trabakoulas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 40-43" Προορίζεται για συγγενικό πρόσωπο σχετικά μεγάλο σε ηλικία Για το καθιστικό και κυρίως για θέαση τηλεοπτικού σήματος πάει σε αυτή τη φάση, αλλά οκ δε σημαίνει ότι είναι κακό να έχει extra features για οτιδήποτε στο μέλλον Αυτό που ενδιαφέρει θα ήταν να είναι "σχετικά επώνυμη" και "αξιόπιστη" όσο κι αν ακούγεται κάπως αυτό. Απλά η προηγούμενη που είχε εμφάνισε κάποια προβλήματα (γι'αυτό και η συγκεκριμέν ηαγορά) και καλώς ή κακώς έχει μείνει το στίγμα να είναι "καλή" η καινούρια Μην προτείνετε μεγαλύτερες σε μέγεθος, ήδη σε 40-43 με το ζόρι θα πάμε αν τα καταφέρουμε:P Budget δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και φυσικά δεν είναι αδιάφορο το κόστος, αλλά νομίζω πάνω από 350-400 δεν αξίζει να δαπανηθούν για τη συγκεκριμένη περίπτωση Και πολλά λέω νομίζω.. Επιθυμητό επίσης να είναι από γνωστή αλυσίδα όσο γίνεται, ετοιμοπαράδοτη Ενδεικτικά 2 μοντέλα που βλέπω να προτείνονται στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/14696401/LG-43UK6400.html https://www.skroutz.gr/s/16456992/Samsung-UE43NU7090.html Έχετε κάποια πρόταση; Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ
Gatilaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Την samsung που την εχω εδω και κοντα κανα χρονο ειναι μπομπα για την περίπτωση που θες και εχει και καλο ηχο. 1
trabakoulas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Την samsung που την εχω εδω και κοντα κανα χρονο ειναι μπομπα για την περίπτωση που θες και εχει και καλο ηχο. Ευχαριστώ:) Βασικά πέρα από τα άλλα δεν είμαι σίγουρος αν έχω κάποιο λόγο να προτιμήσω VA (που είναι η Samsung) ή IPS (που είναι η LG) για τη συγκεκριμένη περίπτωση
Gatilaras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Πρακτικά η κυρία διαφορα τους είναι στην αποδοση των μαύρων οπου εκει υπερτερει η va. Θα σου πουν και οι πιο ψαγμενοι του χωρου τι και πως σε ips vs va
trabakoulas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μωρέ τις γνωρίζω τις θεωρητικές διαφορές, πόσο θα "χτυπάνε" στην πράξη δεν ξέρω anyway.. βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα