Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Αγόρασα αυτόν τον Samsung φορτιστή και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην θέση του αναπτήρα. Ενώ φορτίζει κανονικά αν το κρατάω, φαίνεται να μην κουμπώνει. 

Εν τω μεταξύ παρατήρησα ότι στην φωτογραφία έχει στο τέλος ένα μικρότερο κύκλο, ίσως για κούμπωμα, το οποίο δικό μου είναι απλά ένα κυλινδρικό σχήμα (σαν αυτό) . Μήπως φταίει αυτό? Αυτό που έχω είναι για διαφορετικά αμάξια? 

Επίσης με ένα γρήγορο search, δεν μου ήρθε σε κουτί αλλά σε σακουλάκια

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Βρήκα αυτό το βίντεο, και δεν σκέφτηκα η αλήθεια είναι να το κάνω ο ίδιος με κατσαβίδι. Όντως τα 2 αυτάκια στο αμάξι είναι όπως στην αρχή του βίντεο

Δημοσ.

Rant mode on:

Έχουμε ένα socket το οποίο σχεδιάστηκε στα τέλη του 1800/αρχές 1900 για αναπτήρες πούρων.

Ώς εκτούτου δεν μας ενδιαφέρει κάποιος μηχανισμός positive locking (θα δυσκόλευε τη χρήση) και ούτε μας νοιάζει να κάνει ιδιαίτερα  καλή ηλεκτρική επαφή γιατι έτσι κι αλλιώς σκοπός του αναπτήρα είναι να έχει υψηλή αντίσταση και να ερυθροπυρώσει το μέταλλο.

Επομένως, ξεκινάμε έχοντας ένα socket το οποίο εκ φύσεως είναι προβληματικό για συνεχή τροφοδοσία συσκευών.

Και έρχεται ο άλλος τώρα και σχεδιάζει το plug με μικρά και στρογγυλεμένα πλαινά αυτάκια για να είναι όμορφο, οπότε δέν σφηνώνει καλά. Και επειδή το θέλει και compact, βάζει και ένα μπροστινό ελατήριο με πολύ μικρή διαδρομή, οπότε ένα χιλιοστό έξω να βγεί, παύει να κάνει επαφή.

Αυτοί οι φορτιστές πρέπει κανονικά να τοποθετηθούν δια ορθού στους μαρκετίστες που τους θέλουν να είναι όμορφοι εις βάρος της χρηστικότητας.

/rant mode off

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ.

Επίσης λυγίζοντας τα αυτάκια στο socket του αναπτήρα, στο τέλος με τις πολλές που θα χαλαρώνουν ξανά, μπορεί να τα τσακίσεις και να τα σπάσεις.

Καλύτερα θα πτοριμούσα να πειράξω το μαραφέτι που κουμπώνει στον αναπτήρα, στο οποίο πιθανότατα τα δικά του αυτάκια έχουν και μεγαλύτερη  ελαστικότητα ή ελατήριο, και που στο κάτω κάτω δε θα χαλάσει ο κόσμος αν πάθουν κάτι.

Δημοσ.

Ναι τελικά μου είπαν ότι επειδή είναι παλιό αυτοκίνητο (96') το βύσμα είναι απλά πιο μεγάλης διαμέτρου. Θα βάλω μονωτική στον φορτιστή ώστε να στέκεται μέσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...