leonproniknidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Drake27 είπε Chill φιλε μου,ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε εδω μεσα?! Ξερω οτι ειναι 2D το pong,μεγαλωσα με αυτο,απλα εσυ μην το παιρνεις λες και δεν ξερουμε τι λεμε,ολοι μας ειπαμε την χαζομαρα μας. Εξαλλου ειδα τι κανει το ray tracing σε φιλο,το δοκιμασα,επαιξα..........αλλα μου εμεινε εντελως αδιαφορο σαν εφε για μενα,ναι μεν μπορει να τα κανει ολα ουυυυυυυυοοοοοοοο αλλα σε μενα ουτε καν που με συγκίνησε ωστε να δωσω τοσα λεφτα για αυτο το πραγμα και μονο. Αν απλά λες ότι είναι χαζομάρα πάω πάσο. Όσο για το raytracing δεν είναι εφέ. Είναι μέθοδος rednering. Είναι οκ πάντως. Πολλοί δεν τους νοιάζει η αληθοφάνεια και η ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι. Πολλοί εκθειάζουν τα παλιότερα GTA λόγο καλύτερου Gameplay και φυσικής κίνησης. Εγώ πάλι προτιμώ τα καλά γραφικά στο V. Εκεί πιστεύω έχει να κάνει με τις ορέξεις και τα γούστα του καθένα μας. 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Όταν είναι παρών ο leonproniknidis/nero62 απαγορεύεται να λες άσχημα λόγια για τις RTX της Nvidia. 😛 Δεν κατάλαβα τίποτε. Για εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς. Και δεν υπερασπίζομαι την rtx τεχνολογία. Την θαυμάζω. Είναι εντελώς διαφορετικό. Βασικά δεν χρειάζεται υπεράσπιση η συγκεκριμένη τεχνολογία.
RivAngE Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, techon1 είπε Ναι σου λέω, καταπληκτική τεχνολογία το ray tracing Όπως και το 3D που πήγε άπατο Όπως και το VR που πήγε άπατο Όπως και το HDR που πήγε άπατο Πληρώστε κορόιδα Hmmm let me think... Το 3D είχε όντως πολλά θέματα αλλά και σε έναν βαθμό αντικαταστάθηκε από το VR το οποίο είναι μια πιο εξελιγμένη μορφή 3D. Το VR μια χαρά κρατεί, αλλά είναι ακριβό και για λίγους. Υπάρχουν όμως αρκετά games στο Steam, κάποιοι δυνατοί τίτλοι στο PlayStation και πολλά racing games που το υποστηρίζουν και είναι απίστευτη η εμπειρία μαζί με καλή τιμονιερα! Και το HDR δεν ξέρω γιατί το έβγαλες "άπατο" την στιγμή που κάνει πραγματική διαφορά στις ταινίες και μόλις τώρα έχει αρχίσει να εμφανίζεται και στα games. Μήπως είσαι πολύ απαισιόδοξος με τις νέες τεχνολογίες; Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, ακόμα και αν δεν πετυχένουν όλες οι πρωτοτυπίες. Μήπως όταν άκουσες για 144hz οθόνες σκέφτηκες πως είναι και αυτές άχρηστες; 2
adtakhs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Αν απλά λες ότι είναι χαζομάρα πάω πάσο. Όσο για το raytracing δεν είναι εφέ. Είναι μέθοδος rednering. Είναι οκ πάντως. Πολλοί δεν τους νοιάζει η αληθοφάνεια και η ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι. Πολλοί εκθειάζουν τα παλιότερα GTA λόγο καλύτερου Gameplay και φυσικής κίνησης. Εγώ πάλι προτιμώ τα καλά γραφικά στο V. Εκεί πιστεύω έχει να κάνει με τις ορέξεις και τα γούστα του καθένα μας. Δεν κατάλαβα τίποτε. Για εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς. Και δεν υπερασπίζομαι την rtx τεχνολογία. Την θαυμάζω. Είναι εντελώς διαφορετικό. Βασικά δεν χρειάζεται υπεράσπιση η συγκεκριμένη τεχνολογία. Τα καλά παιχνίδια δεν είναι τα παιχνίδια με όμορφα γραφικά..... Όποιος θέλει αληθοφάνεια και μόνο αληθοφάνεια, ας βάλει να δει ντοκομαντέρ σε 4Κ@60 .... Από εκεί και πέρα, όπως το έχει πάει η Nvidia το RT μέχρι τώρα, είναι προβληματικό στην υλοποίησή του. Το πρόβλημα με την υλοποίηση της Nvidia στο RT είναι πως θέλει ξεχωριστό hardware για να παίξει. Απαιτεί μέρος του chip να δοθεί για την ύπαρξη ξεχωριστών cores, την ίδια στιγμή που όλη η βιομηχανία πασχίζει για multifunctional υλοποιήσεις . Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από adtakhs
giotis7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Τα καλά παιχνίδια δεν είναι τα παιχνίδια με όμορφα γραφικά..... Όποιος θέλει αληθοφάνεια και μόνο αληθοφάνεια, ας βάλει να δει ντοκομαντέρ σε 4Κ@60 .... Από εκεί και πέρα, όπως το έχει πάει η Nvidia το RT μέχρι τώρα, είναι προβληματικό στην υλοποίησή του. Το πρόβλημα με την υλοποίηση της Nvidia στο RT είναι πως θέλει ξεχωριστό hardware για να παίξει. Απαιτεί μέρος του chip να δοθεί για την ύπαρξη ξεχωριστών cores, την ίδια στιγμή που όλη η βιομηχανία πασχίζει για multifunctional υλοποιήσεις . Σε αυτό ως έναν βαθμό συμφωνώ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη εμπορική υλοποίηση του RTX.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Ρε το modded minecraft που εχω εγω με κατι ultra shaders καλυτερο φαινεται απο αυτο.
