεταμόρφωσαν το παιδί. Σημαίνει πως βρήκε το θάρρος να αναγνωρίσει τι κρύβει μέσα του και να νοιώσει ασφάλεια και δύναμη να το παραδεχτεί στον εαυτό του και έξω. Με τα δικά σου σκεπτικα ειναι που χιλιάδες παιδιά ζουν δυστυχησμενα επειδή φοβούνται να δείξουν ποιοι είναι, μην τους παρουν με τις πέτρες οι όμοιοι σου. Οπότε με λίγα λόγια, καλά κάνουν και βγάζουν σειρές που απευθύνονται σε παιδιά με light και αθώο αν μη τι άλλο (γιατί το she-ra δεν έχει τίποτα απόλυτος εξτριμ μέσα) LGBT περιεχόμενο. Μόνο έτσι η κοινωνία μας θα μάθει να αγαπά και όχι να δείχνει με το δάχτυλο και να περιορίζει ανθρώπους για να μην σας χαλάσουν την πειραγμένη ουτοπία που έχετε στο κεφάλι σας. Αν θες να διατηρήσεις την ηρεμία σου, μην ασχολείσαι. Προφανώς μερικά άτομα εδώ μέσα ζουν ακόμα στο 1200 ή έχουν καταπιεσμένες σεξουαλικότητες. Νομίζουν ότι κάποιος γίνεται gay από τα "Μiκu Μάου" βάση αντζέντας και καμπάνιας. Λες και του λέμε του αλλου ψήφισε Πασοκ και βγάλε τον Παπανδρέου και ξαφνικά ανεβαίνει σε άρμα του Pride με τον ήλιο του Πασοκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, tsibosp είπε Καλα ενταξει κραταμε μικρο καλαθι. Η αντιθεση με τη She-ra θα πρεπει να ειναι ΟΛΗ η νοοτροπια οχι μονο το ποτε ξεκιναν και αν ειναι reboot η οχι. Προκειται για τραγικη σειρα SJW driven που δεν αντεχεται ουτε 1 επεισοδιο να δεις, ασχετα αν σου αρεσει η τεχνοτροπια του σχεδιου (προσωπικα το βρηκα απεχθες). Κυριολεκτικα την κατεστρεψαν. Ας ελπισουμε να μην κανουν το ιδιο και εδω. Βαζω και την σχετικη εικονα για να μην ξεχνιομαστε απο αυτη τη μαστιγα. Τι ηταν βλακεια ρε φιλε; Το Castlevania ηταν πολυ ανω του μετριου. Πλακα μας κανεις δλδ τι θες να δεις ακριβως; Σχεδιο μια χαρα, animation μια χαρα, artwork μια χαρα, πρωταγωνιστες μια χαρα, υποθεση μια χαρα, lore και easter eggs απο ολα σχεδον τα παιχνιδια που εχουν βγει μια χαρα, βια οχι υπερβολικη αλλα ουτε και ανυπαρκτη μια χαρα. Δλδ τι αλλο θελετε να κανουν οι ανθρωποι για να βγει μια σειρα που θα σας αρεσει;! Η δευτερη σαιζον βεβαια δεν ηταν τοσο καλη οσο η πρωτη καθως προσωπικα θεωρω οτι θα μπορουσαν να ειχαν εξερευνησει περισσοτερο το lore και να εχει αλλα 2-3 επεισοδια αλλα παρολαυτα βλεποταν αρκετα ευχαριστα. Μετα τον πρωτο κύκλο (των 4 επεισόδιων) που ηταν αργα και ομορφα, πατησαν το fast forward. Πως μπορεις να θεωρείς season τα 4 επεισόδια; Δεν ντρέπονται; Και μετα αλλα 8 ενω θα μπορουσαν να εχουν βγαλει 4 - 5 επεισοδια ακομα και να το εχουν κανει ωραιο; Ειναι απαράδεκτοι εκει στο Netflix. Για καποιον που δεν εχει δει ή δεν ξέρει το Castlevania ηταν σαν να γυρνας σελίδες σε ενα βιβλιο, να διαβαζεις αποσμασματα και να λες ααα, το διαβασα, πολύ ωραίο βιβλίο,ειχε ωραια χρώματα στις σελιδες. Ωραια τα σκιτσα και το ανιμεησον, το στορυ ομως σε κρατάει στο τέλος και εκει το βιαστηκαν πάρα πολυ. Το Netflix το κανει συνέχεια βλεπω σειρες ή ταινιες παραγωγής Netflix και έχουν πααααρα πολυ συχνα αυτο το αισθημα οτι απο ενα σημειο και μετα θελαν απλά να το τελειώσουν. Καλα κατι Bleach και λοιπα, δεν θελαν καν να τα αρχισουν. Δεν παν να λεει ο κοσμος οτι θελει; Υπάρχει κοσμος που μπορει και βλέπει Stranger Things μετα τον πρώτο κύκλο, ακομα χειρότερα κόσμος που καταφερε να συνεχισει να βλέπει Lucifer ακομα και οταν εγινε εντελώς εμετός. Δεν βλεπω σειρες και ταινιες επειδή δεν εχω τι να κανω και βαριέμαι, βλεπω μονο αν αξιζει κατι να χαλασω το χρόνο μου. Φυσικα έχω δει και βλακειες απλά στο Netflix ειναι πλέον τοσο μεγαλο το ρισκο να δω εμετο, που βλεπω μόνο οταν μου προτινουν κατι και μαλιστα αφου το διασταυρωσω. Θα το ειχα κοψει αλλα πληρωνω εγω και βλέπουν άλλοι.
tsibosp Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 12:41 ΠΜ, Talepwros είπε Υπάρχει κοσμος που μπορει και βλέπει Stranger Things μετα τον πρώτο κύκλο, ακομα χειρότερα κόσμος που καταφερε να συνεχισει να βλέπει Lucifer ακομα και οταν εγινε εντελώς εμετός. Δεν βλεπω σειρες και ταινιες επειδή δεν εχω τι να κανω και βαριέμαι, βλεπω μονο αν αξιζει κατι να χαλασω το χρόνο μου. Δεν εχεις και αδικο αλλα ειναι πολυς κοσμος που απλα βλεπει κατι για να περασει την ωρα του δεν τον χαλαει αν δεν ειναι κατι τρομερο που θα συνταραξει το ειναι του. Προσωπικα καθως δεν εχω τηλεοραση βλεπω αρκετες σειρες συνηθως το μεσημερακι και το βραδυ πριν κοιμηθω, εχω δει και φολες που ειχαν αρχισει καλα εχω δει και μετριες που ειχαν ξεκινησει καλα. Ειναι δυσκολο στις σειρες να κρατησεις κορυφαιο επιπεδο σε πολλες σαιζον. Για το Stranger που αναφερεις προφανως και ηταν πολυ καλη η πρωτη, μετρια η δευτερη και μετρια η τριτη που τυγχανει να την βλεπω τωρα αυτες τις μερες. Το οτι κατι ειναι μετριο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σου αρεσει κιολας, τοτε θα ειχανε κοπει το 99% των σειρων διαχρονικα.
panagiotis54 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 απο οτι φαινεται κανεις δεν νοιαζεται για αυτο.....ευτυχως δηλ γιατι απο οτι φαινεται ειναι οτι χειροτερο εχει βγει
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 On 20/08/2019 at 20:28, Zengar Zombolt said: ειπα πως το προωθούν τον ομοφυλοφυλισμο σαν κατι το νορμαλ στα μικρα παιδια Τωρα το ειδα αυτο το διαμαντακι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα