czarjuly Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μένω σε προβληματική περιοχή τηλεοπτικού σήματος (Α.Γλυφάδα) και ψάχνω μια εσωτερική κεραία με ισχυρή απολαβή για να την εγκαταστήσω σε ένα υπνοδωμάτιο,λόγω ιδιαιτεροτήτων δεν μπορώ στον συγκεκριμένο χώρο να κάνω σύνδεση με εξωτερική κεραία,έχετε να μου προτείνετε κάποια κατάλληλη;( έχω δοκιμάσει κανα δυο εσωτερικές αλλά το αποτέλεσμα είναι απελπιστικό)
Lshow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/12086872/Matel-Electronics-5G.html Αυτο...Υπαρχει και για εσωτερικο χωρο που εχει βεντουζα στο πισω μερος. Την κολλας σε μπαλκονοπορτα. Η εξωτερικη εχει δεματικο. Ειναι για μια τηλεοραση μονο και να κοιταει στα κεντρα εκπομπης. Δοκιμασε την... (Κανω μια επεξεργασια για να τονισω το 5G) Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Lshow
czarjuly Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Πήρα μια turbo x adt40 εσωτερικη κεραια,τα κρατικα τα πιανει καμπανα στα ιδιωτικα καναλια δυσκολευεται,σε δευτερο υπνοδωματιο που την δοκιμασα δεν πιανει τιποτα μαλλον ειμαι σε πολυ αρνητικο σημειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα