Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sigma apollo ή Sigma S-pro και απο μένα. 

Έυκολος στο προγραμματισμό.

Τον έχω 4-5 χρόνια στο  σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Το ερώτημα εδω ειναι:

Bάζουν λέει τη σειρηνα σε λεκάνη και την απενεργοποιούν....

Πωτς γκενεν?

Τραβάνε το καζανάκι... 

Δημοσ.

Οι εξωτερικές σειρήνες έχουν tamper και δικιά τους μπαταρία, για να μην χτυπήσουν λοιπόν τις ξηλώνουν και τις βουτάνε σε ένα κουβά με αποτέλεσμα να βραχυκυκλωσουν και να μην ακουστούν. Γι'αυτό καλό είναι να έχουμε πάνω από μια εξωτερική σειρήνα και κέντρο λήψης σημάτων

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενίοτε τις μπουκώνον με αφρό πολυουρεθανης...

Καλό είναι οι σειρήνες να είναι πάνω από μία, σε κρυφό και προστατευμένο σημείο, αν γίνεται

Δημοσ.

1. Oπωσδηποτε εξωτερικη και εσωτερικη σειρηνα

2. Οπωσδηποτε κεντρο ληψης σηματων με συνδρομη

3. Paradox πολυ καλη μαρκα

4. Ο εγκαταστατης εξισου σημαντικος με τη μαρκα αν οχι περισσοτερο.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και οι Visonic ειναι παρα πολυ καλοι, αν και ακριβοι. btw αν υπαρχει μπρος-πισω μπαλκονι θελει σειρηνα και στα δυο. η οποια ουσιαστικα εχει απλα αποτρεπτικο χαρακτηρα, δε προκειται να ασχοληθει κανεις στη γειτονια αν βαραει, οπως εχω παρατηρησει.. οπωσδηποτε συνδεση με κεντρο ληψης και ασυρματη καμερουλα να βλεπουμε τι γινεται αμα λειπουμε

Δημοσ.

Και 10 σειρήνες να έχεις κανένας δεν θα βγει να δει γιατί χτυπάει ο συναγερμός.

Σύνδεση με κέντρο λήψης, και gsm για εφεδρική επικοινωνία. 

Ραντάρ εξωτερικά ώστε να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός πριν προλάβει να μπει στο σπίτι. 

Και 1-2 κάμερες (εξωτερικά αν γίνετε) αλλιώς μέσα ώστε να μπαίνεις να βλέπεις και να μην τρέχεις χωρίς λόγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξωτερικά ραντάρ σίγουρα, τα οποία τα λένε και κουρτίνες. 

Σίγουρα κέντρο λήψης. Δυστυχώς, κοστίζει αλλά κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι ακόμα και μέσα στην ίδια πολυκατοικία κανείς δε θα ασχοληθεί. Και σκέψου η εσωτερική σειρήνα κάνει κόλαση την πολυκατοικία (για 4 λεπτά) και πάλι κανένας δε θα ρωτήσει αν έπαθες τίποτα.

Επεξ/σία από panostom
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...