ROG-X Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Σεβαστή η γνώμη σου. Θα σου κάνω μια απλή ερώτηση προτού την σχολιάσω αν μου επιτρέπεις. Έχεις RTX Κάρτα? Έχεις παίξει καθόλου κάποιο καλό τίτλο όπως είναι το battlefield η το metro exodus? Η απλώς βασίζεσαι στα reviews στις παρουσιάσεις και ότι κυκλοφορεί στο ίντερνετ? Γιατί δυστυχώς εκεί ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Το θέμα είναι να το δοκιμάσεις ΕΣΥ ο ίδιος. Δεν κατηγορώ κανένα φόρουμ η review. Απλά τα διαβάζω κρατάω αυτά που με ενδιαφέρουν και μετά δοκιμάζω. Δεν μου κάνει? Αγγελία και πώληση. To εχουμε δοκιμασει το hybrid RT. (RTX) To μονο που θα πετύχει είναι να αδειάζει της τσέπες του καταναλωτή και απο την αλλη να κανει τον developer τεμπέλη! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από ROG-X
Saloufas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Το xbox x έχει AMD δυστυχώς. Λυπάμαι. Μια λάθος κίνηση της microsoft που την πληρώνει ακριβά. Και μάλλον θα συνεχίσει να την πληρώνει ακριβά αφού και στο νεότερο πάλι AMD Θα έχει. Ελπίζω τουλάχιστον να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους και να έχει η νέα τεχνολογία της AMD και raytracing. Για να δούμε. Xbox και ps έχουν AMD και σε κάνει να λυπάσαι? Τι ακριβώς πληρώνει ακριβά η Microsoft και κατ επέκταση η Sony? για explain?
leonproniknidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Xbox και ps έχουν AMD και σε κάνει να λυπάσαι? Τι ακριβώς πληρώνει ακριβά η Microsoft και κατ επέκταση η Sony? για explain? Ποιο είναι το θέμα που συζητάμε? Για RTX δεν μιλάμε? Έχει RTX η AMD? Για αυτό είπα ότι λυπάμαι. Στην επόμενη γενιά ίσως να έχει. Αλλά τώρα δεν. Τόση είναι η πώρωση σας παιδιά που από την βιασύνη δεν προσέχεται καν για τι πράγμα μιλάει ο άλλος. 2 ώρες πριν, ROG-X είπε To εχουμε δοκιμασει το hybrid RT. (RTX) To μονο που θα πετύχει είναι να αδειάζει της τσέπες του καταναλωτή και απο την αλλη να κανει τον developer τεμπέλη! Και τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις και μάλιστα τονισμένα με την ερώτηση μου? Εδώ υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από τις κάρτες και τα τσίπσετ παιδιά και πρέπει να το κοιτάξετε.
D.Luffy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ROG-X είπε To μονο που θα πετύχει είναι να αδειάζει της τσέπες του καταναλωτή και απο την αλλη να κανει τον developer τεμπέλη! Το πρόβλημα με τις τσέπες των καταναλωτών δεν είναι το RT αλλά το ότι η Nvidia προς το παρόν παίζει μόνη της χωρίς ανταγωνισμό στην high end κατηγορία. Όσο αναφορά το τελευταίο που λες είναι πραγματικά λυπηρό ως επιχείρημα και απορώ πως κατέλειξες σε τέτοιο συμπέρασμα. Για να το γενικεύσω λίγο, αν αύριο (σε οποιοδήποτε επάγγελμα) βρεθεί μια πιο αποδοτική μέθοδος για να κάνει κάποιος τη δουλειά του, σημαίνει ότι γίνεται αυτόματα τεμπέλης? Για ξανασκέψου το λίγο γιατί κάπου το έχεις χάσει... Μήπως να γράφουν και σε assembly οι game developers αντί να χρησιμοποιούν μηχανές γραφικών? Έτσι γιατί πολύ τεμπελιό έπεσε... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από D.Luffy
Saloufas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Ποιο είναι το θέμα που συζητάμε? Για RTX δεν μιλάμε? Έχει RTX η AMD? Για αυτό είπα ότι λυπάμαι. Στην επόμενη γενιά ίσως να έχει. Αλλά τώρα δεν. Τόση είναι η πώρωση σας παιδιά που από την βιασύνη δεν προσέχεται καν για τι πράγμα μιλάει ο άλλος. Πληρώνει ακριβά η Microsoft και η Sony κατ επέκταση την επιλογή AMD hardware επειδή δεν έχει RT τεχνική είτε σε Dedicated Hardware είτε σε Software κατά τα λεγόμενα σου. 🤣 Πολύ ακριβά το πληρώνουν και οι 2 εταιρείες με τις πενιχρές πωλήσεις τόσο σε τίτλους όσο και σε κονσόλες-hardware σε σχέση με τις ασύλληπτες πωλήσεις των RTX καρτών του πέτσινου. 🤣 Μιλάς σοβαρά τώρα? Καταρχήν μέχρι να δούμε πραγματικά φώτο ρεαλιστικά γραφικά σύμφωνα με Tim Sweeney (Epic Games CEO_Unreal engine) χρειαζόμαστε επεξεργαστική ισχύ της τάξης των 40Teraflops τουλάχιστο, άρα απέχουμε ακόμα μερικά χρονάκια δεν νομίζεις? Γιατί βλέπω σου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι νέας γενιάς κονσόλες επειδή έχουν AMD hardware κρατάνε πίσω την εξέλιξη στα γραφικά, ενώ αν είχαν Nvidia θα βλέπαμε παπάδες με τεχνικές ιχνηλάτησης ακτίνας φωτός. Παρ' τ' αυγό και κούρευτο δηλαδή. Δεν ισχύει αυτό. Όσο και να προωθεί το ray tracing η κακομοίρα η Nvidia λόγω ανύπαρκτων πωλήσεων σε RTX κάρτες, έχε κατά νου ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία θα κάνει την εμφάνιση της στην gaming βιομηχανία όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι game developers, το hardware και εν συνεχεία η AMD με τον τρόπο που αυτή θα επιλέξει, είτε μέσω dedicated hardware είτε μέσω software. Γιατί για τους game developers το $μαρούλι$ είναι στις κονσόλες, για αυτό το hardware γράφονται τα παιχνίδια και εκεί γίνεται το optimization, άρα εκεί παίζεται κατά κόρον το παιχνίδι. Μέχρι τότε το RT θα αποτελεί ακόμα ένα EyeCandy της Nvidia που μπορεί να χαρεί μόνο ένα μονοψήφιο ποσοστό των premium pc gamer και όσο προσπαθεί να το προωθήσει με τον δικό της γελοίο τρόπο για μένα (minecraft,quake) η πράσινη δεν θα πετύχει τίποτα όπως έχει δείξει η ιστορία της στο παρελθόν. 2
abbath81 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 12:37 ΜΜ, nikos9595 είπε Δεν ξέρω άμα τρολάρης τώρα ή το λες στα σοβαρά Μαλλον στα σοβαρα το λεει γιατι εαν αυτος και η πλειοψηφια των αγοραστων καταλάβαινε ποτε τους πουλανε λινατσα για μεταξι τοτε η nvidia θα πουλουσε rtx μονο σε συγγενεις...
ROG-X Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 12:31 ΜΜ, Razor333 είπε 1200€ για να δεις ray traced τουβλακια στα 60fps, σας γλενταει o πετσινος. Tα βατομουρα εγιναν ΧΡΥΣΑ και σταζουν μεχρι και 1500 ευρω στα ποδια του πετσινου. 😁
Saggitaro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Η δεξιά εικόνα μου θυμίζει εκείνα τα επικά παιχνίδια με τον Αχιλλέα οποίος θυμάται που έπαιρνες κι επαιζες υποτίθεται με τα πλήκτρα του τηλεφώνου.
Razor333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 19/8/2019 στις 2:48 ΜΜ, S4Lv4Ti0N είπε Μη μου πείς, είσαι ο ίδιος τύπος που κράζει gamers με high-end pc που δε παίζουν όλα τα νέα releases? Ελλάντα, το χόρα που όπυος ντεν έκη κράζι ταβμάζι. Ο ιδιος εχω high-end pc και παιζω 3-4 ΑΑΑ παιχνιδια τον χρονο, τα υπολοιπα ειναι indie που θα επαιζαν και σε μπρικι. Για να δουμε ομως ποσο ψαρωσε σε παγκοσμιο επιπεδο ο κοσμος με το rtx και ποσοι ετρεξαν να πουλησουν 1xxx καρτες για να αγορασουν 2xxx: https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/ Φτωχουληδες παντου τι να πεις. Στις 19/8/2019 στις 5:31 ΜΜ, leonproniknidis είπε Δεν καταλαβαίνω. 1200 ευρώ εννοείς όλο το μηχάνημα έτσι? Γιατί η κάρτα με περίπου 300 ευρώ για 2060 παίζεις τέλεια τα πάντα. Ευπρόσδεκτα και το Minecraft Και άλλοι παλιοί τίτλοι. Αλλά το metro exodus είναι το όνειρο και αυτά που θα έρθουν. Και είναι πολλά. 60fps εγραψα, οχι 30fps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα