jogatore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με την συσκευη του τιτλου απο καποιον που εχει ηδη τη συσκευη.
ad276 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Προφανως μιλας για το one dual 4/64..... Δεν το εχω αλλα μπορεις εδω να βρεις κριτικες και τιμες https://www.skroutz.gr/s/16368690/Motorola-One-Dual-64GB.html και εδω ενα review απο ελληνικο σαιτ https://in2mobile.gr/2018/12/31/motorola-one-review/ Καλο θα ηταν να αγοραστει απο το lenovo exclusive που ειναι και το επισημο καταστημα της motorola.Ως γνωστον η lenovo εχει αγορασει την motorola. Παντως απο χαρακτηριστικα ειναι ακριβως ιδια με το xiaomi mi a2 lite που ειναι απ τα καλυτερα budget phones με μικροτερη μπαταρια ομως.
maneas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ad276 είπε Καλο θα ηταν να αγοραστει απο το lenovo exclusive που ειναι και το επισημο καταστημα της motorola.Ως γνωστον η lenovo εχει αγορασει την motorola. To lenovo exclusive στη πυλαια θεσσαλονικης λες? αυτοι δεν ειναι η επίσημη αντιπροσωπεία και είναι μεσα στη μ....ια, με λαπτοπ που είχα αγοράσει παλιότερα είχε γίνει ότι ναναι (δεν είχε καν εγγύηση)
ad276 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, maneas είπε To lenovo exclusive στη πυλαια θεσσαλονικης λες? αυτοι δεν ειναι η επίσημη αντιπροσωπεία και είναι μεσα στη μ....ια, με λαπτοπ που είχα αγοράσει παλιότερα είχε γίνει ότι ναναι (δεν είχε καν εγγύηση) Ναι στη θεσσαλονκη ειναι...αλλα δε γνωριζω λεπτομερειες...
jogatore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δεν ζητησα κριτικες και ποτασεις αγορας ,ουτε και γνωμες για το lenovo exclusive . (τα xiaomi δεν βλεπω που ταιριαζουν με την ερωτηση μου) Βοηθεια απο καποιον κατοχο για καποιες αποριες που εχω,.
Aris Vlout Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το έχω 2 εβδομάδες. Πάρα πολύ καλό και γρήγορο. Φωτογραφίες μέτριες.
thanasisxask Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Το έχει το eshop στο crazy sundays στα 129. Αξίζει;
chios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Όχι φίλε, ο 625 μπορεί να είναι καλός επεξεργαστής αλλά είναι παλιός καλύτερα να πας σε Α3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα