Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Fotia είπε

Νομίζω δεν βαζουν ραντάρ εξωτερικά λόγω ψευδων συναγερμών .

Υπάρχουν εξωτερικά ραντάρ που με την σωστή εγκατάσταση δεν θα έχεις ψευδοσυναγερμούς. Αλλά 1-2 τον χρόνο είναι φυσιολογικό (απο ρέύματα αέρα, απο κάποιο πουλί, απο κάποιο φυτό κτλ. )

16 λεπτά πριν, panostom είπε

Εξωτερικά ραντάρ σίγουρα, τα οποία τα λένε και κουρτίνες. 

Σίγουρα κέντρο λήψης. Δυστυχώς, κοστίζει αλλά κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι ακόμα και μέσα στην ίδια πολυκατοικία κανείς δε θα ασχοληθεί. Και σκέψου η εσωτερική σειρήνα κάνει κόλαση την πολυκατοικία (για 4 λεπτά) και πάλι κανένας δε θα ρωτήσει αν έπαθες τίποτα.

Ακριβώς αυτό, κανένας δεν συγκινείται να δει τι συμβαίνει. 

Στην γειτονιά μου όσες φορές χτυπούσε κάποιος συναγερμός κανένας δεν κοιτούσε. Είχαμε 2-3 κρούσματα, προσπάθησαν να μπουν σε μερικά σπίτια και απο τότε όταν χτυπάει ένας συναγερμός βγαίνουν να δουν τη συμβαίνει. 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Στα εξωτερικά ραντάρ Μπορείς να τα ρυθμίσεις ώστε να μην δίνουν λανθασμένο σήμα για γάτες κλαδιά κτλπ.το καλοκαίρι εμένα με τα μποφόρια είχε τρελάνει την γειτονιά  από κάτι δέντρα . Όσο για το κέντρο ειναι απαραίτητο αλλά όσες φορές κάλεσαν την αστυνομία εκείνη δεν ήρθε ποτέ . Η συνδρομή είναι κάπου 150€ τον χρόνο .

Δημοσ.

Πολλοι ψευδεις συναγερμοι με τα εξωτερικα, δεν αξιζουν και ειναι κ ακριβα.

αντιθετα με καμερουλες που εχουν ειδοποιηση μια χαρα ειδοποιησε πριν γινει το οτιδηποτε.

παραμετροποιησεις στους συνεγερμους που αναφερονται υπαρχουν;  Περα απο τα συγκεκριμενα σεναρια που εχουν. Ή καποιος που να παραμετροποιειται κ να ελεγχεται απο  raspberry pi?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...