Προς το περιεχόμενο

PCTV Pro σοβαρό πρόβλημα

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την Pinnacle PCTV pro ! Την έχω εδώ και ενάμισι μήνα περίπου και από την πρώτη μέρα που την εγκατέστησα στον υπολογιστή μου δεν λειτουργεί καλά . Για να εξηγηθώ όταν λέω ότι δεν λειτουργεί καλά : την βάζω σε μια PCI slot , εγκαθιστώ drivers και βοηθητικά προγράμματα χωρίς κανένα πρόβλημα .

Το θέμα είναι όμως ότι ενώ αρχικά όταν πρωτοάνοιξα την τηλεόραση όλα δούλευαν ρολόι , αν την έκλεινα και την ξαναάνοιγα ή αν έκανα επανεκκίνηση δεν λειτουργούσε πάντα . Όταν δεν λειτουργούσε ήταν λες και ξαφνικά δεν έβρησκε την κεραία που έχω συνδέσει . Πραγματικά , δεν ξέρω τι να κάνω ... :cry: Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει !!!

Το σύστημά μου :

--------------------

Pentium III 733MHz

384 MB RAM

QDI Legend 10E

GeForce4Ti4200 128 MB RAM

Windows 98GR SE

Δημοσ.

file mou egw exw mia edw kai 3 xronia (twra den kserw an einai h pro nomizw oti einai) kai no prob paromio me afto pou les...mias kai eina akoma noris den tin pas ekei pou thn pires mipws einai elatomatiki....

Δημοσ.

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ... Μου έχει σπάσει τα νεύρα . :(

Έχω κάνει τα πάντα . Έχω βάλει το τελευταίο software της Pinnacle και τους τελευταίους drivers για την GeForce4Ti4200 αλλά και πάλι τίποτα .

Δημοσ.

egw na fadasteis den exw alaksei pote drivers gia tin karta....den vrisko kai ton logo..doulevei roloi... isws na sai gademis!! den exeis na xaseis kai tpt pigene thn... asxeta me to provlima pados ekanes korifea agora! :) kai paizei kai filmnet (supersport dil gia mena!) mia xara!

Δημοσ.

Τι μου τα λες αυτά τώρα ... :( Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ! Το σύστημα προέρχεται από format οπότε αποκλείεται να μπλέκεται με κάποιο άλλο πρόγραμμα .

Δημοσ.

HaPagan stous 5.50 afto to kanei otan alazeis apo radio se tv...

dld to enoo

vlepo ego tv....vazw radio...se aftin tin fasi to radio den doulevei prepei na kliso to prog kai na ksananikso apo to ikonidio tou ridiou afti tin fora...

twra akoume to radio mas....theloume olos na valoume tv....alazontas se tv vlepoume oti pali den doulevei....klinontas to programa kai arxizontas to gia defteri fora apo to ikonidio tis tv doulevei mia xara.....

mipos les afto?

Δημοσ.

Όχι δεν λέω αυτό . Εμένα το κάνει όταν ανοίξω τον υπολογιστή και πάω να εκτελέσω το πρόγραμμα . Δεν έχω εντωπίσει τον λόγο ...

Όταν εσύ λες δεν δουλεύει , τι ακριβώς εννοείς ; Τα συμπτώματα είναι ίδια με τα δικά μου ;

Δημοσ.

HaPagan, δοκίμασε τους 5.10(αν δεν κάνω λάθος),τέλοσπαντων τους προηγούμενους από αυτούς.Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις πρώτα το software και μετά το hardware.Τέλος,μπες στο site της pinnacle και δες τη knowledge base και το forum.Κάτι σχετικό μπορεί να βρεις εκεί.Να σε ρωτήσω και κάτι...αν όταν γίνεται αυτό,ξανακάνεις scan σου βρίσκει τα κανάλια πάλι ?

Δημοσ.

Μα δεν είναι ότι έχει χάσει τα κανάλια ... Τα έχει στην μνήμη αλλά κάνει λες δεν έχει κεραία και δεν μπορεί να τα πιάσει .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα (παλιότερο tv-chipset) αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν έχω συναντήσει. Δεν είναι πάντως πρόβλημα με τα overlays έτσι; Οι οδηγοί της κάρτας γραφικών είναι οι 56.64 (οι καλύτεροι για το overlay); Οι οδηγοί της PVTV Pro είναι οι 5.50;

Μήπως είναι άλλου το πρόβλημα; Η νέες PCTV Pro πρέπει να είναι PCI 2.2. Η μητρική σου υποστηρίζει PCI 2.2 ή μόνο PCI 2.1;

Επίσης στην σελίδα της pinnacle έχει και κάτι καλό φόρουμ με λύσεις σε προβλήματα από τεχνικούς της εταιρείας...

Δημοσ.
kai paizei kai filmnet (supersport dil gia mena!) mia xara!

re sy na se rotiso kati? paizei me hxo to filmnet? giati ego exo to ccrypt kai den exei sound emulation....

thnx, tassos

Δημοσ.
Μήπως είναι άλλου το πρόβλημα; Η νέες PCTV Pro πρέπει να είναι PCI 2.2. Η μητρική σου υποστηρίζει PCI 2.2 ή μόνο PCI 2.1;

Επίσης στην σελίδα της pinnacle έχει και κάτι καλό φόρουμ με λύσεις σε προβλήματα από τεχνικούς της εταιρείας...

Μόλις κοίταξα το κουτί της κάρτας και λέει ότι είναι PCI 2.1 compliant οπότε δεν ισχύει αυτό Timi!

Η μητρική που έχω είναι QDI Advance 10E και ο επεξεργαστής μου Pentium III 733MHz.

exei ena programma gia kaliteri diaxeirisi tis pci sto site tis pinnacle.dokimase to

Το πρόγραμμα το έχει μέσα και το cd της Pinnacle , το εγκατάστησα αλλά τίποτα ...

Δημοσ.

Να προτείνω κάτι.Άλλαξε την PCI στην οποία έιναι τοποθετημένη η Pinncale και τσέκαρε αν ολοι οι drivers των PCI συσκευών που έχεις τοποθετήσει υποστηρίζουν IRQ sharing.Άν όχι,τότε το πρόβλημα εντοπίζεται στη διένεξη εκείνου του hardware του οποίου οι drivers δέν υποστηρίζουν IRQ sharing,με κάποια απο τις άλλες PCI συσκευές (Το συνήθες φαινόμενο είναι να παρουσιάζεται μεταξύ της κάρτας PCI της οποίας οι drivers δέν υποστηρίζουν IRQ sharing και της κάρτας ήχου ).Ίσως πάντως με μία αλλαγή της θέσης της PCI να σου δουλέψει.

Δημοσ.

HaPa,

σορρυ αν η ερωτηση ειναι ηλιθια, αλλα την

εχεις δοκιμασει σε αλλο συστημα να δεις πως

συμπεριφερεται? :roll: :oops:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...